Şimdi Ara

Cabal 2 [SAYGI Klanı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Cabal 2'yi sizler gibi bizde bekleme içerisinde orda burda zaman harcayarak vaktimizi harcadık birşekilde.Şimdi açılacağını duyduk ve tam kadro başlamaya karar verdik zaten uzun süredir bekliyoruz 4 sene falan oldu sanırım uzun lafın kısası oyunun ingilizce olacağı ve turk klanlarının bulunması gerektiği yardımlaşmanın olması gerektiği için ekip olarak ilerlemeye karar verdik bir çok oyunda bulunduk forsaken world araf kingdom vs vs uzar gider sayısını ben bile hatırlamıyorum klanımız yaklaşık 10 12 senedir var sanırım ben 7 senedir bu klandayım ortalama yaş 30 diyebiliriz 15 yaşında da oyuncumuz var 52 yaşındada abilerimiz ablalarımız mevcut.


    Klan içeriğimiz şu şekildedir: Herşeyden once Oyundan zevk almak.Klan ismindende anlaşılacağı gibi saygının hat safhada olması kimse kimsenin cocugu degil ve biz böyle bir hüküm sürüyoruz.Klan liderimiz Sabri abimiz 43 yaşında sanırım ekibimiz sağlamdır.Gelmek isteyen SAYGI çercevesi altında tabiki buyursun kapımız açık raidcall kullanıyoruz gerekir ise TS ye geceriz ama raidcalli senelerdir kullanıyoruz bir problem yaşamadık.


    Şimdi Arkadaşlar aramıza katılmak isteyenler raidcall adresimize gelip konuşup katılabilirler unutmayın klan içi KÜFÜR tamamen yasak bir klandır.

    Raidcall:5530992 Saygı Ailesi diyoruz klan bile az kalır.


    Temmuz 2'de görüşmek üzere.







  • Sabri abi de var mı?
  • Sabri abi klan liderimiz zaten :)
  • Bende baslayacagim yarin. Ilk hafta oyunu denerim. Hosuma giderse guild/clan girmek isterim.
    Hosuma gitmezse silerim, bosuna gir cik yapmayayim sizin guild e.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH'den bayağı bi insan CABAL 2'ye başlayacak sanırım. Bu klanda toplanılsa güzel olur. Gece 5'te açılıyor bakalım, bekliyoruz
  • Daha önce cabal oynamadım klana gelsem sıkıntı olur mu?
  • Arkadaşlar klanımızın kapısı herkeze açıktır yaş sınırı yok dediğim gibi tek şart argo yok oda bayanlar var abilerimiz var kardeşlerimiz var mic ile konusuyoruz ses gidiyo insanların aileleri var yani demek istediğim klan isminden anlaşılacağı gibi SAYGI var.Beraber oynamak isteyenleri bekleriz şuan 40 ve üzeri varız sanırım hepsi eski kadromuz yeni gelenlerede kapımız daima acıktır.Websitemiz değişiyor şuan forum üzerinden video paylaşımları desteklerimiz ve bazı etkinliklerimiz olacak.


    www.saygiklani.com adresi tamamen güncellendiğinde erişim daha kolay olacak.

    Raidcall tekrar vereyim : 5530992
  • Oyunu seversem gelmek isterim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizce geliştrime baabında yabancı guildde takılcak bi ben miyim
  • hadi bakalım oyun acılcak bırazdan :)
  • Cabal'ı nerdeyse hiç oynamadım ama Cabal 2'yi başlarda zevk alırsam oynamayı düşünüyorum,indirdikten sonra bakıcam nasıl bir oyunmuş :) Eğer devam etmek de istersem DH üyeleri olarak ortak bir clanda birleşmek çok güzel bir deneyim olur diye düşünüyorum.Şimdiden kolay gelsin :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.