Şimdi Ara

Borsada Hangi Aracı Kurumu Kullanıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
9
Favori
79.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok fazla al sat vs yapmadığım için komisyona çok takılmadım...Ek ücretlere baktım ve Tacirler'de açtırdım hesabı..Hesap işletim ücreti yok,Bin lira üzerine eft ücretsiz..Canlı veri ilk kademe için ücretsiz..Komisyon başlangıç için on binde 7.5,hacim arttıkça komisyonda düşüyor..Zaten çok fazla al sat yapmadığım içinde komisyona çok takılmadığımı söylemiştim..İlk başlarda Ziraat kullandım ama onlarında çağrı merkezine ulaşmak imkansız..Tacirlerde en azından karşınızda bir muhattap var..
  • Midas kullananlar memnun mu hangisini tavsiye edersiniz?
  • Şu fiyattan al şu fiyattan sat şeklinde emir verebileceğim bir aracı kurum var mı? Şu an ani düşüşlerde ben o anki fiyata emir girene kadar ana para erimiş oluyor
  • İnfo kullanıyorum. Canlı veri ve eft ücretsiz, ayrıca hesabınızda bulunan nakit için şuan itibariyle günlük (faiz oranı: %26.3570) faiz veriyor. Verdiği faizden de %0.15 de komisyon alıyor. Kademe bilgisi isterseniz ücretli, fiyatlarını bilmiyorum. İşlem başına ücret kişiye, yaptığı işlem hacmine göre değişiyor, ben onbinde 5.25 ödüyorum. Hesap işletim ücreti ise aylık 25 tl. Daha çok mobil uygulama üzerinden işlem yapıyorum. Uygulama fena değil, bazen donmalar olabiliyor. Ayrıca halka arzlara (eğer halka arz'da beyan edilmişse) bist 30 ve bazı tefas fonlarını (Mesela MAC fonu gibi) blokaj gösterip katılabiliyorsunuz.


    Ayrıca herkese atanmış bir müşteri temsilcisi var, direkt onu arayıp muhattap oluyorsunuz, mail yoluyla da haberleşebiliyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan_518 -- 28 Nisan 2023; 10:26:49 >
  • altan_518 A kullanıcısına yanıt

    şirketin olası kapatılma ya da iflası durumunda elinizdeki hisse senetleri ne derece güvenilir.Güvence bedeli mevcut mu ? merakımdan soruyorum ben bankalar aracılıgı ile çalışıyorum ..

  • Osmanli dan hesap actim ben de henuz tasimadim hisseleri akbankta..
  • hisseleriniz takasbankda saklanıyor aracı kurumlarda değil saklaması. bankadan alsanızda takasbankda saklanıyor aracı kurumdanda. Güvence olarak bankada hiçbir fark yoktur.


    @mrbaronx hesabını açtık haftaiçi virman işlemini gercekleştireceğiz temsilcisi benim. Düşünürseniz pm atarsanız sizede yardımcı olabilirim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 30 Nisan 2023; 15:4:6 >
  • CONQUER. kullanıcısına yanıt

    @CONQUER. hocam sagol yardimci oldu akbankta komisyon yuksek oldugu icin Osmanliya gectim ordan devam edecegim.

  • isbankasini kullaniyorum. Guvenilir bir araci kurum var mi su an?

  • Acar menkul değerler ile çalışıyorum. Onbinde 2 oran. Hesap işletim, eft vs hiç bir ücret yok. Temsilci var ama genelde hisselerle ilgili temsilciler pek hakim olmuyor. Acar trader diye mobil uygulaması var. Ben kurumdan çok memnunum tavsiye ederim.
  • Yeni başlayanlara Unlu Menkul e ait piapiri uygulaması var. İçeriği piyasadaki programlara göre çok iyidir. Hesap işletim ücreti, eft ücreti gibi bir çok ek ücret alınmıyor. Sadece komisyon üzerinden alım yapılıyor. Ben onbinde 4 veriyorum.


    Eğer işi biliyorsanız trade yapmak için Matrix tabanlı programı öneririm. İntegral yatırım ve Acar Menkul ücretsiz kullandırıyor. İntegral de eft ücretli ,komisyon onbinde 5 . İntegral yatırım 10 kademe derinlik veriyor ek olarak. Acar menkulde sadece komisyon var. Komisyon hakkında bilgim yok. Ben olsam integral i tercih ederim...

  • Aracı kurumdan bağımsız olarak; Canlı verileri ücretsiz ve ya makul ücrete veren firmalar hangileri? Ben maaş aldığım banka olan Akbank kullanıyorum, talep edilmesi halinde banka yardımcı oluyor mu?

  • Sercio7 S kullanıcısına yanıt

    aracı kurumlarda muhatap bulmanız daha kolay ve komisyon oranları daha düşük olur çoğu kurum komisyonu yüksek tutuyor sizi al sat çı yapmaya çalışıyor al sat ile para kazanmanız eğer bu işin acemisi iseniz zor belli hisseleri alıp tutmak daha mantıklı düşük komisyon ekran izleme özelliğini çok takmayın yok ben traderım ben al sat yaparım temel teknik bilgim var derseniz parasını verip hizmetinizi en iyi alırsınız ne kadar ekmek o kadar köfte...

  • aliel79 kullanıcısına yanıt

    Ben sözleşmeyi incelediğimde masraf alınıyor görünüyor ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Matriks olsun İdeal olsun Foreks+ olsun hepsi veri terminalidir lisansa bağlı olarak değişik verileri görebilirsiniz. İşlem hacminize göre mi verdiler onbinde 4 standart tarife mi? Viop işlemi yaptınız mı teminatlarda çarpan var mı?

  • Acar Menkul onbinde 2 komisyon, hacim şartı yok. Hesap işletim gibi ekstra ücretler yok. Borsa saklama ücreti yok. Eft ücreti, mobilde canlı veri ücreti yok. Matriks web trader da ise canlı veri aylık 20 tl.


    https://www.finnet2000.com/F2000Plus premium üyelik ücretsiz.


    Müşteri temsilcilerine whatsapp'tan yazıp hemen destek sağlayabiliyorsunuz. 1,5 senedir çalışıyorum bir sorun yaşamadım. Öneririm.

  • BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt
    piapiri.com isimli internet adresinden bakabilirsiniz. Cogu ucret alinmiyor benden.
  • aliel79 kullanıcısına yanıt

    konu sizden alınıp alınmaması değil genel olarak alınıyor mu siz çok işlem yaparsınız almazlar ben yapmam isterler


    çoğu ücret derken neyi kast ettiniz bilmiyorum ama en azından alınan bir ücret varsa belirtmeniz daha açıklayıcı ve yararlı olurdu.

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Acar Menkul den de hesap açtım oradaki memnuniyetsizliğim ideal data kullanıyorsanız viop tarafında teminatlardaki kar zarar kısmında anlık değişim göstermiyor reel de kardaysanız zarar gösteriyor gibi ... Cep telefonundan anlık veri alabiliyorsunuz fakat iş bilgisayardan olunca ekstra ücret isteniyor. Müşteri temsilcisi ile çok işim olmuyor ama çoklu giriş hem veri terminalinden hem de internetten giriş yapamıyorsunuz birinden girince birinden atıyor. Bu nedenle ayrıca bir form doldurmak gerekiyor. Hesap açarken sözleşme yanında bu formu göndermemişler istediğim zaman tekrar ıslak imzalı formu kargo ile gönderecekmişim online sistemde bu sözleşme de yok herşey olmasına rağmen bir tek bu sözleşme yok. Ben kargo ile uğraşmak istemediğimden kaldı. Dilekçe de kabul etmiyorlar. Bu aracı kurumların genel bir problemi var doğru düzgün sistemi olan bir kaç aracı kurum var. Bu kurumlarda yoğun...




    Borsada Hangi Aracı Kurumu Kullanıyorsunuz?


    Borsada Hangi Aracı Kurumu Kullanıyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 12 Ağustos 2023; 17:22:21 >




  • Sercio7 S kullanıcısına yanıt

    Bankaların komisyon oranları yüksek oluyor aracı kurumları araştırın


    Borsada Hangi Aracı Kurumu Kullanıyorsunuz?
  • Adamszalai kullanıcısına yanıt

    Veri terminali kullanacaksınız cep telefonu ile olmaz ani düşüşlerde öncelik hft sistemlerdedir küçük yatırımcıların emirleri öncelikli değildir.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.