Şimdi Ara

Discovery, BluTV'ye ortak oldu! Discovery içerikleri BluTV'de yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Discovery, BluTV'ye ortak oldu! Discovery içerikleri BluTV'de yayınlanacak



    Türkiye'nin önemli  video akış platformlarından olan yerli platform BluTV, yeni bir ortaklığa imza attı. Amerika’nın en büyük medya şirketlerinden Discovery, BluTV'ye ortak oluyor.



    Ayrıca Bkz.Müjde! GeForce NOW Türkiye sunucuları açılıyor



    2016'da yayın hayatına başlayan BluTV, yıllar içerisinde gerek platforma eklediği içeriklerle gerek yerel içerikleriyle, Türkiye'nin önemli video akış platformlarından biri oldu. Amerika’nın en büyük medya şirketlerinden biri olan Discovery de BluTV'nin %35 hissedarı oldu. Bu da demek oluyor ki Türk izleyiciler, Discovery’nin ikonik global ve yerel markalarından tüm içerikleri ve Eurosport’un premium spor yayınlarını BluTV’de izleyebilecekler.



    Discovery ayrıca BluTV’nin popüler Türkçe içeriklerini uluslararası dijital yayın platformu discovery+ için Türkiye dışında kullanabilecek. Bu işlemler düzenleyici makam onayına tabi olacaktır. Bu sayede de BluTV'nin yurt dışındaki büyümesi hızlanacak.



    Discovery, BluTV'ye ortak oldu! Discovery içerikleri BluTV'de yayınlanacak



    Discovery EMEA Bölgesi Başkanı ve Genel Müdürü Kasia Kieli, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:



    "Türkiye, Discovery’nin 20 yıldır yatırım yaptığı önemli bir pazar. Türkiye’nin önde gelen uluslararası medya şirketlerinden biri olmaktan gurur duyuyoruz. BluTV'ye yaptığımız yatırım ve bugün duyurduğumuz stratejik ortaklığımız, ülkedeki en büyük yerel SVOD yayıncısı ile Türk OTT pazarına girişimizi temsil ediyor. Bu ortaklık, pazardaki çoklu kanal stratejimizi güçlendirip, dünya çapında izleyicisi giderek artan güçlü Türk yapımlarına erişim sağlayacak. BluTV üyelerinin, çok yakında istedikleri yerde ve zamanda Discovery içeriklerinin keyfini çıkarabilecek olmalarından çok memnunuz. Bu yolculuğa BluTV ile birlikte başlamaktan heyecan duyuyoruz."



     



    BluTV’nin Kurucusu ve CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ ise şu ifadeleri kullandı:



    "Dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketlerinden biri olan yeni stratejik ortağımız Discovery ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. BluTV, orijinal içerik üretimini özenle seçilmiş yerli ve yabancı içerik portföyü ile birleştirerek, son beş yılda milyonlarca kullanıcıya ulaşmış ve Türkiye SVOD pazarının büyümesine öncülük etmiştir. Vizyon ve stratejimizi paylaşan ve BluTV'yi büyüme yolunda bir sonraki aşamaya taşıyacak yeni bir ortağa sahip olduğumuz için mutluyuz."




    Kaynak:https://www.linkedin.com/posts/blutv_blutv-discovery-bas%C4%B1n-a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1-activity-6757242108815392768-C9jv/







  • Exxen kumda oynasın hocam. Çakma senaryolarla, parlattıkları insan müsveddeleriyle o platform yürümez. Millet zaten beleş diye ilk deneme üyeliği açtı, yoksa para ver desen bizim millete, vermez kimse deneme üyeliğine. Exxen gibi bir platforma, aklı selim insanların para vereceğini düşünmüyorum.
  • Exxen blutv yi bitirir diyorlardı ama bu adımla çok öne geçtiler, discovery+ içerikleri çok izleyici çeker.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi karar, güzel haber.
  • Helal güzel iş
  • STMUS kullanıcısına yanıt
    Exxen kumda oynasın hocam. Çakma senaryolarla, parlattıkları insan müsveddeleriyle o platform yürümez. Millet zaten beleş diye ilk deneme üyeliği açtı, yoksa para ver desen bizim millete, vermez kimse deneme üyeliğine. Exxen gibi bir platforma, aklı selim insanların para vereceğini düşünmüyorum.
  • STMUS kullanıcısına yanıt

    Blu tv’nin içerikleri aşırı sağlam hem yerli hem yabancı popüler dizilerin pek çoğu var, paralı YouTube olan exxen ilk ayında hüsrana uğradı bence diğerleriyle yarışamaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çok iyi oldu. En çok işine yarayan kullanıcılar da Vodafone kullanıcıları. Hem Discovery içeriklerini, hem blutv original içeriklerini, hem de Eurosport'u ücretsiz izleyecekler. (izleyeceğim)

    Umarım Vodafone falso vermez de bedava izleriz :)
  • denile kullanıcısına yanıt
    Vf ile alakası nedir kaynak ? Bende de var o yüzden soruyorum
  • Haydi, yıllık bir kampanya olsun, kutlayalım.
  • bio technolog kullanıcısına yanıt
    https://www.donanimhaber.com/yeni-yayin-servisi-discovery-plus-turkiye-ye-geliyor--128543

    Vodafone, Discovery+'ı Türkiye' ye getiriyor.
  • Acun kendi platformu zarar görmesin diye bu işe taş koymaz umarım. Taksiciler üzülmesin diye Uber'in kovulduğunu görünce artık herşeyi beklerim bu ülkede.

  • 10 dakikada bir 15 dakika diğer programların reklamları dönmezse abone olurum 😎
  • Yıllık üyelik almıştım Kasım 29 da iyi yapmışım diyorum. Her yaş grubuna hitap eden içerikler var. Bazı kullanıcılar "Blutv çöp, Bein connect içerik azaltıyor, Dsmart beş para etmez vs." Platform yöneticileri en iyisini yapmak istemez mi, imkanlar nispetinde her biri elinden geleni yapıyorlar. Bütçe konusu hangi platforma uyarsa onla devam ederim. En son Digitürk Süper lig paketi 70 TL idi. O zamanlar bırakmıştım. Bütçemizi zorlayamazdım ve kaçak yayına da karşıyım artık maçları izlemiyorum. Mutluyum. Blutv ve Bein connect film ve dizi içerikleri çok bile....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haberden sonra blu tv üyelik ücretleri düşmez aksine artar. Discovery büyük ihtimalle tüm içeriklerini Blu tv'de gösterecek. Birkaç tane blu tv aylık üyelik kodu var ilgilenenler özelden yazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.