Şimdi Ara

burada YURTDISINA online satis yapan varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sahis sirketi olarak ya da amatorce yurtdisina satis yapan varmi? ne kadar kazaniyorsunuz ve ne satiyorsunuz? parayi paypal uzerindenmi topluyorsunuz?

    bende bu isi yapmaya calisiyorum ama masraflar cok oluyor, masraflari dusurmek icin ne yapabiliriz. paypal resmen somuruyor. zaten bir komisyon oduyorsunuz paypala urun satinca fakat asil sorun paypal hesabinda biriken dolarlari banka hesabiniza almak isteyince dolar kuru cok rezil oluyor. bu sekilde satis yapan var mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 12 Mart 2015; 15:48:58 >



  • kim se yokmu, yoksa bile ben oneririm. ticarette para var.
  • yurt dışına ne gibi ürünler satıyorsun merak ettim
  • karakoyunn kullanıcısına yanıt
    Yurt dışına Avrupadan tut,Amerika ve Güney Amerika ya dahil dünyanın heryerine satış yapıyorum.
    Şu ana kada toplam 15-20 satış oldu,hepside başarılı.Genel olarak bilgisayar üzerinde oynanan online oyunlardaki değerli araç-gereçleri yada hesapları satıyorum.
    Paypal kullanmaktayım,cunku komisyonu cok dusuk.Parayı nakite cevırmek icin paypal kart aldım.Paypal ın sorunları bitmek bilmiyor.Bazen cıldırıyorum ama yinede komisyondan dolayı paypal ı tercih etmek zorundayım.
  • Genelde tekstil ama kucuk capta satislar.

    benim sorunum aslinda paypalin dusuk doviz kuru, bilmiyorum sende bu sorunu yasiyormusun? mesela suanda dolar 2.59 ama bunu paypal 2.51 den oduyor. Paypaldaki dolari hesabima dolar olarak cekmek istiyorum buda olmuyor. 100 dolar para ceksen 8 lira fark oluyor. buda yuzde 3 komisyon demek. zaten paypalin komisyon orani yuzde 5-6 civarinda ulkesine gore degisiyor. yani aslinda toplamda yuzde 9 civarinda komisyon oduyorsunuz. bence bu dusuk bir rakam degil.
  • Bir ara birçok mağazanın korsan satış temsilcisi olmuştum internette her mağazanın sattığı ürünleri üstüne kar koyup forumlarda, ilan sitelerinde falan satıyordum. Üstüne birde geri iade sitelerinden ek kar kazanıyordum mis gibi gelirim vardı, kimsede birşey demiyordu okul yüzünden bitirdik işi

     burada YURTDISINA online satis yapan varmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.