Şimdi Ara

Dacia Duster eco g kullananlar klübü (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.328
Cevap
23
Favori
152.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Ben araç alırken 6-7 yerden fiyat aldım max 110k demişlerdi. Hangi ilden alıyorsunuz?
    Birde prestige paket harici opsiyon eklediniz mi yoksa aradaki farklar 20.000 tl etmez sanki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Am I Evil ? kullanıcısına yanıt
    hor görenlerin çoğu range rover, bentley yada en kötü s class a bindikleri için dacia hor görülüyor. hep söylüyorum dedesi eşeğe binenlerin bugün üretilen herhangi bir aracı beğenmemesi enteresan bir ironi.
  • Kendinden lpg',li araclara lpg sistemi fabrikada mi takiliyor yoksa burdaki servis mi takiyor? Subap erimesi olayi yine oluyor heralde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Aracı Kayseri bayiiden alıyorum. Araç standart Lpg li Prestige paketli duster. Extra bir donanım Yok diye biliyorum. Aracı inceledim, gördüğüm ekstra birşey yok.
    Comfort paketlisi de 97 civarında oluyor hurda onlardan olunca. Eğer ki siz hurdayı kendiniz verdiyseniz dediğiniz gibi fiyatlar 5000 e yakın düşerdi sanki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 038poyraz -- 20 Ekim 2019; 21:16:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Fabrikadan direk o şekilde üretilip geliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Ben bundan önce de atmosferik leon kullandığım için yadırgamadım. Bastım mı uçuyor bana göre :) tubo benzin, dizel görmemişiz, depoyu 300 tl ye doldururken, şimdi lpg de 100 tl ye doldurunca mutlu oluyorum, motor aklıma gelmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jowood1 J kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğiniz gibi bizde bu araçta öyle yaparız. İlk kilometrelerde dikkat etmem gereken birşey var mı bu araçta, bildiğimiz rodaj kurallarına uyarak 1500/2000 km sürsek yeter herhalde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracı çok beğeneceğinizden eminim. Ben kısa mesafe kullandım ve çok beğendim.
    Geçen gün Avrupa’da en çok satılan araçlar gibi bir konu açılmıştı, sanıyorum Ağustos satışlarıydı.
    Dacia Duster galiba en çok satılan 3. modeldi.
    1 Golf. 2 Hatırlamadım. 3 Dacia Duster.
    Nissan QQ’den iyi yalıtımı olduğunu ısrarla iddia edenler az sayıda değil.
    Ben QQ kullanmadım ama yalıtımı oldukça başarılı buldum.
    ÖTV indirimli dönemde bir büyüğüm ya 97’ye ya da 99’a almıştı pretige paketi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derfgt -- 21 Ekim 2019; 0:15:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın lüks olmayışı aslında aracı daha çok sevdiriyor. En azından ne beklediğimiz belli bu haliyle. Dediğiniz gibi qq den iyiyse oh mis deriz, daha ne diyelim :)
    Yani abartmıyorum ama bayiide kadjardan daha heybetli duruyordu. Kadjar tabiki daha kaliteli araç ama, yüksekliği genişliği daha bir iri gösteriyor aracı. Donanım paketini tam bilmiyorum ama bayideki dizel otomatik kadjarın liste fiyatı 230 bin civarıydı, fazlası var eksiği yoktur.
    Belki de duster da dizel otomatiğin bitirilmesi rekabet anlamında olumsuz etkilemiş olabilir kadjarı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Facebook ta birisi paylaşım yapmış..."Dacia müşteri hizmetlerini telefonla arayarak 2019 itibariyle Duster otomatik vitesli arabaların üretiminin kaldırılıp kaldirilmadigini sormuş.. Müşteri hizmetleri de kendilerine ulaşan bu yönde bir bilgi bulunmamaktadır. Bayiler ellerindeki Benzinli araçlar satılsın diye böyle bir şey söylemiş olabilir " diye yanıt vermiş...?
    Bu Bilgi inşaallah doğrudur da Duster 2020 de OTOMATİK VİTES Benzinli araç üretip TR ye de getirir.. Valla dadindan yenmez 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Ben de bir ara bakınmıştım 1.6 benzinli duster araçlara.

    Ama malum sitede sanki sadece comfort paketi var diye görmüştüm. Yan aynalar bile ektrikli değildi, sırf o sebepten soğumuştum. Bir üst paketinin olduğunu duymam iyi oldu.

    Yakıt konusunda lpg ile gerekli ekonomiyi sağlayacağınıza eminim. Bu fabrikasyon montajlara yol ayarı yapılıyordur inşallah. Gerçi subaplar ona göre güçlendirildiyse yine sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

    Bu arada garanti süreci boyunca servisten başka bir yere gitmenizi tavsiye etmem. Renault servisleri bu konuda çok ilgililer, işi yokuşa sürmüyorlar. Megan 4 sahibiyiz bizde, garantiden ıvır zıvır akla gelmeyecek çoğu parçayı yeniliyorlar ordan biliyorum.

    Bence aracın tek eksiği 6 vites olmayışı. Megan da böyle. Gerisi mühim değil.

    Tekrar hayırlı uğurlu olsun aracınız.
  • Aracınız hayırlı olsun hocam. Bizde 2018 Comfort dizel Edc var. Bu yıl Şubat 107 bine aldım. Sen bakma kötü yorumlara. Çoğu Suv aracı 4x2 is cebinden çıkarır. Çoğundan yüksek arazi kabiliyeti fazla. İçi geniş fiyatı çok düşük. Örneğin bugün Tiguan -Qashqai almak isteseniz 190 k gibi rakam vermeniz gerekirken 110 civarına Duster turbo alabiliyorsunuz. Ben aracımı alırken Qashqai 150-155 arasındaydı hiç düşünmeden Duster aldım . Nedense bana Qashqai yüksek hb gibi geliyor.

    Tamam Ncap 3 yıldız, yalıtım kötü , malzeme kalitesi vasat bunlara eyvallah ama araba çok konforlu ve alt takım ,motor çok sağlam üstelik ben Maise çok güveniyorum. Garanti konusunda tartışmasız en iyi firma.

    Bu arada önceden Sanderomuzda oldu o araca göre çağ atlamış , yeni kasanın hem iç hem dış tasarımı gayet iyi. Kaporta çok daha iyi ve işçilikte iyileşme var. Bu nedenle Sandero tavsiye etmiyorum kimseye.

    Tüketim dizelde 110 u geçmezseniz şehir içi şehir dışı çok farketmiyor 5 civarı ancak gazı kökleyip 160-170 giderseniz dolu araç klima açık 8 litre gördüm.

    Asıl ben 7 kişilik bir suv bekliyorum Daciadan o zaman araç yok satar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ancak bir özeleştiri daha yapmak gerekli Ncap testinde 3 yıldız gerçekten kötü . Yan direk çarpışma testinde araç ciddi dağılmış. Bir Vw testi yada VW den daha başarılı Mercedes GLK testine (yada Tesla) bakınca ciddi fark var. Keşke 10-15 daha fazla olsa da 5 yıldız sağlam olsa diyorum kendi adıma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomik koşulların bu olduğu ülkede alınabilecek bir araç. ancak suv tipi araçlardan istenen genelde dizel motorun torkudur. duster ın 1,5 dci 4*4 nü kullandım. bir 3008 beklentiniz yoksa mükemmel bir araçtı. lpg li motor seçeneği ne getirir götürür onu da siz yazarsınız. ama yokuşlarda klima açık tam yükte ne yapacak belli olmaz. ama aradaki fiyat farkını düşününce performanstan fedakarlık yapılabilir. lpg de 10 lt nin altına düşeceğini de sanmıyorum.
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Ben olsam 3000 km aracı zorlamam, 10 bin civarı da arada benzinle devir çeviririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan trend mevcut kademeli ÖTV oranlari, dizel de emisyondan dolayı maliyetlerin artması vb.... Sebeplerden dolayı benzinli fabrikasyon LPG li araçlarda. Vakti zamanında Opel bile Insignia ve astrayi getirdi sattı burada. Renault symbol de kısa bir zaman satış yaptı. Yani olmaz yapamayız diye birşey yok. Bir zamanlar dizel de de otomatik olmuyordu. Düne kadar şakır şakır sattilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dacia özellikle malzeme taşımak ve gündelik kullanıma uygun bir araç.
    3 sene lodgy kullandım, altı yüksekti, arka koltukları yatırınca salon gibi oluyordu.
    Eminim dusterin sürüş zevki daha güzeldir.
    Fakat ne yazık ki bu arabalar avrupada ulaşılabilir en kolay (ucuz) araba olmasına rağmen bizim ülkemizde eşek yükü parayla satılıyor.
    Gerçekten yazık halimize.
  • oznk40 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, Prestige paket benim için gayet yeterli, aracın eli yüzü düzgün duruyor. 1.6 motorun performansı sanıldığı kadar kötü olmayacaktır diye düşünüyorum. İnşallah pişman etmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • perfectstrangers P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sizin aldığınız döneme göre şimdi boş benzinli alamıyorsunuz. 1 yıl bile olmadan, fiyatlar inanılmaz değişiyor. Zaten ne yazık ki, ülkemizde ticaret te pozisyonlar hep Yüksek kur seviyesine göre ayarlanıyor. Alınan malı aynı fiyatla yerine koymak mümkün olmuyor. Hal böyle olunca her Defasında fiyatların yükselmesi engellenemiyor. Kur baskısı olmasa bile, her daim ülkemizde artan maliyetler belli. Hiçbirşey yerinde durmuyor. Herkes de bir şekilde bu durumdan hem istifade etmek istiyor, hemde işinin sürdürülebilir olmasını istiyor. Açıkçası bu sarmaldan çıkabilmenin yolu da, üretim odaklı bir ekosistemden geçiyor. Ama maalesef ülkemizin yoğunlaştığı alan ise hizmetler sektörüne. Bu konu daha detaylı anlatım isteyen mesele, o yüzden başka zamana kalsın.

    Dediğiniz gibi çoğu suv sayılabilecek araçlardan yüksek duruyor. Özellikle 3008 gibi, tiguan gibi araçlarla aynı değil. Bundan dolayı arazi kabiliyeti dediğiniz gibi olabilir. Zaten aradaki fiyat farkları da öyle az falan değil. O yüzden hem ekonomik yakıtlı, hemde ilk alımda düşük fiyatlı olması avantaj.

    Çarpışma testi de dediğiniz gibi keşke 4/5 yıldız olabilseydi. Artık bu konuda tedbir bizden, taktir Allah’tan. Hiç şüphesiz ne kadar sağlam da olsalar, bu işin asli unsuru hız. Bu çarpışma testleri 10 km hızlı olsa herşey çok değişir. O yüzden değişken ihtimaller var.
    Bu paraya dizel sandero stapway alınabilirdi ama dediğiniz gibi aklımdan dahi geçmedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Evet dizeller gibi torklu değil, ama yine de rahat bir gidişi olur inşallah. Zaten dümdüz bir şehirde kullanılacak, Torkun çok da önemi kalmıyor, ihtiyaç oldukça devirle çözeceğiz artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.