Şimdi Ara

Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure


    Darkestville Castle — Çıkış Fragmanı



    -

    Sevgili potansiyel kaos hizmetçisi,

    Kötü olmak her zaman kolay değildir... Ama iyi bir çocuk olmaktan çok daha eğlencelidir, evlat!

    Takımımda senin gibi akıllı birinin olması çok da karanlık olmayan bu zamanlarda faydalı olabilir.

    Darkestville'de her şey yolunda ve mükemmeldi: Ben şehir halkına işkence ediyordum, şehir halkına işkence ediliyordu... Bu, adil bir anlaşmaydı! Kim şikayet edebilirdi? Ben değil, orası kesin!

    …şu geri zekalı Dan Teapot beni sürgün etmek için bir grup profesyonel şeytan avcısı tutana kadar! Bana karşı neden kin beslediğini bilmiyorum bile. Belki birkaç kez onun evini yaktım ama bunu sadece eğlenceli olduğu için yapmıştım!

    Her neyse.

    Bu macerada düşmanlarımı yenmeme yardımcı ol ve Darkestville'de bir kez daha kötülüğün hüküm sürmesini sağlayalım!

    Ayrıca, bu oyunu satın alarak yüce bir amaca yardımın oluyor, paranın bir kısmı insanoğlunu köleleştirmek için kullanılacak... Yani... deniz kirliliğini temizlemek, bu gezegen üzerindeki tek Tehlike Altındaki Görünmez Flamingo için bir sığınak kurmak ve kulağa yüce gelen diğer türde yalanlar için.

    Saygılarımla Kötü,
    Cid


    Not: Öyleyse, şimdiden korkudan titriyorsun, değil mi? İşte ruh budur! Çünkü bu oyun sadece KORKUNÇ BİR ŞEKİLDE ilginç olmakla kalmayıp aynı zamanda KORKUNÇ BİR ŞEKİLDE eğlenceli! Tim Schager'ın klasik macera oyunlarından keyif aldıysan ve Time Burton'un kara mizahına düşkünsen bu iki Tim benim kardeşlerim olduğu için seninle aynı fikirde olmak üzereyiz.

    Elbette, birtakım kurnaz bilmeceler eklemeseydim Cid olmazdım, o yüzden bir çocuk oyuncağı bekleme. Bu oyunu tamamlamanın yedi saat sürdüğünü söylüyorlar… Pekala bunu yapıp yapamayacağına bakalım! Yine de yapabileceğin konusunda sana güveniyorum – inanılmaz cazibem ve büyüleyici stilim her zorluğun üstesinden gelebilmek için yeter de artar!

    Diğer Not: Sen bunu okurken birisi kalemin zilini çalıp üzerinde “INDIE ÖDÜLÜ - En iyi Oyun Öyküsü” etiketi bulunan bir kutu bıraktı. Pekala… benzersiz muhteşemliğimin bir başka onayı daha !


    -

    Çıkış Tarihi: 13 Ağustos 2020
    Tür: Point-and-Click Adventure
    Dağıtıcı: Buka Entertainment
    Geliştirici: Epic llama warchief

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/296934-darkestville-castle
    https://www.metacritic.com/game/playstation-4/darkestville-castle

    Resmi Site:http://darkestville-castle.buka.ru/en.html

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure Darkestville Castle [PS4 ANA KONU] - Point-and-Click Adventure







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.