Şimdi Ara

Dijital film platformu MUBI, abonelik ücretlerine zam yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijital film platformu MUBI, abonelik ücretlerine zam yaptı
    Çevrimiçi film izleme platformu MUBI, aylık abonelik ücretini 89 liradan 129 liraya yükseltti. Öğrenci üyeliği ise 49 liradan 69 liraya çıktı.



    Dünya festivallerinde yarışan, ödül alan filmleri izleyicilerle buluşturan platform, abonelik ücretlerine son olarak eylülde zam yapmış ve aylık paketini 89 liraya çıkarmıştı. Yeni zamla beraber aylık abonelik ücreti 129 liraya yükseldi.



    Ayrıca Bkz.Şubat ayında Netflix'e eklenecek dizi ve filmler belli oldu



    Türk girişimci Efe Çakarel tarafından kurulan dijital film platformu MUBI, popüler sinema filmlerinin aksine daha çok sanat filmleri, bağımsız sinema filmleri ve festival filmlerine ağırlık veriyor. Hollywood filmleri kadar diğer ülkelerin sinemalarına da yer veriliyor.



     









  • bu neydi ki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu da kendini iyice Netflix sanmaya başladı. İçerdiği filmlerin en az yüzde 80'i vakit kaybı, bir yerden sonra izlerken acı verecek kadar sıkıcı filmler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mubi filmleri güzel, festival filmleri ağırlıkta ve sanatsal değer taşıyor, filmden anlamayan için tabii ki vakit kaybı olur. Yalnız fiyatlar iyice makas açar cinsten oldu. Eskiden 3-5 platforma toplamda gayet kabul edilebilir bir rakam ödenirken şimdi o 3-5 platformu topladığına baya bir şey ediyor, hatta bununla elektrik, su, internet toplamını öderim demeye gidiyor kafa. %5-%10 zamlara ses çıkartırken şimdilerde %50 den az zam olmuyor ki gerçekten makas çok açıldı. Bu durum abone kaybına yol açar.

  • tam bir çöp buna o kadar para verilmez. Adını bile ilk defa duydum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.