Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | Game Pass'e Geldi (789. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.886
Cevap
407
Favori
673.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kadir3461 kullanıcısına yanıt
    Eşya seviyen düşük kalmıştır. zindanlardan , fısıltı agacının görevlerinden, açık dünyadan güzel eşya düşürebilirsin. zaten t3 ve özellikle t4 de artık mantıklı güzel eşyalar atıyor. t2 de denk gelen ne ise onu takıyorsun. oyundan ekle istersen buildine bir bakalım ne yapmışsın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S4 te on gordugun karakter guc siralamasi ne olacak gibi duruyor?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

    tabiki bir numarada barbar olacak

  • Öncelikle cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Evet yılların Diablo oyuncusuyum, 1'den beri oynuyorum. 50 yaşındayım :). Hep şunu derdim: dünyada sadece 3 oyun kalsa, Diablo, Starcraft ve Warcraft olsun.. Bunlar bana ömür boyu yeterdi. Hala da benim için zirvededir bu oyunlar.
    Ama bu oyun zor geldi, D3 gibi bebe oyunu olmamış. Druidle başlamam hataydı sanırım evet, Necro ile başlayayım bir de.
    World tier 1 olayını anlamamışım, haritadaki yerlerse dikkat etmemişim muhtemelen. Yarın iyice bir bakayım. Ama sezon olayları artık benlik değil... Herkese iyi oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt

    Abi necro yılların necro su. 1 kişiyi hallet gerisi corpse explosion. 1tane çok vurup ortalama mana harcayan yetenek, 1 tane de az vurup mana yenileyen yetenek boss lar için tamamdır, bir de minyon lar..

  • Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt
    1. Barbar
    2. Barbar
    3. Barbar
    4. Druid / Necro / Büyücü
    5. Rogue



    Çift el ile tutulan silahları 2 silah sayarsak. Barbar 6 silahtan gelen özellikleri kullanıyor. Diğer sınıflar ise 2.


    "Neden rogue son sırada ama o da 4 silah kullanıyor senin mantığına göre", diye soran olursa.. Cevap basit, dayanıksız kolay ölüyor. Uğraşılırsa rogue da ölmez diyenler için aynı uğraşıyı diğerleri ile verince diğerleri de ölmüyor üstelik ataktan da fazla ödün Vermeden...




    Not: Patch notları gelsin sezon 4 için, o zaman görüşümü söylerim, daha sağlıklı olur.

  • 4. sezonda bütün vaktimi şu oyuna ayırayım diyorum bir karakter ile end game görmek için. Hikayeli oyuna ayırırım aynı süreyi diye diye aylardır yatıyor oyun kenarda hepi topu 12 saat oynamışım. Op bir class ile başlarım herhalde barbar gibi.

  • patch’in hepsi gelmese de bir kısmı sezon bitiminde gelir diye düşünüyordum ama sezonu da 14 mayısa uzatmışlar uzun zamandır girmemiştim. neyse gamepass ile başlayanlar için oyunu öğrenmek adına iyi olmuş ama eski oyuncular için yapılacak hiç bir şey yok şu an. adamlar bizi komple salladı gibi oldu da artık bekleyeceğiz bir ay daha.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba dostlarım bir kaç sorum olacak şimdiden teşekkürler.


    1. Solo oyun için en op sınıf hangisi?
    2. 1 veya 2 tuş ile oynayabileceğim sınıf hangisi? tek tuş buildi diye geçer örneğin d2 de necroyu 1 bazen 2 tuşa basarak oynarım.
    3. Yüksek world tier lerde tek başına zindan dönebilir miyim yoksa grup ile çok daha rahat mı?
    4. Zindan vs girerken takım bulma kendi mi yapacak yoksa mutlaka arkadaş bulup grup mu oluşturmalıyım?
  • Bizden çok paranın derdindeler, oyunlarını toparlamak için 1 ay uzattılar.

    Diablo 4 ya da blizzard felsefik olarak yanlış oyun yapıyor. Düzgün arpg oyun yapmak yerine para için genel kitleye yönelince kötü sonuç ortaya çıkıyor. Diablo 3 te aynı idi.

    Şimdi ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar mentalite olarak para, kaliteden üstün geldiği sürece asla bir titan quest ya da grim dawn düzeyine çıkamayacaklar kalite olarak. (Last Epoch ve Poe zaten fazla üstün diablo 4 e göre)

    Şunu demiyorum diablo 4 zevk vermeyen bir oyun, aksine çok zevkli 2 haftalığına sadece. Bunun sebebi diablo 4 genel kitleye yönelik bir oyun. Oyunu tüketmemek için insanlar 1 sezonda max 2 build ile oynuyor.

    Bizi kazanamaz sanırım diablo 4 artık. Hoş bize göre güncellemeler yapmaya çalışıyorlar ama çok sığ ve yetersiz. O yüzden 1 ay daha bekleyeceğiz 2 hafta oynamak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • veterangamer kullanıcısına yanıt

    1. Solo oyun için hepsi op. (Ama barbar)

    2. Tek tuş ile oynanabilecek sınıf yok. (Aaa var pulverize druid, ufala druid Türkçesi)

    3. Tüm oyun en zor içeriği tek yapmanız için dizayn edilmiş. Oyunda zor hiç birsey yok.

    4. Grup ara/bul yok. Multi oyun olduğu için çetten discord dan klan mılan bulabilirsiniz, arkadaşlarınız var ise kandırabilirsiniz grup olabileceğiniz. Buranın klani var ne kadar aktif bilmiyorum ama arkadaşlar yardımcı olurlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Tamamdır teşekkür ederim.

  • Brazian B kullanıcısına yanıt

    Genel kitleden kastım aslında, genel kitleye aptal muamelesi yapılması. O alt seviye o kadar aşağıda tutuyorlar ki normal zekaya sahip bizlere aptal muamelesi yapıyorlar. O alt seviyenin yukarıya çıkması lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass de oynuyorum iyiki de para verip almamışım zindan temizle item - silah geliştir yüzük tak başka bişey yok. Ortalama bir oyun bence 82/100 anca eder. Mesela Dragons Dogma 2 yada elder scrolls gibi oyunlar bundan daha iyidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 18 Nisan 2024; 13:17:39 >
  • blendw kullanıcısına yanıt

    Hocam path of exile diye bir oyun var. Oynaması ücretsiz onu bir dene istersen. Ama herhangi bilginiz olmadan, rehber falan olmadan. Çok güzel oyun tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. sezonda Necro oynadım keyifliydi. 100 yaptım bıraktım. Gerisi beni çekmedi.

    3. seonda HOTA Barbar oynadım. O daha keyifli oldu. Birden ortalık temizlenince insan keyif alıyor. 100 olduktan sonra 2-3 saat oynamışımdır belki.

    4. sezon artık büyücü açarım.


    Oyunla ilgili sıkıntım şu, 100 olduktan sonra gelişimi sadece itemlerle sağlayabiliyorsun. Daha fazla oynayayım daha fazla stat kasayım olmuyor. Ben aşırı düzenli bir oyuncu olmadığım için klanda tutunmam da mümkün değil. Öyle iki tane klana girdim 1-2 gün aktif olmayınca attılar. D3 teki gibi kimsenin partisine de giremiyorsun. Chat'e yazıyorum falan çok nadir dönüş oluyor. Hani oyun multiplayer ama bunun tadını pek alamıyorum.


    Oynamadığım iki karakter kalacak. İşte 100'e kadar kasar yeni içeriği oynar bırakırm.


    Biz de 40 yaşına geldik bizden de geçiyor sanırım.

  • Bende oyun hakkında iki çift laf etmek isterim. Gamepass sayesinde oynadım ve bir yandan keşke daha önce oynasaydım diye kendime kızarken bir yandan da ne gerek var olum çok para bir oyunada o kadar verilmez diyorum. Oyunu çok beğendim minik canavarımı sadece bu oyun için açıyorum galiba... İlk olarak direk barbar açtım oyun hakkında 0 bilgiye sahibim ve kendi kafamda çelişiyorum arkadaş sen bu bakış açısı ile dizayn edilmiş oyunları oynamazsın macera arama gir BF 2 el at çık  çok büyük konuşmuşum kendime ihanet etmişim dediğim gibi sadece diablo için açıyorum konsolu. Barbar ile başladık tabi ben açık dünya kafası her yere bakıp öyle ilerliyorum ama olacak iş değil gibi ne yapacağım ne edeceğim anlamıyorum, hali ile elimiz kaydı youtube vs. sitelere nasıl oynanır amaç nedir ne yapmalı, ana görevlerden gidip senaryoyu bitirmek mantıklı imiş banada öyle geldi artık yaptık ettik 3. dünyaya kadar geldik. Zindan dönüp daha iyi item çıkarmak gerekiyor falan fistan derken meğersem oyunda build yapılıyormuş bunuda 50 küsür seviyelerde öğrendim, bu sezonun buildi sanırım HOTA mıdır nedir yaptık ettik tabi çokta anlamıyorum %100 yaptım diyemiyorum kendimce yaptım birşeyler ama oyun baya değişti abi geleni geçeni malkoç oğlu misali indiriyorum, arkadaş bu seviyeye kadar kendime eziyet etmişim döne döne vurarak gerçi keyifte alıyordum orası ayrı tabi.   bir arada 2. bir karakter açtım büyücü olarak valla barbardan daha çok keyif verdi diyebilirim, şimdi geldik 60 seviyeye zindan dönüp 4. dünyayı açmak gerekiyor tabi +70 istediği için tek yiyorum zindan bossundan ilerleyen zamanlarda seviye atladıkça onuda geçeriz 4. dünyada artık item işini fulleme yaparız.


    Mayıs ayında yeni sezon gelecek şu an için büyücü ile başlayıp onu 100 seviye getirme düşüncelerim var amma velakin mayısa kadar kim öle kim kala, yıllardır çoğunluğu FPS olmak üzere senaryolu TPS oyunları oynadım izometrik ilk defa deneyim ettim abi oynanırmış, bak bunu yazarken aklıma geldi de benim çocukluğum gençliğim KNİGHT ONLİNE oynamak ile geçti bak unutmuşum onu  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhleep -- 18 Nisan 2024; 15:31:50 >




  • Aynı tür oyun için konuşursak eskiden Sacred diye bir oyun vardı bilen bilir, inanılmaz büyük haritası vardı. Grafikleri çok iyiydi, zorluk seviyesi yukarıdaydı, sonra kayboldu gitti. İlk Diablo'dan beri oynayan birisi olarak şuan Büyücü karakteri ile hikaye modunu bitirmeye odaklandım. Ben bitirene kadar sanırım yeni sezon gelmeye yakın olur. Sonrasında tekrar farklı bir karakter oluşturup devam ederim gibi ama sonraki sezona başlar mıyım belirsiz. Yani oyunda eski heyecanı, zorluğu, farklılığı göremedim. Grafikler bile bana çekici gelmedi. Yapılan büyüler, aksiyonlar vs görselliği bahsettiğim Sacred'teki kadar bile yok bu oyunda. Allahtan gamepass var da para vermeden oynuyoruz. Yoksa 1200-1500-TL verip alınacak oyun değil bana göre.

  • FyKy kullanıcısına yanıt

    Hocam beni ekle istersen bir kaç saatte seni 100lvl yapalım. Kendini yorma. Ama 4.sezon başladığı zaman bize 2-3 gün verirsin. Malum bizlerde 40 yaşından yukarı evli barklı insanlarız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    Sacred çok başarılı olunca sacred 2 yi yaptılar (ki o daha da güzel oyundu) oyunların getirdiği parayı ve başarıyı yapım şirketi taşıyamayıp battı. Alman ascaron muydu neydi adı.. O ekipten bazıları larian studios a geçti diye hatırlıyorum.


    Neyse sacred (özellikle sacred 2) bulundurduğu mekaniklere göre şu an bile devrimci sayılır. Başarılı da oldular millete uygun değil arpg


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.