Şimdi Ara

Baseus güneş enerjili bir Bluetooth kulaklık duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baseus güneş enerjili bir Bluetooth kulaklık duyurdu
    Bugün kablosuz kulaklıklar artık görüşme yapmak için de en çok tercih edilen ürünler haline geldi ancak Bluetooth kulaklıklar halen önemini yitirmiş değil. Sadece görüşme yapmak isteyenlerin tercih ettiği Bluetooth kulaklıklar da çağ atladı.



    Baseus CM10 Bluetooth kulaklık



    Baseus CM10 Bluetooth kulaklık modeli uzun kullanım süresi arayan tüketicileri hedefliyor. Tek şarj ile 5 saate kadar kullanılabilen kulaklığın kutusu da 45 saat katkı sağlıyor. Kutunun özelliği güneş enerjisi ile şarj olabilmesi. Aracın ön camına yapıştırabildiğiniz için sürekli güneş alabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Blaupunkt 99 saat giden kulaklığını duyurdu



    Bluetooth 5.3 ile aynı anda farklı cihazlara bağlanabilen kulaklık çift mikrofon ile arka plan gürültüsünü de azaltıyor. Özel sensörü ile kullanıcı aracın içerisine oturup kapıyı kapattığında titreşimi algılayan kulaklık otomatik olarak yeniden bağlantı kuruyor.



    USB Tip-C üzerinden 90 dakikada şarj olan kulaklık 28$ fiyat etiketiyle ilk etapta Çin’de satışa sunuldu. Ülkemizde Çin’den sipariş ile 1800TL civarında farklı Pazar yeri platformlarından edinmek de mümkün.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/12/03/baseus-cm10-single-ear-wireless-headset-solar-charging-50hrs-battery-life-sale/







  • Çok mantıklı yalnız, araca bindiğinde tak, inerken çıkar yerine koy, kendi kendine şarj olsun, şık da duruyor fakat fiyat çok yüksek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 4 Aralık 2023; 15:30:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.