Şimdi Ara

çok şansızım rulette 2000tl para kaybettim bugün çok stresliyim ve ek hesaptan çektim bu parayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • borcum vardı 3 bin tl civarı bende kendimi rulette attım dedim kazanırım belki ama tam 2000 tl para kaybettim ve ek hesapta olan son paramdı ayrıca çalışmıyorum evdekilerin haberi yok lanet olsun ben neden girdim bu lanete kendime kızıyorum şuan bende çok şansızım ya lanet olsun sevdiğim kız ben seni arkadaşım olarak görüyodum der ve en yakın arkadaşımla çıkar kumarda 2000bin tl kaybederim artı işim yok çalışmıyorum bu kadar şansızlık üst üste gelmesi kötü oldu hiç bir şey yapasım yok boş boş duvarlara bakıyorum artık evde psikolojim bozulma noktasına geldi neredeyse arkadaşlar bir akıl verin



  • Şikeli maç İddia sitelerin de ki yorumlara benzemiş durum hocam bir yorum vardı çokça gülmüştüm
    "Mehmet abi'den şikeli maç satın aldığımda 3000 lira borcum vardı maça 1000 lira bastım artık 4000 lira borcum var mehmet abi teşekkür ederim"

    Herneyse şaka bir yana psikolojinizi bozacak birşey yok benim babamın 250.000 lira borcu var ve 10 senedir işsiz buna rağmen kendine zarar verecek hiçbir şey yapmıyor yani dipte değilsiniz 5000 lira borç ne ki girin bir yere asgari ücretle çalışın en kötü en kötü ihtimal 1,5 senede 2 senede borcu kapatırsınız. Evde oturarak maalesef para kazanamazsınız

    Kendinize iyi bakın :)
  • Sanalda rulet oynamak ne biliyim aga. Onun bi algoritması var. Belli sayıda ödül verir. Sana denk gelmesi çok zor. Tek maça bassan katlardın belki parayı.

    Canın sağolsun bundan sonra yapacak bişeyin yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 3 günde 2 bin tl için 500 lira kâr verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam herzaman oynadığınız sitede oynamayın yüksek miktarla yeni sitelere üye olun 1000 Tl o sitede 1000 tl diğer sitede oynayın daha doğrusu 3000 Tl kazanmak için neden 2000 Tl yle giriyorsunuzki 1000 Tl ile girsenize. 4 tane 4 lü sayıya basın 100 er lira böyle böyle katlayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız için çok saolun bide kız arkadaşım bana bunu yapınca bir sarsıldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.