Şimdi Ara

Bill Gates, dünyayı yeni bir salgın konusunda uyardı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Twitteri bıraktı bir anda Dünya Sağlık Örgütü başkanı oldu😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamın bu işten çıkarı ne acaba. yazılımcı adam gitti ilaç manyağı salgın delisi küresel bilmemneci tuhaf bir tip oldu çıktı.

  • Virüsler ve bakteriler tarih boyunca kıyıma sebep oldular ve olmaya da devam edecekler. Bu gezegenin gerçek sahipleri bakteriler ve virüsler. Bunu anlayın artık.



    Geçmişten bugüne tek fark, hangi virüsün ne zaman kıyım yapacak potansiyele ulaşabileceğini hesaplayıp tahminde bulunuyor olabilmemiz. Bill Gates'de vakfı sayesinde bilgiye ve istatistik hesaplamalara ulaşıp virüslerin gelecekte neler yapabileceği ile ilgili tahminlerde bulunup insanlığı uyarıyor ve tedbirler almamızı söylüyor.

    Sektörün içinde olanlar bunları zaten biliyor. Sizin gibi sektörün içinde olmayan insanlar ise, Bill Gates gibi sektörün içinde ki insanların tahminlerini ve uyarılarını okuyunca günah geçisi ilan ediyor.



    Virüsler ve bakteriler bu gezegenin gerçek sahipleri. Geçmişte de böyle oldu, günümüzde de böyle, gelecekte de böyle olacak. Sektörün içinde olsaydınız, geçmişteki Corona virüs ailesinden bir virüsün ileride mutasyon ile daha da güçlenip günümüz kıyımına sebep olacağını bilirdiniz. Bill Gates sektörün içinden biridir ve araştırma ve bilgiye bir çok insandan daha erken ulaştığı için erken uyarılarda bulunur. Komple teorisine yorumlamayın.



    Ayrıca, ilaç şirketleri insanlar uzun yaşadıkça, yaşlılık dönemini uzun uzun geçirdikleri zaman daha çok para kazanırlar. İnsanların erkenden ölüp sağlık sisteminden dışarı çıkması ilaç şirketlerinin işine gelmiyor. Dolayısıyla, virüsler ilaç şirketleri tarafından üretilmedi, üretilemez de zaten. Virüsün öldürücülüğü ne zaman son bulursa ve insanlar ne zaman uzun yaşamaya devam ederse ilaç şirketleri kaldığı yerden para kazanmaya devam edecek.





  • arizaeren A kullanıcısına yanıt

    tmm kanka bilim felan en zeki sensin hadi. dünya yönetilmiyor herkes bağımsız haklısın hadi ötede...

  • scapegoat111 kullanıcısına yanıt
    ben senin kankan değilim. boş muhabbetini git lisende yap.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Bunu anlayabilmek için belli düzeyde bilgi lazım hocam. maalesef ülkemiz cahil yaşlılarla, boş yaşayan ergenlerin arasına sıkıştı. yaşlıları anlıyorum ama bir genç toplumun bu kadar düşük seviyeli olması üzücü

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt

    Ne alaka bilader.Bu bill gates bilim adamimi epidemi uzmanimi unvani nedir de boyuna salgin cikacak deyip duruyor?Dunyada zenginim diye cikip da kasitli korku salacak konusma yapma hakkini buna kim verdi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    adamın bu konuda dünyanın en büyük şitketlerine hem ortaklığı hem research danışmanlıklarına maddi desteği var. illa doktor mu çıkaracak? senden iyi bildiği kesin. sen hiçbir şey bilmeden fikrini söylüyosun ya, adamın şu anki misyonu ve yatırımları bu yönde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    Allah senin belanı versin bill geytsss allah kahretsin seni bill geytss

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

    Artık düşüncede 1..0 devri bitti. Kesin emin gibi yazmışsınız ama değişkenler değişkenleri değiştirir. Tanrısal bilgi firmaların eline geçince, parası olanın eline geçince ne olabileceğini(altı üstü adamın telefon numarasını aldıklarında kaç firmadan spam mail geldiğini hayal ederek başlanabilir..) , olduğunu kimse kestiremez. Öyle ise böyle bir şeyin olmayacağına dair 100bin dolarlık bahse noter onaylı girermisin? Yukarıda yazdığın sözünün arkasındamısın?


    // Mesela.. 20 yıl önceki T hücren ile şuan ki T hücrende ne gibi değişiklikler oldu? yediğin bisküviden kimyasal katkılı maddelerden doğru? Yada cep tel görünmeyen ionize radyasyon yada ... x+n...


    // Şimdi adamlar genetik kapıları çözdü ister açar ister kapar bir bisküvi ile veya... x... kapılar-->gates :)


    // iron maiden müzik grubu 2019da "writing on the wall" adlı parçasında klipte duvarda ters pentegram işareti ile ne mesaj verdi? Bill Gates'ten önce verilmiş oluyor. Forumda bir elemana söylemiştim corona ile ne alakası var demişti. Pentegramdaki diğer köşeler de oluşmaya başladı. Bazı şeyler sentetik dizayn olabilir. Ayrıca H.z. Josef'in (H.z. Yusuf) öğretilerini (7yıl bolluk, 7yıl kıtlık.... hikaye tabiki başka kutsal kitaplara inanan inanabilir yahudilerin nasıl bir ekonomi becerisine sahip olduklarını unutmamak lazım. sümeri yıktılar akadken... mısıra sızdılar yönetimi ele geçirip bilgiyi parayı alıp patlatıp tarihe de kaka olarak yazıyorlar. // Eğer bu adamlar torah'ı baz alarak gidiyor ise tüm dünya milletleri yanmış olacak çünkü yahudi olmayanların o kitapta tanımı klon insan, bir çeşit hayvan.. gibi bir şey. o noktada şüphe mutlaka olması gerekir. Her hareketini izlemen gerekir derken... adam youtube sahip google onun facebook onun... asıl biz onlar tarafından izleniyoruz ve üzerimizde kimbilir neler deniyorlar) de tekrar ediyor olabilirler. En son da doğal olabilir. Önce şüphe-tam tarama/emin olmaya çalışma/sorgu->mantık...


    Bill Gates, dünyayı yeni bir salgın konusunda uyardı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 1 Haziran 2022; 18:3:23 >




  • Birsey epeydir dikkatimi cekiyor, oda kutsal kitaplarda yazan kiyamet isaretlerinin suni sekilde uygulanma cabasi. Buna birden fazla örnek verilebilir, örnegin ISD adli örgüt ve kullandiklari siyah bayrak, bu olay kuranda kiyametten önce yasanacak olaylardan ne varki orda yazilan ABD nin finanse ettigiyle dogal olarak olusacak olan alametten farkli. Sadece yüzeysel olarak benzerlikler tasimaya calisiyorlar, baska Savaslar, kitlik, salgin hastaliklar vs. bir bakima Armageddonun olusmasi icin ne kadar alamet varsa hepsini suni olarak gerceklestirmeye calisiyorlar.

  • bıktık yaşamadan pandemi midir nedir? salın Türkiye'ye de insanlar ölerek kurtulsun. çünkü yaşarken sürünüyorlar.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Ayrıca kuraklığın oluşabilmesi için çıkan (çıkartılan?) yangınlar (koskoca kıta yandı 450milyon canlı yok edildi hangi din nerede ve ne yapıyordu? hangi devlet ne yaptı? tüm dünya bir akan kan-yarayı durdurur gibi tüm uçaklarını avusturyaya gönderdi mi? yoksa böyle olması mı istendi?..amazon orman yangınları? ya ülkemiz?...) ve beton ev yapımı... Dünya yüzeyi insan derisi gibi.. kıllar -> ağaçlar otlar bitki örtüsü ~ deri örtüsü... 1..nci derece yanık 2nci derece yanık gibi.. deri yandığında nem/su kaybeder. Bunlar ayrıca hollywood filmleri ile bilinç altına işlendi render'a kondu mesela imdb 9 alan interstellar..da kuraklık işlenmişti // Beton apartmanlar evler ve etkileri.. Betona güneş çarpınca gece yatmadan sobada ısıtılan mermer ayaklara konur uyunurdu sıcaklığı uzun sürer kolay soğumaz... aynı hesap.. şimdik kutsal kitaplarda yazanlar gerçek olmaz ise ne olur? demek ki kimse kitabını yalancı çıkartmak istemiyor. Yalan olduğu ortaya çıkarsa ona göre değişkenler değişir o değişiklik koyun çoban, efendi köle döngüsündeki simetrik payı etkiler. Maaşlar çalışma haklar vs.. Buna göre kuraklıktan doğru yiyecek fiyatlarının artması (birilerinin gideri diğerinin geliri oluyor) vs.. üstüne savaş salgın.. eklenmesi.. yöneden-yönedilen döngüsünde yön edileni 5duyu organı açık din-leyen hipnozlu izleyen verilen komutu alan hale getirmek. Nasıl insan bir arıyı yönetip bal yaptırıyorsa insan insanı yönetiyor bende buna Tanrı-insan ve kul-insan diyorum. Şehirler kümes ha yıldız kümesi ha tavuk kümesi ha insan kümesi küme yönetimi.. Şimdik insandan nasıl faydalanılıyor? 1 pil olarak kullanılıyor (bazı ülkede düşen değer para vererek, bazısında en azından dolara sabit euroya... organik enerji verip fizik işgücü ve bilgi çekiliyor..) 2 ruhtan doğruda yazılım yani üreteç bilgi üreteci.. bu aldıkları ile yapay zeka insansı robotlarda oldum mu çok olan insana ihtiyaç var mı? o varken onu zaman içinde otonom araçlarla değiştirmek... birileri adamı izliyor konfeksiyonda algoritmasını çıkarıyor sonra makinasını yapıyor adamı işten atıyor... sonra norveçe nuhun ambarını koyarlar internetin tüm datasını nükleere karşı korumalı yer altına depolarlar... sonra istediği zaman insanı diğer insan yok edip bilgisiz saf hayat başlatabilir. Bunları kim yapıyor? Rothschild / rockefeller.... diye düşünüyorum.. Adamlar dünyadaki Tanrıyı oynuyor ama değiller. Tüm dünya devlet başkanları da bunlarla ortak. Tvler vs.. hastaneler ilaç sektörü finans chip sektörü... bakalım insanlar uyanabilecek mi? uyansa bile ne yapabilecek? bir büyütecin ucunda güneş ışığını toplamak gibi sonra ondan gelen o ışık-bilgi ile onu yönetiyorsun. Başka ülkede olsak belki bu kadar düşünmezdik. Çünkü bazı ülke tavuığa 1 avuç yem verir yumurta bekler bazısı yarım bazı ülkede acaba hiç vermesem yumurtlar mı kasını bedenini kullanıp diye bekler aldığı yumurtayı görünce sevinir efendilerine gider götürür yumurtamızı. Bizede borç der dışardan enerji alıyoruz ondan pahalı der... Devletler ele geçirilmiş.





  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

    Bill Gates fanı gelmiş :)


    Neymiş, Gates işin içindeymiş o yüzden biliyormuş pandemi geleceğini, bu yüzden yatırım yapmış ve kazanmış...


    Ana akım medyadaki reklamları izlemeyi devam edin ve pembe dünyanızda yaşamaya devam edin.


    İlaç şirketleri, kar etmek amacıyla şimdiye kadar defalarca yalan söyledi, ürünlerini yalanlarla pazarladılar ve bu sebepten milyarlarca dolar tazminat verdiler ama bunlardan haberiniz yok. Bunlar basında konuşulmaz.


    Onun yerine Gates'in ne kadar hayırsever olduğu konuşulur. Adamın vergi kaçırmak için vakıf üzerinden servetine servet kattığı konuşulmaz.


    Ne diyeyim siz bu medyaya çıkarılan haberlere inandıkça daha çok sömürülürsünüz..



    Bill Gates, dünyayı yeni bir salgın konusunda uyardı


    Bill Gates, dünyayı yeni bir salgın konusunda uyardı




  • nucro kullanıcısına yanıt

    Orta Doğu toplumlarının karakteristikliğinde komple teorileri hayal etmek ve kurguladıkları bu komplo teorilerine ölesiye inanmak ve savunmak vardır. Anadolu'daki toplumlarda bundan nasibini almıştır.


    Sizin deli ötesi bu saçma yorunlarınızı alttan alıp, daha fazla cevap vermek istemiyorum. Sizin bir suçunuz yok. Komplo teorileri üretmek ve bunlara inanmak bu coğrafyanın kaderi. Anlıyorum sizi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

    Sen, dünyadaki koyun çoğunluk gibi sana gösterileni kabulleniyorsun, sorgulamıyorsun. Belki kendince araştırmaya çalıştın, ya da sorgulamaya çalıştın; anlamadığını varsaymak yerine doğru kaynaklara ulaşamadığını varsayıyorum çünkü bilgi kirliliği bir gerçek ve bu bilgi kirliliği kasti yapılıyor. Yani gerçekleri saklamak amacıyla bolca uydurulan komplo teorisi var.




    Sana bir şans vermek isterim: İstersen, ispatlanabilir gerçekler üzerinden verdiğim birkaç konuyu incele ya da kolay olanı seç, rahatını bozma, araştırma ve "bunlar gomplo" diyen yığınlar arasında mutlu mutlu yaşamana devam et.





    Bill Gates, dünyayı yeni bir salgın konusunda uyardı




  • İşin acısı ilaç devlerinin insanları KANDIRMALARI ve sonrasında ödedikleri Tazminatların listesini Wikipedia'dan eklemişim hala bunlara gomplo demek....


    Dünyanın en büyük ve tanınmış ilaç devleri, insanları kandırmış, doktorlara rüşvet vermiş, bu yüzden milyon dolar değil, milyar dolarlık tazminatlar ödemişler, ama hala arkadaş gomplo da gomplo...


    Ya araştırırsınız ve acı gerçeklerle yüzleşirsiniz ya da koyun gibi medyada uyutulan yığınlardan olursunuz..


    İsteyen linkten baksın ilaç firmalarının insanları kandırdıkları için ödedikleri tazminatlara:

    Bill Gates, dünyayı yeni bir salgın konusunda uyardıen.wikipedia.org
    List of largest pharmaceutical settlements - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_pharmaceutical_settlements




  • Kaldi 1023 Günümüz...

  • Buda artık şey oldu " bir cisim yaklaşıyor kaptan logar "

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.