Şimdi Ara

Choromecast Tv & Tivimate & IPTV Kombinasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba hocalarım, chromecast tv (kumandalı cihaz) tivimate ve iptv kombinasyonunu kullanıyorum.

    Çok memnunum bu üçlüden, lakin bir sorunum var.

    Iptv'den canlı yayın kanalları, vodları izliyorum problemim yok. Fakat bazı kanallarda tivimate yayını açmıyor hata veriyor. Açmayan canlı tv yayınlarını harici olarak VLC playerdan açtığımda sorunsuz izleyebiliyorum. Ama her defasında hariciye geçmek konforlu bir izlenim sağlamıyor.

    Chromecastın gömülü oynatıcısından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

    Böyle bir problem yaşayan ve çözen var mı?


    2. bir problem ise tivimate'in ince ayarları var mı? yayın bazen kısa süreliğine takılarak ilerliyor, maçları izlediğimde top takılarak gidiyor. Problem iptv sağlayacısından değil bundan eminim. sağlayıcıdan çokta memnunum. Çünkü telefonumdan denediğimde bu problemlerin hiçbirisini yaşamıyorum.

    Denediğim çözüm yolları:

    tivimate uygulaması ayarlarından ekran yenileme hızını 4K/60hz'den 4K/50hz ye çektim fakat fayda sağlamadı.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.








  • Selam
    tv nizdeki ekran yenileme oranı ile tivimate uygulaması ayarlarından ekran yenileme hızını otomatik olarak ayarlayınca sorun düzelmiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKILLI HOCA A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. TV ekran yenilemeyi bakmadım hiç, akşam eve gidince deneyeceğim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AKILLI HOCA A kullanıcısına yanıt
    Sorun tivimate programında hocam. smarter player, xciptv falan kullanınca problemlerin hiçbirisini yaşamadım. Tivimate uygulamasının eski sürümleri yükleyip deneyeceğim birde. Olursa güncellerim buraları

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bibliyorlar kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun tivimate programının kullandığı Exo player ile ilgili. Özellikle maç yayınlarında kanalı harici VLC ile oynatınca aradaki farkı bariz şekilde görüyorsun. Dahili oynatıcıda top takılıyor gibi gidiyor. Akışkanlık yok. Exo nun entegresi daha kolay olsa da bazı kanallarda çalışmıyor. VLC de entegre edebilseler çok güzel olacak. Bunun teknik altyapısı zor ya da kolaydır bilemiyorum. Şu an bir gelişme var mıdır derseniz yok maalesef. 1 yıldır tivimate güncellenmiyor. Exo güncellense de bunu geliştiricinin programa yansıtması lazım. İnşallah yakında güncelleme gelir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burada daha bilgili arkadaşlar var sanırım tivimate konusunda. Ben sorunsuz kullanıyordum ancak iki gün önce gelen güncelleme ile güzelim uygulama çöp oldu. Paketler birbirinin içine girmiş, filmlerin afişleri kaybolmuş. Diziler ve filmler diye ayrılmış olan ana gruplar kaybolmuş hepsini filmlerin içine atmış, daha buna benzer bir çok karışıklık var. Ben mi box da kullanıyorum eski versiyona dönmeyi deneyeceğim. Ya da buradan konuyla ilgilenip sorunu gidermiş arkadaşlar varsa onların tavsiyelerini bekleyeceğim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.