Şimdi Ara

Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Blasphemous 2 | Duyuru Fragmanı


    Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]Team17youtube
    Blasphemous 2 follows The Penitent One as he awakens in an unfamiliar land, displaced from his final resting place, and thrust back into the endless cycle of life, death, and resurrection. Launching late summer 2023 on Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X|S, and Steam. Official website: https://www.blasphemous2game.com/ Follow on Twitter: https://twitter.com/BlasphemousGame Follow Team17 on Twitter: https://twitter.com/Team17 Like Team17 on Facebook: https://www.facebook.com/Team17/ Follow us on Twitch: https://twitch.tv/Team17 About Team17 Group plc: Founded in 1990, Team17 Digital is a leading developer, video games label, and creative partner for developers around the world. Part of Team17 Group plc, which floated on AIM in 2018, Team17 Digital has an extensive portfolio comprised of over 120 titles, and fully encapsulates the spirit of independent games. Team17 Digital’s portfolio of multi-award-winning and award-nominated in-house brands include Hell Let Loose, Golf With Your Friends, The Escapists, and the iconic Worms franchise, alongside its games label partner titles, including the award-winning games Blasphemous, Greak: Memories of Azur, and Overcooked! franchise. Visit www.team17.com for more information.
    https://www.youtube.com/watch?v=ReA837m2VgY

    -


    Blasphemous serisinin ikincisi, "Tövbe Eden"in dönüşünü müjdeliyor ve hikayesi orijinal oyundaki ücretsiz "Akşam Üzeri Yaraları" DLC'sinden devam ediyor. Gökyüzündeki Kalp, "Mucize"nin dönüşünü müjdelerken yeni bir mucize çocuğun doğumunu da önceden bildirmişti.


    Tuhaf yeni bir diyarda uyanan ve son istirahat yerinden koparılan Tövbe Eden; hayatın, ölümün ve yeniden doğuşun sonsuz döngüsüne geri itilir. Bu tehlikeli yeni dünyayı keşfetmek ve uzun zamandır unutulmuş sırlarını açığa çıkarmaktan başka seçeneği yoktur.


    Karşına çıkan iğrenç düşman sürüleri, Tövbe Eden'in acımasız son kararına mahkum edilmeyi beklerken devasa elebaşları da karanlıklarda pusuya yatıp seni geldiğin yere geri göndermek için fırsat kolluyor.


    Onları yenmek kolay olmayacak lakin Blasphemous 2, beceri setini özelleştirmen ve geliştirmen için daha fazla fırsat sunuyor. Yeterli bir ihtiyatla ve bitmeyen öfkeyle kullanabileceğin birkaç yeni eşsiz silahla zafer kazanman mümkün olabilir.


    Sonuç olarak yalnızca bir şey kesin... Kefaretin Sonu Hiç Gelmez.


    Daha dolu, Doğrusal Olmayan bir dünyayı keşfet


    Tuhaf yeni bir diyarda uyandıktan sonra yolculuğun Gotik cazibeye sahip ve acımasız tuzaklarla dolu büyüleyici grotesk yerlerde yeniden başlıyor. Labirent dünyasıyla nasıl başa çıkacağın sana bağlı. Yanlış kararlar yok, yalnızca alınacak intikamlar var.


    Vahşi Çatışmalar


    Tövbe Eden, merhamet göstermez. Yeni hareketler, acımasız infazlar ve genişletilmiş kombinasyonlar sunan yeni silahlarla yoluna çıkan herkes yıkıma uğrayacak.


    Oyununu istediğin gibi özelleştir.


    Blasphemous 2, düşmanlara yıkıcı saldırılar yapmak için birkaç yeni eşsiz silahın yanı sıra temel beceri setini özelleştirme ve geliştirme imkanı ile yeni oynama yolları sunar.


    Çetin Elebaşı Savaşları


    Sen ve hedefin arasında canavarca düşman sürüleri duruyor. Eşsiz saldırı modellerine ve parçalama yeteneklerine sahip sapkın elebaşları, ortalık yatıştığında zafer kazanmak için savaşırken becerilerini sınayacak.


    Derin yeni bir dünyayı keşfet.


    Etkileşim kurulabilen gizemli yeni NPC'lerle dolu yepyeni bir dünya seni bekliyor. İçlerinden bazıları yardım teklif edecek, bazıları yardım isteyecek ve diğerleri seni uzun süredir unutulmuş eşyaları elde etmen için ölüme meydan okuyan görevlere gönderecek. Görülecek ve yapılacak çok şey varken karşılaşacağın hikayeler ve mitler, oyunun sayısız sırrını çözmene yardımcı olup bu tuhaf yeni dünyayı daha derinden anlamanı sağlayacak.


    -


    Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2023

    Tür: Metroidvania, Platformer

    Dağıtıcı: Team17

    Geliştirici: The Game Kitchen


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/409522-blasphemous-2

    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/blasphemous-2


    Resmi Site: https://www.blasphemous2game.com


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Ağustos 2023; 17:16:42 >







  • Tarihin en underrated serisiyle ilgili entry yok mu gerçekten? İlk oyunun da hakkını vermeyip, üzdünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım ve oynuyorum yine muhteşem olmuş. İlk oyuna göre daha akıcı olmuş en önemlisi. Ama keşke ara sahneler ilk oyundaki gibi kalsaydı.

    Zam da gelmiş 500 tl üzerine çıkmış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Blasphemous 2 - Official Launch Trailer | gamescom 2023



    Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]IGNyoutube
    Blasphemous II is available now on PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5, and Nintendo Switch. Meet the formidable foes you'll face in this launch trailer for Blasphemous 2, and join The Penitent One in this 2D soulslike sequel from developer The Game Kitchen. #IGN #Gaming #Blasphemous2
    https://www.youtube.com/watch?si=yTca3YcAOtkLLAWr&v=Dc-1h5f-fqY&feature=youtu.be
  • bugün alayım dedim zam gelmiş şansa bak. ilki efsaneydi bu oyunun da kötü olma ihtimali yok bence.

  • Bu seriyi sonuna dek savunacağız ya, Allah razı olsun yapanlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt

    Henüz alamadım ama baya iyi skorlar almış çok sevindirdi, ilk oyunu en sevdiğim Indie yapımdır, soundtrack albümüne ayrı ücret ödenirdi resmen.

  • Hiç hasar almadan bir bossu öldürün kupasına dikkat edin, başlarda yapmazsanız sonra imkansız hale gelebilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buyursunlar


    Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yarım saat oynadım. Ne diyebilirim ki, yine mükemmel. Bu adamlar işin hakkını gerçekten vermiş, oluşturulan dünya, müzikler, tasarımlar, atmosfer, anlatım, müzikler, oynanış, harita yapısı. Hepsi üzerinde muazzam emek harcanmış.

    Tek bir eleştirim olacak, o da aslında negatif bişey değil, benim şımarıklığım diyelim. İlk yarım saatte üstüme çok bilgi attılar geliştirmeler konusunda, bir ara ne neydi derken kafam karıştı. Dediğim gibi bu aslında çok güzel ama, isimlendirmeler de zor olduğu için kafa biraz karışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce 2 farklı sonda bitirdim. İlk oyundaki gibi kaçırılabilir kupalar yok süreli kupa hariç. Birkaç kupa var oldukça grind isteyen ve uğraşmadım. Final boss’dan önceki bossu keserseniz oyunu bitirmiş sayın; en kolay bossu sona koymuşlar resmen. Kupaların %90’ı keşfetme üzerine. %81 kastım, platinum almak üzerine uğraşmam yeter valla. :D

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haritalar kafayı yedirtti bana, olumlu anlamda geçemediğim yerden, farklı özellikler kazanıp geri dönüp geçmek çok zevk veriyor. Bu sefer rehbersiz oynamaya çalıştığım için bitirmek kısmet olmadı henüz. Deneme yanılmayla dolaşıyorum, çok vakit kaybı oluyor ama olsun. Her saniyesine değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 9 Eylül 2023; 10:19:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şeyi yaparak bitirdim. şahane bir devam oyunu olmuş. ilk oyundan eksi olarak görebileceğim şeyler yeni ara sahne tarzı ve düşmanları infaz etme animasyonları. bunlar dışında ilk oyuna oranla çok daha beğendim. umarım yine yeni içerikler eklerler, doyamadım.

  • Ve bitirdim, oh bee :) Sondan önceki bossun ikinci fazı baya zorladı. Zaman durduran prayer olmasa geçemezdim.

    Yine muazzam bir oyun olmuş, dilerim 3. oyun için çalışmalara başlamışlardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bir devam oyunu ne sunabiliyorsa hepsini sunmuş. Adeta God of War 1’den 2’ye geçiş gibi gördüm ben bu oyunu. Her saniyesine değdiğini söyleyebilirim. Yine en çok hoşuma giden pek tabi müzikler oldu. Penitente reis bakalım üçüncü oyunda neler yapacak.😁

    Gerçek son için tavsiyem gördüğünüz hiçbir toplanabilir bebeği toplamayın. Oyunu bir kez normal sonla bitirin sonra guide ile bebekleri toplayın. Öteki türlü bunu aldım mı almadım mı diye aynı yerleri tekrar tekrar ziyaret edebiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blasphemous 2 Collector's Edition - Çıkış Tarihi Duyuru Fragmanı | PS5 Games


    Blasphemous 2 [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    Penitents! The Limited Collector's Edition of Blasphemous 2 now has a release date, and it's May 29th! Selecta Play has created alongside Team17 and The Game Kitchen an edition worthy of a penitent! #ps5 #ps5games Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=GYZxJDWjzs0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.