Şimdi Ara

DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
22.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Thrustmaster tx ve th8a vites ile
    Oynuyorum el frenini f1 vitese atadim vitesi h pattern olarak kullaniyorum , vitesi el freni olarak kullanmak daha mi mantikli var mi bu setup kullanan?
  • flonky kullanıcısına yanıt

    Ahahah harika olmuş   

  • Zorluk ayarı yok mu bu oyunda.


    Kariyere yeni başladım. İlk defa oynadığım yollarda bile hiç kendimi kasmadan 10 saniye fark atıyorum rakiplere 

  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Kariyerde bir zorluk ayarı yok ama her sezon bitişinde yeni sezon bir sonraki seviyede başlıyor. İlk sezonlar zaten çabuk biter, 4 olan etap sayısı da her yeni sezonda artar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerq -- 27 Haziran 2021; 16:29:51 >
  • flonky kullanıcısına yanıt

     

  • Ben parayı bitirdim. Şu an arabamı tamir edecek para kalmadı ne halt edeceğim?


    Günlük, haftalık eventlerden mi para kasacağım. Eğer öyle bir saçmalık varsa bütün olumlu düşüncelerim tersine dönecek oyuna karşı

  • Bu oyun oynanmaz ya. Çok acımasız bir oyun. Hiç affı yok


    Daha pro klasmana yeni geçtim. İlk ralliyi 4. bitirdim, ikincide araba ağır hasar aldığı için ralliden çekilmek zorunda kaldım 22. oldum. (22. olunan oyun mu olur .mk) Üçüncü rallinin ikinci etabı bitti. Şu an 10. sıradayım.


    Ralli oyunlarına da aşina sayılırım. Dirt Rally'i ya en zorda ya da bir altı zorlukta bitirmiştim. Ama onda istediğin kadar restart atabiliyorduk yarışa. Oynaya oynaya bir şekilde yolları falan öğreniyordum, geçiyordum.


    Dirt Rally 2 de ralli boyunca 5 restart hakkın var. Biraz dikkatli süreyim, yavaş gideyim deyince fark yiyorsun. Hızlansan kaza riski artıyor. Böyle olunca ya fark yemeyi göze alacaksın ya da çoğu yarışa perte çıkmış arabayla gireceksin.


    Bir de ralliyi de tekrar oynamak yok. Bu kötü oldu tüm ralliyi baştan oynayayım diyorsun. O da yok. Derecen işlendiği anda geçmiş olsun. Bütün şampiyona boyunca o derece kalıyor orada.


    Ben daha pro klasmandayım. Bunun iki üstü daha var diye biliyorum. Oralarda ne olacak hiçbir fikrim yok.


    Ne akla hizmet bu kadar zor yapmışlar anlamadım. Bazı oyunlarda imkansız zorluk derecesi olur ya. Öldüğünde bölüme en baştan başlatır falan. Ulan diyorum oyunda profil açarken öyle bir şey falan mı seçtim diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 4 Temmuz 2021; 12:18:41 >




  • Oyunu güzel yapan da bu zorluğu zaten. Ha restartın kolayı var. Quit yap tekrar gir o etaptan başlatır.

  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Aynen dediğin gibi görevleri yapıp bir gün sonra ödülleri toplamalısın, aslında tam olarak yapmanada gerek yok, sadece başlatıp 3-5 metre sürüp direk "retire" edebilirsin kendini böylece minimum ödülü almaya hak kazanıyorsun. AI Challenge'larda farklı olarak tamamladığında ufak bir nakit veriyor. Ayrıca yapabileceğin birşey daha var, tamiri bedava olan arabalardan biri ile kariyer modunda oynarsan biraz para kasabilirsin, zaten bu olay oyunun en başlarında oluyor sadece daha sonra para diye bir problem pek olmuyor

  • swhenhigh kullanıcısına yanıt

    Para sorununu aştım da. Oyun çok zor bea


    Yukarıdaki arkadaş Quit seçeneğini söyledi de biraz rahat ettim. Restart hakkı yetmediğinden çok temkinli sürmeye çalışıyordum ve fark yiyordum. Restart kalmayınca patlak lastikli, vites atmayan, farları bozulmuş arabayla gece yarışlarına girdiğim oluyordu. Terminal damage'dan ralliden çekildiğim oluyordu.


    Şimdi en kötü ihtimal Quit kapıp tekrar giriyorum. Gir çık yapmak da en az 1 dakika sürüyor. Yarışa başlayıp 30 saniye sonra Quit yapmak insanın sinirlerini zıplatıyor biraz.


    Oyunu hakkıyla oynamak için ciddi pratik yapmak gerekiyor. Rallilerden önce Custom Race'den pratik falan yapacaksın da ancak öyle 5 restart hakkı yeter. Belki yine yetmez bile.

  • Matthias Fulczykyoutube
    Since some had asked if they can see the POV individually without the RIG, I hereby post it. Have fun! MY SETUP RIG - SIM-LAB GT1 Motion #1 - SFX100 "Platform Mover" Motion #2 - Next Level Racing v3 "Seat Mover" Kicker - GameTrix 908 + Buttkicker Gamer 2 Seat - Recaro SPG Profi Harness - Sabelt 6 Point Wheelbase - SimuCUBE 1 - Mige 20nm Ioni PROHC + SinCos Wheel #1 - OMP 320S + FiTech Button Box Wheel #2 - MOMO Rally 78 Wheel #3 - Sparco Monza 350 Wheel #4 - Fanatec Porsche RSR 918 + USB Wheel #4 - Fanatec Formula + USB Shifter #1 - Manufactory SSH 14 Shifter #2 - Pro-Sim 6 Speed H-Shifter Pedals - Heusinkveld Sprint Handbrake - Heusinkveld Dash - Iphone 5 - Simhub Button Box - Stream Deck PC CPU - 9700k GPU - Gigabyte Aorus 2080Ti Board - Gigabyte Z390 Aorus Master RAM - 32 GB GSkill Monitor - Samsung C49HG90 VR #1 - Oculus Rift CV1 VR #1 - HP Reverb G1 Follow me on Instagram - www.instagram.com/fulczykmatthias/ Follow me on Youtube - www.youtube.com/c/MatthiasFulczyk​​ #dirtrally2​​​ #dirtrally​​​ #simracing
    https://www.youtube.com/watch?v=K6xE1IQx650

    Abi bu nedir ya


    Bende kendi kendime diyorum ki U dönüşü yaparken el freniyle arabanın götünü atıp virajdan çıkarken gamepadle yarım gaz vererek arabayı vıdı vıdı vıdı diye bağırtmak çok zevkli 

  • Steamda indirime girmiş oyun. Normalde açık dünya olmayan yarış oyunlarını sevmem ralli oyunları hariç, çamur toprak falan güzel oluyor :) yalnız oynayanlara sorum olacak.
    Oyunu klavye veya kontrolcüyle deneyimleyen var mı, ikisinden biri ile rahat oynayabiliyor mu ? İlk oyun klavye ile hiç oynanmıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 24 Mart 2022; 10:53:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flonky kullanıcısına yanıt

    Ekranın başında kahkaha atarak gerildim. 


    Yahu yukarıda gene alıntılamışım ama unutmuşum izlediğimi.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 24 Mart 2022; 11:17:15 >
  • Bu oyuna biraz ön yargılıydım zorluğundan dolayı ancak çok keyif alarak oynuyorum şu sıralar. Önceki serileri de oynamıştım, özellikle Dirt 3e baya sarmıştım zamanında. Dirt Rally 2.0ı da sevdim diyebilirim. Kontrolcü ile oynuyorum, ayarlardan assistleri de açtım yine de çok zorlu oluyor, parmaklarım ağırıyor resmen ama bir o kadar da keyif veriyor. Grafikler 3 sene öncesine göre sandığımdan çok daha güzel. Günün her saati ayrı güzel gözüküyor oyun, gün doğumu ve gün batımında ayrı bir güzel ışıklandırma. Yağmur çamur olunca çok daha başka oluyor.

    Umarım EA firmaya karışmaz da bunun daha da iyi versiyonlarını görürüz ileride.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çaylak rally oyuncularına tavsiyeleriniz varmı arkadaşlar  şunu şöyle yaparsan daha iyi olur vs.. gibisinden.Oyunun game of the year edition aldım dualsence ile oynuyorum önerilere açığım  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leona Heidern -- 6 Temmuz 2022; 14:36:15 >
  • Oyunda birinci olmaya çalıştıkça sonuncu oluyor, çalışmadıkça ilk 6'ya giriyorum. Gamepad ile stabilite sağlamak zorken klavye ile düşünemiyorum. Yine de mücadele ve zorluk hissi kendini oynatıyor. Steam'de 16 TL iken alın derim.

  • Dirt rally 5 de direksiyon çalıştırabilen var mı

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.