Şimdi Ara

Bitcoin fiyatı inanılmaz düştü, piyasa kan gölüne döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
17.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bitcoin fiyatı inanılmaz düştü, piyasa kan gölüne döndü



    Son haftalarda El Salvador gibi ülkelerin girişimleri ile kripto para piyasasında Bahar havası oluşmuş ve Bitcoin fiyatı 52000$ seviyelerine kadar çıkmıştı. Ne yazık ki bugün kara bir düşüş yaşandı. 



    Bitcoin fiyatı neden düştü?



    Nedeni kesin olarak bilinmemekle birlikte Joe Biden’ın Delta varyantına karşı 6 aşamalı bir tedbir planı hazırladıklarını açıklamasının ardından Bitcoin derin bir kırmızı mum çizerek çakıldı.



    Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk elektrikli ve otonom kargo gemisi bu yıl ilk seferine çıkacak



    Toplamda 8 bin dolarlık bir düşüş yaşayan Bitcoin fiyatı 44500$ seviyesine kadar iğne attı. Şu sıralar 48000$ üzerine atarak yükseliş trendine tutunmanın çabası içerisinde ancak piyasayı sallamış durumda. 



    Ethereum 3200$ seviyesine kadar düştükten sonra 3500$ üzerine tutunmaya çalışıyor. Binance Coin ise 390$ seviyesine kadar indikten sonra 430$ seviyesi üzerine kendisini attı. Diğer alt coinlerde de büyük düşüşler yaşandı. 



    Bazı kaynaklar kaldıraçlı işlemlerde büyük bir temizlik yapıldığını belirtiyor ki neredeyse 10 milyar dolara yakın bir miktar borsalarda likidite oldu. Özellikle çok alt seviyeye stop koyanların bile zarar ettiği ifade ediliyor. 

     









  • sadece 1 tane araç ile olmuyor malesef, ben bu coin işlerine para yatırma konusunda hiç iyimser bakmıyordum o yüzden 2.el temiz 6 tane 4 gb rx470 mining edition kart ile giriştim hiç olmazsa elle tutulur bişey olur diye sonra kazdıklarımı biriktirmeye başladım bu sırada da youtube da videolar izliyordum analizleri göreyim nasıl oluyor diye şu konuda net bir şey söyleyebilirim sana al sat diyen hiç kimseyi hiç bir aracı umursamaman gerektiğidir onları gör mantığı algıla belli bir kalıpta kendine bir analiz yöntemi belirle hayali bir miktar belirle kendine notlar tut analizini yap giriş çıkış noktalarını not al kar hesapla bu şekilde öğrenmiş olursun. bu işte şu mantığı anlamak gerekiyor bu işte parayı analiz etmiyorsunuz insanların düşüncelerini analiz ediyorsunuz balina kavramına hareketlerini anlamaya çalışıyorsunuz bu kısmı aştığınız an kazanmaya başlıyorsunuz. en önemli mantık balinalar bugün olduğu gibi yüklü satış yaptığında korkup düşükten coin satmamaktan geçiyor balina amacı zaten bu sen düşükten sat oda toplasın. örneğin bugün gerçekleşen düşüş resmen bağırıyordu düşücem diye dominans düşerken bitcoin mantıksız yükseliyordu beklenen bir düşüş şimdi yükselişi bekliyoruz ama dominans ile gelen bir yükseliş ;)

    hahahha çok cahilsin. Hiçbirşey bilmiyorsan şunu yap aç son 10 yıllık altın fiyatı ve btc fiyatını karşılaştır. Btc sürekli kazandırıyor mu kazandırmıyor mu görürsün. Maymun iştahlı olup en tepede alıp 2 günde , 2 ayda kazanacağını zannedip ilk düşüşte satanlar kaybetmeye mahkum, hele kedi köpek coinlerine basanlara müstehak.


    2017 aralıkda btc 20.000 dolardan düşüşe geçti, yine senin gibiler piyasaya çıkıp btc balon, altın alın borsaya girin vs diye sayıklıyordu. O zamanlar en tepeden 20.000 dolardan btc alıp bekleyenler bile 3 senede %300 kar etti. Bu sürede, bu karı anca borsada çok nadir hisselerde yakalayablirsin onu da zaten standart vatandaş yapamaz.


    Sen altına devam 10 senede %2 kar yeter senin gibilere  

  • Fiyatlar artarken gruplarda bas bas bağırdım. Hacim artmıyor ama fiyat artıyor patlar yine diye. 30-40K BTC hacim varken fiyatı 28 bin den 53bin $ ye kadar çıkarttılar. İçerde kalanlar umarım çabuk toparlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 7 Eylül 2021; 19:1:52 >
  • Balinalar, "bitcoin oynadım" diyenlerden kan alıyor, olay bu.

  • kendim kaybetmiş kadar sevindim...

  • quote:

    Bitcoin fiyatı inanılmaz düştü


    Bende 10 - 20k falan oldu zannettim.

    Hey gidi günler hey bir zamanlar DH clickbait olmayan güzel bir donanım/teknoloji haber sitesiydi.

  • Bitcoin fiyatı inanılmaz düştü, piyasa kan gölüne döndü
  • HusseinBagci H kullanıcısına yanıt
    Küçük yatırımcı için değil ama büyük yatırımcıya 8 bin dolar inanılmaz olabiliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peki şimdi alınır mı acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Easy come easy go

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    ilk kırılımda al sata başlamış olmanız lazımdı ;) piyasa düşerde yükselirde doğru araçlar ile takip edilirse al sattan güzel para kazanılıyor kendi analizini yapamıyorsanız hiç girip paranızı atmayın ihtiyacınız olmayan para varsa kesinlikle giriş seviyesi şu anda. tabiki alım tavsiyesi değildir ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 7 Eylül 2021; 20:43:06 >
  • paco_ct kullanıcısına yanıt
    Valla bu illerden hiç anlamıyorum hocam, bi araç olsa şimdi al şimdi sat direk güvenirim yani ona, varsa öyle basitinden ve güvenilir bi araç kullanabilirim yani :)

    Bilgi için teşekkürler bu arada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaldıraç işe yaradı şimdi düşükten tekrar alınabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    sadece 1 tane araç ile olmuyor malesef, ben bu coin işlerine para yatırma konusunda hiç iyimser bakmıyordum o yüzden 2.el temiz 6 tane 4 gb rx470 mining edition kart ile giriştim hiç olmazsa elle tutulur bişey olur diye sonra kazdıklarımı biriktirmeye başladım bu sırada da youtube da videolar izliyordum analizleri göreyim nasıl oluyor diye şu konuda net bir şey söyleyebilirim sana al sat diyen hiç kimseyi hiç bir aracı umursamaman gerektiğidir onları gör mantığı algıla belli bir kalıpta kendine bir analiz yöntemi belirle hayali bir miktar belirle kendine notlar tut analizini yap giriş çıkış noktalarını not al kar hesapla bu şekilde öğrenmiş olursun. bu işte şu mantığı anlamak gerekiyor bu işte parayı analiz etmiyorsunuz insanların düşüncelerini analiz ediyorsunuz balina kavramına hareketlerini anlamaya çalışıyorsunuz bu kısmı aştığınız an kazanmaya başlıyorsunuz. en önemli mantık balinalar bugün olduğu gibi yüklü satış yaptığında korkup düşükten coin satmamaktan geçiyor balina amacı zaten bu sen düşükten sat oda toplasın. örneğin bugün gerçekleşen düşüş resmen bağırıyordu düşücem diye dominans düşerken bitcoin mantıksız yükseliyordu beklenen bir düşüş şimdi yükselişi bekliyoruz ama dominans ile gelen bir yükseliş ;)





  • paco_ct kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ayrıntılı açıklama için :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    rica ederim kendimce bu piyasadan öğrendiklerim doğrultusunda açıklamaya çalıştım eğer işine yarar ve kazanırsan ne mutlu bana ;)

  • Enteresan bir şekilde SOL hala dayanıyor.

  • paco_ct kullanıcısına yanıt
    Dominans düşerken bitcoin yükseliyorsa altcoinlere bitcoinden daha çok para giriyor demektir , olağan bir durum bence. Bunun sonucu budur demeniz çok mantıklı değil bence :) böyle hareketleri fudlar tetikliyor ayrıca çok sayıda long marjin işlem olduğundan onları patlatmak istedi borsalar buradan daha düşer mi yükselir mi bilemem ama zaten gerekli bir hareketti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşte bu yüzden buna ben saçmalık diyorum. Ortalık da hiçbir şey olmadan birileri piyasadakileri resmen dolandırıyor.

  • haruncic3k kullanıcısına yanıt
    bunun sonucu budur dediğim kısım neresi? tam açmadan kabaca yazdığım bir yazı sadece, beklenen bir düşüş olduğunu söyledim zaten :)

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.