Şimdi Ara

Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
5.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vamp kullanıcısına yanıt

    ne kralım ne artisim,sadece normal bir şekilde yaşıyorum. bu zırvalara da İNANMIYORUM. bu kafayla gittiğiniz sürece beladan kurtulamazsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 18 Ekim 2021; 19:31:37 >
  • Bunların %99'u kovid virüsünün varlığına inanıyor ve aşıyada karşı değiller "kobay olmak istemiyoruz" diyorlar aslında biraz haklılar.

  • zillet_ittifakı kullanıcısına yanıt

    avatar mükemmel ama biraz eksik değil mi?

  • taner.usa T kullanıcısına yanıt

    Kadın çoğunlukta

  • Sen nesin kimsin ki denek olmak istemeyip bunu protesto edeni küçük beyinli olarak görüyorsun? Bilimden anlamaz bu mantıkla prof. Luc Montagnier gibi Nobel Tıp Ödüllü virologları da "küçük beyinli" sınıfına sokma kibirini gösterdiğinin farkında mısın acaba ? Hiç sanmıyorum..!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 18 Ekim 2021; 20:22:23 >
  • vamp kullanıcısına yanıt

    İlk olarak biraz araştırsaydın bu kişilerin daha büyük risk grubunda olduğunu bilirdin bu kişiler yüksek miktarda protein ve vitamin kullanıyor ve bağışıklık sistemleri aşırı kuvvetli ki buda covidde sitokin fırtınasına sebep oluyor!


    İkincisi bu kişinin aşı olmadığını nereden biliyorsun?


    Üçüncüsü sana nereden çıktığını anlatırım ama bunu anlamaya kapasiten yeter mi onu bilemem...


    Bu kişiler nobel tıp ödüllü virolog, doçent ve profesör kişiler buraya bırakayım azıcık araştırma kabiliyetin varsa olayı idrak edersin diye umuyorum...


    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenlediinternational pressyoutube
    bu kişilere neden aşı vurulmaması gerektiğini anlatan araştırmaları yazılı olarak gönderdim Emel Özuğur 'un programına konuk olan Türk bilim kadını Doç.Dr. Neva Çiftçioğlu Banes #aşı #emelozugur #internationalpress #EkonomikKriz @emelozugur #ipn #HayataDairÖneriler #YeniDünyaDüzeni @NevaCiftcioglu #NevaCiftcioglu emel özuğur gündem haber canli #NevaÇiftçioğluBanes #NevaÇiftçioğlu canlı Covid-19 Coronavirüs koronavirüs ABD #sondakika Biyolojik tehdit Çin aşı aşı tübitak haber gündem
    https://www.youtube.com/watch?v=RpYbp-nHWwE&ab_channel=internationalpress
    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenlediTV5youtube
    Youtube: https://www.youtube.com/c/TV5televizyon​ Twitter: https://twitter.com/tv5televizyonu Facebook: https://www.facebook.com/tv5televizyonu​ Instagram: https://www.instagram.com/tv5televizy... tv5.com.tr TV5 uydu bilgileri: TÜRKSAT 3A/4A Frekans: 12729 Sembol: 30000 Polarizasyon: V (Dikey)
    https://www.youtube.com/watch?v=jOhpiCIRqPI&ab_channel=TV5

    NOBEL TIP ÖDÜLLÜ VİROLOG

    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenlediM. Hamit YANIKtwitter
    “Aşı olmayı reddediyorum. — Luc Montagnier, Nobel Ödüllü Fransız Virolog https://t.co/1FfFaBqY07”
    https://twitter.com/hamityanik/status/1400851962426445829




  • Ike kullanıcısına yanıt
    Nereden biliyorsun bulaşmadığını, oradaydınız, herkesi takip ettiniz ve sordunuz mu? Bu salaklar yüzünden her gün 30k vaka çıkıyor hala.

  • emrekaradag kullanıcısına yanıt

    Ah ya sözlükte mesaisini bitirip DH de akıl dağıtan tipitip millete CB aşı vuruluyor ise vurulmam diye algı kasıyo. E git zaman Bolsonaroya oy ver o da senin gibi aşı karşıtı ama ülkesinin dünyanın en çok virüsten ölen ülkesi. Yaşa orada.

    Ne ara oyunlardan başını kaldırdın da aşı profesörü oldun de bakem. Bence sen hala stabil 301 saniyede kalmışsın ağlıyorsun.


    Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi




  • Sen bu mantıkla gitmeye devam et,aferin.Başka bir şey demiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt

    Aynısı sen yaptınmı? Tek tek dolaşıp pcr testimi yaptın ki bunlar bulaştırıyor diyorsun? Hadi yaptın varsayalım pcr testinin hastalık tanısı koyamıyacağını mucidi derken bu testin güvenilirliğini nasıl kanıtlıcan? Tapınmışsınız tvlere veriyorlar korkuyu sizde yiyorsunuz hipnoz halde. 2 yıldır ne hastalandım nede bulaştı bu öldürücülüğü %1 olan ölümcül virüs. Sigarada içkide öldürüyor yasaklasınlar. Kime ne anlatıyorumki az okuyun sağı solu yazıları makeleleri koyun gibi güdülmekten ne çok hoşlanıyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette öyle. Olayın mantığı bahsi geçen en saygın profesörlere ait, onların lafı üzerine ne diyebilirsin ki ?

  • Ike kullanıcısına yanıt

    Bu 2 yılda maske kullandınız mı? Çok muhtemel. Bu sebeple de yakalanmamanız normal. Ben de bu vakte kadar yakalanmadım ama aşımı da oldum, ne diyeyim şimdi virüs yok ya yalan bunlar mı diyeyim.

    Ölümcüllüğü %1 bile olsa insanların ölümüne bile bile sebep olmaktan hoşlanıyorsanız bilemem. Sigara ve içki konusuna hiç girme bugünden razı olurum yasaklanmasına Covid-19 aşısı karşıtları İzmir'de miting düzenledi 

    Hele sigara, aynı bu hastalık gibi hem kendine hem çevrendekilere zarar.



    Ayrıca bir zaten siz okuyorsunuz, millet yatıyor evde. En çok siz okuyorsunuz o yüzden o kadar profesör içinde birkaçının söylemlerini gerçek kabul ediyorsunuz. Diğer hepsi salak, koyun, para kölesidir size göre değil mi?

  • vamp kullanıcısına yanıt

    Kimbilir ne hileler döner o karşılaşmalarda herşey para olmuş. İnsan anotomisi gereği yaşlandıkça gücü düşer. 45 Yaşında şampiyon olmuş olması istisnaları bozmaz ve bu durum bu adamında sonuçta kariyerinin sonunda olduğu gerçeğini değiştirmez. O artık rekabet için yaşlıdır.

  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt

    Son cümlende sana sonuna kadar katılıyorum.

    Maskenin korumadığını defalarca açıkladılar koruduğuna inanıyorsan diyecek bişeyim yok devam et takmaya.

    Mesela aşı ve bilim karşıtı değilim sadece kendimi denek olarak görmüyorum. Denek olacaksa aşıyı bulan uğur şahin ve ekibi yaptırsın neden yaptırmıyorlar? Uğur şahinin 41 yaşındaki oğlu neden bu aşıyı olmaya elverişli değilmiş açıklasın 1 aylık bebelere yaptılar 41 yaşındaki oğlunun ne gibi sorunu varmış?

    Uğur şahin, özlem türeci ve mehmet ceylan denen şahısların dün dediklerinle bugün dedikleri birbirinin tam zıttı olabiliyorken nasıl güvenipte bu heriflerin ellerine sağlığımı teslim edeyim? Örnek vericem bunları kendileri söylemişti ve halada inanıyorsunuz güveniyorsunuz.

    Türeci ve Şahin’in bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor

    “delta varyantına etkili değil”

    “yeni aşıyı 100 günde hazırlarım”

    “üçüncü doz koruyucu değil”

    “üçüncü doz hastalığı bitirir”

    neyse tartışmayı büyütmekte istemiyorum benim gibi davranırsan sevinirim bugüne kadar kimseye aşı olma demedim saygı duydum sizlerde olmayana sağlığını tehlikeye atmak istemeyenlere saygılı olun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Asi karşıtı elle tutulur bir bilim insanı yada doktor yok , onu geçiniz . Toplum sağlığı gibi konularda özgürlükten bahsedilemez .
    Asi olmamak kişinin hakkı ama derhal covid kaynaklı hastaliklarda sosyal güvenlik haklarından mahrum bırakılmaları gerekiyor .
    Asi olmadin , covid oldun parasını vereceksin tedavinin.yok öyle beleş tedavi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buram buram cehalet akıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Harbi inanılmazsın. Okuduklarını anlamama sorunun olduğu ortada. Ben aşımı vuruldum. Yazdıklarımdan onu mu anladın. Aşı karşıtlarını eleştiren birini aşı karşıtı olmakla suçlamak ancak senin gibilerin yapacağı bir şey. Birde 10 yıl önceki paylaşımımı bulmuş ulan ne işsiz adamlar var. Hadi engelledim git ötede ağla

  • neilblack kullanıcısına yanıt

    tamam anlaştık ama SGK dan çıkma hakkı vereceksin. YER Mİ???? YEMEDİ Mİ, para tatlı mı geldi???




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 19 Ekim 2021; 1:57:26 >
  • neilblack kullanıcısına yanıt




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.