Şimdi Ara

Avrupa Ligi | FENERBAHÇE - Krasnodar | 22.02.2017 Çarşamba 20.00 (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
0
Favori
25.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fr1xsivE


    quote:

    Orijinalden alıntı: Golden Gate

    Kendi ülkesinin takımı yenilince, diğer takım taraftarlarının bu tarz dalga geçmeler yaptığı başka ülke yoktur sanırım.

    Boş ülkenin, boş insanlarıyız. Gerçe siyasilerin bile vatandaşını bir gram düşünmediği bir ülkede başka olabilirdi ki...

    Aynen öyle bu isler düzelmez buraya mac bası , "insallah fener eler " yazdım , fb li biri geldi " ooo kiev li de gelmis " yazdı , iste bundan ötürü desteklenmiyor bende suan iyi fener elenmis diyorum

    Ben de iyi ki elendik diyorum. Bu futbolla karşımıza büyük bir takım gelse, 6-7 atar geçerdi.

    Bu kadroyla, bu teknik adamla olmaz. Fazla heyecan aramaya gerek yok. Şu an önemli değil, geçmişteki başarılar geleceğe umut olmalı.




  • Bu Dick dalga mı geçiyor acaba? Kaç yıldız geldi gitti fenere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • advokat nasıl bir hoca adam süper kimsenin içinden diyip yüze söylemiek şeyleri net söylüyor lan dışardan nasıl görünuyoruz işte yabancılar tarafından förün türk takımları leş takım ve futbolcular topluluğu olarak görüyorlar işte bizim insanlar ve medyada takımı göklere çıkarır dandik ligimizde bişeyler yapınca yok uefa kupası yok şp ligi felan kim biz kim??

    adwokata helal olsun diyor adam. bu oyuncular kalitesizi diyor zaten en sonunda kazmada diyecek seviyeleri çok düşük :D o yüzden bu takımdan bişey olmaz adam benim kariyer belli ortada oyuncular kaltesiz se ben ne yapsam fayda etmiyor diyor

    oyuncular cidden çöp abi önündekine pas atamıyor hatalarda çabası allah aşkına, fenerde 1 tane kaleci volkan var elle tutulur yemin ederim gerisi avrupada bir klübte oynatmazlar




  • bir galatasaraylı olarak bu sene fenebahçeye üzülüyorum. kendi takımın çok mu iyi diyeceksiniz evet değil belki ama eski fenerbahçenin maçları takip ettiğim günleri özledim açıkçası. rekabetten olsa gerek iyisiyle kötüsüyle takip ediyordum. şimdi ise boşvermiş bir td ve taraftar ile bu seneye havlu atmış bir takım var. inşallah seneye özlediğimiz fenerbahçe geri döner.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitora yazık ettik

    Bizim futbolcular karaktersizler kusura bakmasınlar. Adamına göre oyun oynuyorlar. Maalesef taraftar olarak buna aldandık. Perreiranin talihsizlikle elendiği Monaco hala şampiyonlar liginde dolu dizgin gidiyor .İyi kötü bi sistem vardı adamin

    Bu Advocat denen bunak futboldan fln bi şey bildiği yok.

    Suçlu tabiki takımı çöplüğe çeviren malum sahis ve dalkavuklari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Aziz Yıldırım'ı içeri atsalarda kurtulsak. Ali Koç gelsin herşeyi baştan kursun. Bu iş Aziz'e kalırsa yarın Dick'i gönderir ondan sonrası yine aynı tas aynı hamam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nazar Eyle

    İşi gücü s.d.k yarıştıran çoluk çocuk muhabbetinin döndüğü yer olmuş burası. Halbuki maç hakkında analiz falan okurum diye girmiştim konuya, yazık der giderim.

    yorumları okumadığım için bir şey diyemem ama yapılacak da bir analiz yokki .

    epl den stoper alıyorsun adam 5metre pas atamayıp gol yediriyor
    forvet alıyorsun tek özelliği taklacı güvercin gibi dönmek olan adam 3 tane pozisyonda boş kaleye atamıyor
    alper kendini geliştirir mi diye tartışırken adam 3 metreden topu stat üstünde ki ısıtıcılara atıyor
    inatla topal - souza dan vazgeçilmiyor
    değişiklik için en az 70 dakika bekleniyor

    ve en acısı da taraftar 10 saniyeyi aşkın sürede istifa diye bağıramıyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exi_07

    bir galatasaraylı olarak bu sene fenebahçeye üzülüyorum. kendi takımın çok mu iyi diyeceksiniz evet değil belki ama eski fenerbahçenin maçları takip ettiğim günleri özledim açıkçası. rekabetten olsa gerek iyisiyle kötüsüyle takip ediyordum. şimdi ise boşvermiş bir td ve taraftar ile bu seneye havlu atmış bir takım var. inşallah seneye özlediğimiz fenerbahçe geri döner.

    Futbol konuşmak ,takip etmek artık toplumda bir heyecan uyandırmıyor ,insanlar gecim sıkıntısı ile hayat şartlarıyla uğraşmaktan bıkmış bunalmış durumda,her gün ekonominin kötüye gidişini görmekten,şehit haberlerinden,siyasilerin insanları ayrıştırmasından,bombalar patlamasından,haksızlıklardan hukuksuzluklardan bıkmış durumda ...



    Eskiden heyecanla hafta sonunun gelmesini beklerdim ,şuan kafamda o kadar çok sıkıntı varki futbola zaman kalmıyor ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yalnız volkan demirel sakatım ayağına güzel kaçtı maçtan, çok kaliteli adam.. yakın zamanda gs maçı da bunu unutturmak için prim yapsın... ne guzel o zaman taraftarı adam gibi adam diye şişirirdi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-1
  • fener daha yeni bjkyi yenmedi mi?
    van persie diye zırlamanın bir mantığı yok.

    valla fenerle bizim takımı toplasan 11 tane sahaya ruhunu koyan adam çıkaramazsın. bjknin ligde önde olmasının tek nedeni bu.
    ki pazartesi günkü maçta da yenemezse bizi... neyse çek bi tiner kime ne anlatıyosun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

    bu mac 1*1

    66 da atacagız



  • quote:

    Orijinalden alıntı: barackobamaa

    Volkan Demirel neden oyundan çıktı ?



    "adelem attı" dedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 11numara

    maçı izlemedim volkan niye değişti?özet falan da yok


    "adelem attı" dedi

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • öncellikle olanla bitene dur demek olmaz.canları sağolsun diyeceğim diyemiyorum rezalet oynadılar,halı sahada bu kadar pas hatası yapılamaz.fenerbahçeye yakıştıramadım.bence herşeyden önce takım içindeki problemleri çözmeleri şart.teknik direktörün bir problemi olduğu kesin,aziz yıldırımı söylemeye gerek bile duymuyorum zaten.
  • Hakkaten olacak iş değil. Bu krosnodar burada dağıtılmalıydı Hocasız bile olurdu bu. Hakkaten 2009 yılında Gs nin yaşadıklarını 2 sezondur fb yaşıyor. Rakibe sevinme eşiğini geçip üzülmeye başladım artık durum ciddi
  • Fenerbahçe maçlarını izlerken insan sinir krizi geçiriyor futboldan soğudum bunların yüzünden vallahi. Yenilen gol , oynanan top , kapasitesiz topçular.. Takıma orta saha lazım inatla başka noktalara transferler yapılırsa olacağı bu. Başka takıma pislik olsun diye futbolcu mu transfer edilir arkadaş. Nerede kaldı futbolun keyfi. Fenerbahçeliyim ama şuan Beşiktaşı izlerken sadece keyif alıyor insan. İnşallah Beşiktaş ve Osmanlıspor turu geçer onları desteklemeye devam ederim. Osmanlısporın futbolu bile bizimkilerden kat kat üstte ,insana keyif veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne diyorum

    Bir galatasaraylı.olarak üzüldüm elenmesine fenerbahcenin ezeli rakip ebedi dost. Malum takıma karşı el ele..

    Malum takım kim...
  • Spam olacak ama söylemek zorundayım başlık edite kapalı. Ve yazarken en az 6-7 kere düşünen biriyim yanlış şeyler ifade etmemek için. Şu ana kadar 1 yorumumda bile Beşiktaş'ı ya da taraftar grubunu küçümsemedim ta ki onlar burda Fener ve GS ile dalga geçene kadar. Boş yere bana Beşiktaş düşmanı, şunun düşmanı, şu takımı tutuyor yakıştırmaları yapmayın. 29.sayfadan itibaren bu konuyu rezil eden sizin güruh. Birden Fener'in elenmesiyle herkese sataşmaya başladınız.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.