Şimdi Ara

Bluetooth hoparlör ile bağlanınca wireless kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Lg G2 model telefonum ve Lg MusicFlow P5 model bluetooth hoparlörüm var. Sorunsuz bir şekilde bağlantıyı kurup hoparlörü kullanabiliyorum fakat evde internetten radyo dinlerken veya youtubeda videolar izlerken wireless kopup duruyor. İnternette sıradan sayfalarda dolaşırken kopma olmuyor. Sadece radyo dinlerken ve youtubeda oluyor. Mobil veride herhangi bir sorun yaşamıyorum.
    Telefonu resetledim, dns değiştirdim, modemin kanalını değiştirdim, hoparlörü yakına koydum uzağa koydum yine düzelmedi. Bu konuda çözüm öneriniz var mı?
    Modem: Airties 5650v3



  • Ben aynı sorunu bilgisayar ile kablosuz hoparlör kullanırken yaşamıştım.Sorunu uzun süre çözemedim.Daha sonra bir gün driver güncellemesiyle çözüldü.Sebebi wifi yongası ile ilgiliydi.Ancak siz telefon diyorsunuz ki bu durumda ne yapmak gerek bilemiyorum.Öncelikle başka telefonlar ile aynı şartlarda kopma vs. yaşıyor musunuz ? Eğer diğer cihazlarla sorun olmuyorsa telefonunuzu güncelleme yapmak belki çözüm olabilir.Aksi halde üretici firmaya mail atmak lazım.Bu saatten sonra yardımcı olacaklarını da sanmıyorım gerçi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    arkadaşımın telefonuyla denedim (samsung) onda sorunsuz çalıştı. Ağabeyimin Lg G3 telefonunda da sorun yok.. Sadece benim telefonla bağlıyken wifi kopuyor. Telefonu formatladım, dns değiştirdim yine düzelmedi. LG 'ye mail attım teknik servise gönderin diyor. onunla da uğraşamamki..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.