Şimdi Ara

Disney Plus’ta şifre paylaşma dönemi Haziran’da bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Disney Plus’ta şifre paylaşma dönemi Haziran’da bitiyor
    Disney Plus, halihazırda şifre paylaşımını engellemek için bazı kuralları devreye almış durumda ancak yeni önlemlerle birlikte abonelik paylaşımı için artık ödeme yapılması gerekecek. Disney CEO'su Bob Iger, yapığı açıklamada şirketin haziran ayında şifre paylaşımını engellemeye yönelik ilk somut adımları atacaklarını söyledi.



    Disney Plus’ta şifre paylaşımı tarih oluyor



    Disney CEO'su Bob Iger, bu yaz tüm dünyada parola paylaşımını kısıtlayacağını söyledi. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yılın sonbahar döneminde bu adım ilk olarak Kanada’da atılmıştı. Kanadalı kullanıcılar aynı evde farklı cihazlarda aynı Disney+ hesabını kullanabilse de farklı konumlarda hesaba giriş yapılamıyor ve yeni abonelik alımına yönlendirme uygulanıyordu.



    Ayrıca Bkz.Spotify abonelik fiyatları yakında zamlanacak



    Disney Plus, şifre paylaşımı uygulamasını haziran ayında ilk olarak birkaç ülkede kullanıma alacak. Ancak eylül ayı itibariyle tüm aboneler ve bölgelere yeni uygulamaya geçiş yapacak. Yeni şifre paylaşımı uygulaması Netflix ve diğerlerinin yaptıklarına oldukça benziyor. Eğer aynı çatı altında yaşıyorsanız kullanım konusunda bir kısıntı olmayacak. Ancak farklı konumdaki kişiler hesaba giremeyecek, eğer aynı hesabı kullanmaya devam edilecekse ek ücret ödemesi yapılacak. Disney, ek ücretin şimdilik ne kadara mal olacağını açıklamadı.



    Disney Plus abonelik fiyatları Türkiye’de aylık 64,99 TL ya da yıllık 649,90 TL uzunca bir süre sabit kalmıştı. Ancak bu yılın başlarında abonelik fiyatlarına yüzde 100’den fazla yapılmıştı. Bu zam sonrasında güncel Disney Plus abonelik fiyatları şu şekilde:




    • Disney Plus aylık abonelik: 134,99 TL

    • Disney Plus yıllık abonelik: 1.349,99 TL




    Kaynak:https://www.theverge.com/2024/4/4/24121189/disney-plus-paid-password-sharing-crackdown-june







  • Netflixten sonra seni de kaybettik be reis.
  • Zaten iptal etmiştim.
  • 4 kişi ortak kullanıyorduk. Bitince iptal ederiz herhalde. Kendileri kaybeder
  • Yıllık vermiştim. Zaten boykot edecektim. Boykot olmasaydı da iptal edecektim. İlk yıl peşin 280 2. Yıl peşin 650 bu sene 1350. Keşke maaşında böyle katlansaydı. 13 Haziran'da bitiyor tahhüt
  • Bazen görüntü kalitesi veya ses daha iyi olduğu için malum sitelerden izliyorum uygulamasını kapatıp. Hiç birine para vermiyorum, gelen şifreleri kullanıyorum. Bu da yeni moda olmaya başladı. Yakın zamanda tüm platformlar hane dışına kapatılacak belli oldu. Zerre umurumda olmaz. Sadece you tube ye üzülürüm ama onu da bir şekilde reklamsız izlerim.
  • Torrent kullanın kafanız rahat olsun. Bknz stremio
  • Ben ortaya konan emeğin hakkının ödenmesi gerektiğini sık sık söyleyen birisiyimdir. Şimdilik hakeden bir tek Amazon Prime kaldı, diğerleri ama eylemleri ama içerikleri ile kesinlikle bizim aboneliklerimizi haketmiyor. Yeri geliyor bir yıllık aboneliğe yakın parayı Google Play Books'ta bir kitaba veriyorum, Netflix ve Disney'de mesele artık para da değil.
  • Grup watchu kaldırdıklarında hayatım bitti....
  • netflix gibiyse sorun yok o zaman. (mail adresine şifre gelsin 4 farklı yerden kullanmaya devam)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.