Şimdi Ara

Baseus Powerbank arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Baseus adaman 22, 5W 20000MAH cihazımı %50'ye kadar şarj edip seyahate çıktım. Yaklaşık 2 gün sonra Powerbank'a baktığımda çantamın içinde Powerbank'in ısınmış olduğunu fark ettim. Ekranda hala şarj oluyor gösteriyordu ve %100 olmuş görünüyor. Muhtemelen buga düştü diye aklıma gelenleri denedim. Şarja bağladım. Şarj etmesi için bir cihazı bağladım. Fakat düzelmedi. Baseus yetkilisi olan hakman ı aradım fakat ürünün garanti süresi dolduğu için yardımcı olamayacağını, ürüne tamir hizmeti de verilemediğinden bahsetti. Başına böyle bir şey gelen veya duyan ya da konuya vakıf arkadaşlarımın önerilerini beklerim.

    Baseus Powerbank arızası


    Baseus Powerbank arızası


    Baseus Powerbank arızası








  • Geçmiş olsun, bende de 30.000 mah var. garantisi bitti. 30.000 olmasına rağmen iphone 14 pm 2 kez şarj etmiyor. ilk zamanlar iyiydi ama sonradan eski performansını vermedi. Kısa devre yapmış olabilir mi acaba?


    Bence o powerbanki kullanmayın, hatta yakınınızda tutmayın.

  • isinmasindan dolayi pillerde problem olmuştur.Pilini bitirtmeye caliş öyle deneyin.Zamaninda ikisi arasinda kalip anker almiştim 2.5 yil hatta 3 yil oldu dogru karar vermişim.Pil bulamadim bulsam değiştiricem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.