Şimdi Ara

DC, ücretsiz NFT dağıtacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DC16 Ekim tarihinde düzenlenecek olan FanDome etkinliği için hayranlarını sevindirecek bir kampanya düzenleyecek. DC, FanDome etkinliğine kayıt yaptıranlara ücretsiz NFT dağıtacak!


    DC, ücretsiz NFT ile farkındalık yaratacak


    DC, bir haber bültenine göre, çizgi roman yapımcısının “çevresel olarak sürdürülebilir ve enerji açısından verimli” teknolojisi için seçtiği ve şirketin “hayranlar için sıfıra yakın maliyetle milyonlarca NFT” basmasına izin veren Palm NFT Studio ile NFT’ler üzerinde çalışıyor. Şirketler, kaç tane çizgi roman kapağı NFT’sinin planlandığını söylemiyor. DC’den Jim Lee yaptığı açıklamada, “Bu düşüş, 87 yıllık geçmişimize saygı duruşunda bulunurken, NFT’lerin DC içeriğiyle etkileşime girmenin ve yeni deneyimlerin kilidini açmanın yeni yollarında temel bir rol oynadığı bir geleceği görselleştirir.” ifadelerini kullandı.

    DC, 16 Ekim düzenlenecek olan FanDome etkinliğine kayıt yaptıran kişilere süper kahraman çizgi roman kapaklarının ücretsiz olarak değiştirilemeyen jetonlarını (NFT’ler) vermek için hazırlanıyor. DC için ilk NFT dağıtım tarihi 5 Ekim olarak belirlendi ve FanDome’a ​​kaydolanlar rastgele seçilmiş bir ücretsiz NFT alacak ve aldıkları ilk NFT hakkında sosyal medyada paylaşım yapmaları durumunda ikinci bir ücretsiz NFT almaya hak kazanacaklar.

    NFT’ler üç nadirlik seviyesinde gelecek; yaygın, nadir ve efsanevi. Bu NFT’ler Batman, Superman, Green Lantern, Wonder Woman ve Harley Quinn gibi süper kahraman seçeneklerini de içerecek.


    FanDome etkinliğinde yeni haberler de gelecek

    DC Comics ve Warner Bros. için bir ilk olan geçen yılki sanal olarak düzenlenen FanDome etkinliğinde, Zack Snyder’ın Justice League, Wonder Woman 1984, The Suicide Squad ve Robert Pattison’ın The Batman rolü için ilk bakış fragmanlarını yayınlandı. Tahminen 22 milyon kez görüntülendi.

    Bu yılki kadroda The Batman için yeni bir fragmanın yanı sıra gelecek filmlerin ön izlemelerini içermesi bekleniyor, Black Adam, The Flash ve Aquaman and the Lost Kingdom, gösterileri için gelecek sezonlarla ilgili yeni ayrıntılar da etkinliğe katılanlarla paylaşılacak.


    Kaynak: Teknoloji Haberleri








  • merhaba hocam siteye üye oldm ama nft ye nasıl sahip olabilriz bi bilgiye rastlayamadım. siz alabidliniz mi

  • buradan aldığım 2 nftyi de sattım. başka alanlar var mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.