Şimdi Ara

Bir AB ülkesi daha Bayraktar TB2 satın aldı! İşte dev anlaşmanın detayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
5.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Romanya ben Avrupa ülkesi olarak görmüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Yahu birader TB2 yi özel şirket yapıyor ne soğanı la? Devlet mi yapıyor TB2 yi?

  • Kardeşlerim anlayın artık bu adamlar böyle haberlere sevinmezz. Kendilerinden biri yapsa tapacak adamlar karşı mahalleden diye böyle haber görünce kuduruyorlar işte. 


    İBB'leri kıçı kırık çeşme açar; "başkanııım harikasın" diye alkış tutarlar, logolu karton bardak çıkarır; "ay çok güzeelll" diye zevkten dört köşe olurlar, mezarlıklara ibrik koyarlar "iyi hizmet yahu" deyip sanki inovasyon varmış gibi yorumlarlar ama sen 5.nesil savaş uçağı da yapsan, tüm dünyada iha/ siha da satsan, harp tarihini değiştirecek çözümler de geliştirsen, yerli helikopterler de yapsan, uzaya da çıkacak olsan dönüp ekşiyecekler, beğenmeyecekler, görmezden gelecekler, bir tarafları yangın yeri olacak.




    Bir AB ülkesi daha Bayraktar TB2 satın aldı! İşte dev anlaşmanın detayları




  • Arkadaşlar baykari beğenmeyen onaylamayan tayfayı arastirdiginizda hepsinim tuncelili tayfa olduğu açığa çıkıyor niye desteklemedikleri belli dağa çıkamıyorlar artık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    Deme yav. Ben bilmiyordum. Vay canına ya. Ben de Baykar'ı devlet kurumu zannediyordum. Pardon abi. Özel şirketse propagandasını niye AKP yapıyor?

  • AKINCI KIZILELMA kol otonom uçusu CANLI

    Bir AB ülkesi daha Bayraktar TB2 satın aldı! İşte dev anlaşmanın detaylarıTEKNOFESTyoutube
    TEKNOFEST, ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi’ni gerçekleştirmek için yola çıkan, ülkemizde milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik öneme sahip kurum ve kuruluşların paydaşlığında düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir. TEKNOFEST Hesaplarımız: Web site 👉🏻 https://www.teknofest.org/tr/ Instagram 👉🏻 http://instagram.com/teknofest Facebook 👉🏻 http://facebook.com/teknofestist Twitter 👉🏻 https://twitter.com/teknofest LinkedIn 👉🏻 https://www.linkedin.com/company/teknofest-istanbul/ #TEKNOFEST #MilliTeknolojiHamlesi #T3Vakfı
    https://www.youtube.com/watch?v=w-ftrNP9KnA&ab_channel=TEKNOFEST
  • CHP ülkeyi kurmuş. Canlı şey heykel diyor. 21 senedir CHP'nin yaptıklarını sat (İnanması zor da Demokrat Pertinin yaptıkları da onların da hakkını yemeyelim) ondan sonra CHP heykel yapıyor. Keşke daha çok heykel yapsaydı. Ne güzel satardınız.

  • yoksulluk sınırı 33 bin 754 liraya yükseldi.Ülkenin yaklaşık yüzde 65’nin asgari ücretli olduğu düşünüldüğünde

    gelirin beslenmeye bile yetmediği, ailelerin sadece karın doyurmaya çalıştığını söylemek mümkün.

  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

    Yandaş medya değil isterse İblis söylesin. Doğru söz doğrudur. Mesela Kuzey Kore kıtalar arası füze yapıyor. Sallıyorum Akit diyor ki:"Halk işsiz, yoksulluk had safhada Kim Young yönetimi..." Dediğim gibi ben inanmıyorum. Ama doğruysa yani halk işsizse ben Akit'in sözlerinin altına imzamı atarım. Hatta Kılıçdaroğlu çıkıp bu sözden dolayı Akit'i eleştirsin ben de Kılıçdaroğlu'nu eleştiririm.

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Hesapları iyice karıştırdın. Pudra şekeri tozu yeyip yazmayın şuraya. Yok sinirlendirdim yok ayarını bozdum falan yazmandan belli.

  • Enkaz altından insanlarını çıkartmayan üstüne kireç atan bir ülke ne satarsa satsın bana hikaye...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Doğru veya yanlış farketmez. Muhatap ben miyim? Her konu hakkında fikir beyan etmek zorundaymışım gibi bir o konudan bir bu konudan zıplaya zıplaya ne yapmaya çalışıyorsun çok ilginç Bir AB ülkesi daha Bayraktar TB2 satın aldı! İşte dev anlaşmanın detayları 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günün haberi :)

    Bir AB ülkesi daha Bayraktar TB2 satın aldı! İşte dev anlaşmanın detayları
    Bir AB ülkesi daha Bayraktar TB2 satın aldı! İşte dev anlaşmanın detaylarıIsmail Demirtwitter
    “İstanbul’daki TEKNOFEST coşkusuna Ankara’dan müjdeli bir selam ile katılıyoruz 👋 Ağır Sınıf Taarruz Helikopterimiz ATAK-2 ilk kez havalandı. @TUSAS_TR ve katkıda bulunan tüm paydaşlarımızı tebrik ediyoruz. 👏 🚁”
    https://twitter.com/IsmailDemirSSB/status/1651979215841947649
  • Daha dün SMA hastasi 3 çocuk öldü.3tane çocuğuna sahip çıkamayan yasatamayan bu ülke ne satarsa satsın zerre kadar önemi yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

    Utanma ne güzel bir duygudur. Rabbimiz keşke herkese verseydi.

  • adı deniz olupta bu ülkeye hayrı olan yada ülke hakkında hayır konusan daha bir tane adam görmedim.

  • Nurtas kullanıcısına yanıt

    dün 2 polisimiz şehit oldu bu ülkede sihalar uçmasın diyen bir vekiller var..Bir AB ülkesi daha Bayraktar TB2 satın aldı! İşte dev anlaşmanın detayları  ülkenin parası teröre gitmese bu ülkeler neler yapacak..Bir AB ülkesi daha Bayraktar TB2 satın aldı! İşte dev anlaşmanın detayları 

  • Hiiic bı şey yapmazlar daha fazla yerler o kadar 1000 odalı sarayda 12 tane uçakla,onlarca arabayla,yüzlerce korumayla bahçedeki ısıtmali hurma ağaçlarına para var,yetmiyor hem Van'da hem Muğla'da 500 odalı birer saray yapılsın diye para var, çocuklara para yok.ondan sonra terör.
    Her türlü adaletsizligi hırsızlıgı yap ama terör var ,196 ihale kez yasası değiştirip,yılda bir imar affı yap binlerce insan ölsün ama terör var,ülkenin taşını topragini sat doğanın ırzına gec ondan sonra terör var.Terorun bitmemesini isteyen ve bundan nemalanip iktidarini garantileme derdinde olanların milliyetçilik mastürbasyonundan öteye gitmez .Ölen hep fakirin polisi askeri siyasilerin çocuklarının şehit olduğunu duymadık hiç.Savas zamanı fakirin barış zamanı zenginin ülkesi olduk.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir AB ülkesi daha Bayraktar TB2 satın aldı! İşte dev anlaşmanın detayları
    Bir AB ülkesi daha Bayraktar TB2 satın aldı! İşte dev anlaşmanın detaylarıSavunmaTRtwitter
    “🇹🇷 Türk savunma sanayiinin yükselen gücünü gittiği her sahada gösteren Bayraktar TB2; Kosova'nın güvenliğine damgasını vuracak. 📌Kosova ordusu, 7 ay önce imzalanan satış sözleşmesinin ardından 5 adet Bayraktar TB2'yi teslim aldı. 🔗Detaylar için: https://t.co/xiiaFOdol8”
    https://twitter.com/SavunmaTR/status/1654843665741651968
  • DasoCatia kullanıcısına yanıt

    Ruhumuz daraldı, ekonomi kötü günlük hayatta o kadar çok sorun var ki böyle haberler malum partiye fayda sağladığı için sevinmek istesek te sevinemiyoruz.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.