Şimdi Ara

Avast'ı tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Avast antivirüsü tavsiye eder misiniz? Eğer iyi değilse başka ücretsiz düşük sistemli antivirüs önerir misiniz?





  • malwarebytes iş görür


    avast her şeye karışıyor sevmiyorum ben

  • iyidir. tavsiye ederim.

  • Windows'un kendi koruması nasıl iyi midir?

  • Hayır, aslında hiç bir antivirüs sistemini asla tavsiye etmem. Ama genel geçer kullanıcı her şeyi bilmek zorunda değil tabi. Nedenine gelirsek de boş yere paranızı havaya atarsınız. Tüm antivirüsler için geçerlidir bu. Ve bir de sistemi koruyacam diye sistem kaynağının adeta ırzına geçmelerini hiç sevmiyorum.


    Bedava olanlarında bir kaç tanesini kullanmıştım fi tarihinde, paralı olanları da. Hepsi öyle ya da böyle aşırı kaynak kullanarak durmadan tarıyor pc yi. Ara sıra farklı uygulamalarda, oyunlarda da tuhaf sorunlara sebep oluyorlar.


    Microsoft defendırı bile sistemin ciğerinden söküp atıp öyle kuruyorum işletim sistemini. Ama bir antivirüs kullanılacaksa microsoft defender bu işi hakkıyla yapıyor artık. İlk çıktığı dönemlerde ki gibi kullanışsız değil.


    Özet= antivirüse para vermeyin, microsoft defender normal kullanıcıya her türlü yeterli.


    Çok kafanıza takılırsa malwarebyte, adwcleaner gibi programlar ile taratır geçersiniz. Ama dediğim gibi microsoft defender normal bir kullanıcı için yeterli.





  • Win 10 makinelerimde MS nin defender i çalışıyor ama bir iki win 7 li sistemde ve telefonda avast ücretsiz sürüm kurmuştum. Pclere kapan diyorsun bir saat bekliyor, fan sürekli yüksek devir. Sonra 10 pc lik norton 360 aldım. Hepsine çatır çutur kurdum. o sürünen düşük konfigürasyonlu makine bile kendine geldi. 2 yıllık en üst sürümüne 489 TL verdim. 10 pc için tanesi yıllık 25 TL bile değil. Tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.