Şimdi Ara

Atomic Heart (2023) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
16
Favori
27.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şerefsizler insan tam ay verir ya o kadar güzel videodan sonra hadi tam tarih neyse ama ayı söyler insan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer baya etkileyici ve bir çok oyundan esintiler taşıyor. Bu yılın sonlarında gelecek fakat tam tarihi belli olmadı. Teknolojik olarak epey gelişmiş oyun çünkü daha önceki sürümlerine ait teknoloji demosunu oynamıştım ve içerdiği teknolojilerle yeni nesle yakışacak bir oyun görünümünde, trailerın bazı sahnelerinde hafif fps düşüşleri olsada çok ilginç tasarımda bir oyun geliyor. Merakla bekliyorum. Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 

  • İlk 2 yıldızı gün olarak sayıyoruz tabii ki.


    Ya November ya da December'da geliyor oyun.

  • Bu herifler tam bir amatör. IGN ile anlaşıp çıkış tarihi açıklamalı video yayınlıyorlar ama ay bile belirtemiyorlar çünkü oyun hala yapım aşamasında. Ben bu heriflere asla güvenmiyorum Q4 de bile bu kafayla çıkartamazlar oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi gına geldi absürt temalardan ya biraz gerçek dünyaya dönün sürekli uzay robot apokaliptik yeter be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun sanki evrim geçirmiş. İlk tanıtılan hali, oynanış videolarındaki hali ile pek alakası kalmamış. Yer altında kapalı alanda geçer derken Gökyüzüne falan çıkmış olay. Umarım her şeyden biraz katalım derken fazla çorba etmezler. Beklediğim bir oyun. Bu arada bıyıklı Android abimizi görmek mutlu etti. Atomic Heart (2023) [ANA KONU] Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Scorn'la karistirdiniz muhtemelen AH hep disaridan gameplayler gostermisti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt

    Yok, biliyorum açık alandan Tesis gibi bir yere girdiğimizi. Ağırlıklı olarak sürekli kapalı alanlar göstermişlerdi, bu kez ise araç sürüşü falan var. Çok farklı noktalar gitmiş.

  • Seslendirmeler çok kötü yahu. Metro Exodus'u bu yüzden oynayamadım. Prey gibi az karakterli sessiz bir oyun daha iyi olurdu bence. İlk videolarında öyle bir izlenim veriyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi çekici bir oyun olsada beim bu oyunu oynmaay ömrüm yetmez, RDR2 bitirlecek, Warhammer 3 ve Elden Ring Çıkcak, R6 siege batağına batmışız. Cyberpunke genişlme paketi gelicek. Witcher 3 grafik güncellmesi gelicek belki game+ yapılır, 1kez bitiridm full özelliklerle zor yarda, Chivalry 2 var arada stres atıyoruz, Baharda pes 2022 My Club çıkacak,az önce Kingdom come aldım onuda oynarmıyım bilmiyorum :D, GWENT PVP sine bulaştık oda hastalık oldu. GTA 6 ya da Medieval 3 Total Wara kadar doluyum

  • Bu oyunu unutmuştum ben... Benim için baya sürpriz oldu ve asıl bomba da Gamepass'a gelmesi oldu ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atomic Heart (2023) [ANA KONU]
    Atomic Heart (2023) [ANA KONU]




  • Ziromen kullanıcısına yanıt

    Tanıtım videosunun en iyi sahnesiydi. Bıyıklı androidin içinden bir anda T-800 çıkıyor. Atomic Heart (2023) [ANA KONU]  Her ne kadar oyunun çıkmasına epey süre olsada son videodan sonra epey merak ettiren bir yapım izleniminde olduğunu düşünüyorum. Bu yılın sürpriz oyunlarından birisi olabilir.Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun geliştiricisi ile yakın vakitte bir söyleşi yapılmış ve soru-cevap şeklinde geçen söyleşide oyunla ilgili yeni bilgiler paylaşılmış.Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 


    Oyunun yetenek sisteminden ve bu becerilerin nasıl kazanılacağından biraz bahseder misiniz?


    Oyundaki dövüş sistemi birbirinden bağımsız çalışan iki ele dayanıyor. Sağ elinize bir silah alabilirsiniz - ateşli silah veya yakın dövüş silahı. Sol el, telekinezi, donma ışını, kalkan vb. gibi polimerik eldiven yeteneklerini kullanır. Bu iki mekaniği birleştirmek, oyun tarzınıza uyan taktiksel çok yönlülük sağlar - örneğin, hızlı saldırılara veya savunmaya odaklanan bir yapı oluşturabilirsiniz. Ayrıca enerji bazlı bir modifikasyon sistemi var. Tüm bunları daha sonra ayrıntılı olarak ele alacağız; savaş hakkında söylenecek çok şey var.


    Atomic Heart'ta araçlar olacağından bahsetmiştiniz. Nasıl çalışacakları hakkında daha fazla ayrıntı paylaşabilir misiniz?


    Oyunda dünyayı daha hızlı geçmenizi sağlayan bir araba var, ama o kadar. Oyunda çok daha ilginç şeyler var!


    Çok oyunculu oyun tamamen rafa kaldırıldı mı, yoksa lansmandan sonra eklendiğini görme şansımız var mı?


    Gelecekte çok oyunculu olma olasılığını dışlamıyoruz, ancak şu anda tamamen mükemmel bir tek oyunculu deneyimi yaratmaya odaklanmış durumdayız.


    Oyundan bazı şeylerin kesilmesi gerektiğini söylediğinizi biliyoruz. Bu özellikler ve içerik, lansmandan sonra DLC'ler veya genişletmeler yoluyla eklenebilir mi?


    Daha sonra duyuracağımız yayın sonrası DLC'ler için planlarımız var. Oyundan pek çok şey çıkardık ve en önemli şeylere odaklandığımız için bu hem ürün hem de takım için iyi oldu. Deneyim için gerekli olmayan ancak piyasaya sürüldükten sonra iyi bir ek olarak hizmet edebilecek şeyleri kestik.


    Unreal Engine 5'e geçme olasılığını düşündünüz mü? 


    Teknik ekibimiz tüm olasılıkları değerlendiriyordu, ancak buradaki nihai hedef ve ana odak, optimize edilmiş bir ürün sunmaktır, bu nedenle şimdilik UE4'te kalıyoruz ve UE5'in küresel lansmanını dört gözle bekliyoruz. Geliştirmenin ortasında UE5'e geçiş, çeşitli teknik sorunlara yol açabilir ve oyun zaten son geliştirme aşamasında olduğu için şimdilik riske atmak istemiyoruz.


    NVIDIA daha önce Atomic Heart için ışın izlemeli yansımaları, ortam kapatma ve gölgeleri duyurmuştu. Ancak bu üç yıldan fazla bir süre önceydi. O zamandan beri bir şey değişti mi? Işın izlemeli küresel aydınlatma eklediniz mi?


    Evet, RTX GI'yi oyunun bazı yerlerinde, bunun en haklı olduğu yerlerde kullanıyoruz ve oyuna getirdiklerini gerçekten seviyoruz.


    NVIDIA DLSS'nin destekleneceğini biliyoruz. Peki ya AMD FSR ve Intel XeSS? Onları da eklemeyi düşünür müsünüz?


    Her zaman yeni teknolojilere açığız ve platforma rağmen tüm oyuncular için oyunun mümkün olan maksimum kalitesini sunmakla ilgileniyoruz. Ancak her teknoloji, bu tür büyük oyunların uygulanması ve test edilmesi için zaman gerektirir. Bu nedenle, şu anda tam olarak hangi teknolojinin piyasaya sürüldüğünde mevcut olacağını söylemek zor. Desteklenen tüm teknolojiler piyasaya sürülmeye yakın bir zamanda duyurulacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Şubat 2022; 23:34:47 >




  • AtomicHeart ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

    - Hikaye 20 saate yakın sürecek
    - Çeşitli oynanış varyasyonları bulunacak ama oynanışın büyük çoğunluğu aksiyon ve çatışma üzerine kurulu.
    - Dünyası ve evreni ile ilgili yeni bilgiler yakında paylaşılacak
    - Çıkışından sonra içerikler ile desteklenecek, Hikaye DLC'si de gelebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

    Bilgiler müthiş. Ellerinize sağlık. Oyunun 20 saat sürmesi ayrı güzel. Umarım açık dünya bir tarafı da vardır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun umarım ambargo yemez ya 4 yıldır bekliyorum yıl sonu çıkmazsa fena üzülürüm. İlk günden Gamepass'e eklenecek listesinde hala gözüküyor.


    OST'ları Mick Gordon'un yapması bile beni felaket heyecanlandırıyor.


    Atomic Heart (2023) [ANA KONU]FoxusSexusyoutube
    Original - https://www.youtube.com/watch?v=lLV3gYoXeLg Резервный канал на случай блокировки/Backup channel in case of blocking - https://www.youtube.com/channel/UCW2DBXMvgRCQ2mp_md88CJg Discord Atomic Heart - https://discord.com/invite/atomicheart #AtomicHeart #MickGordon #Ost
    https://www.youtube.com/watch?v=GORclJbpLLU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 31 Mart 2022; 13:44:15 >
  • Çıkış tarihi belli olmadı mı hala Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan pusuda bekliyorlar. Atomic Heart (2023) [ANA KONU]  bir Rus firması daha vardı survival temalı oyun yapıyordu. Unreal Engine 5 motoruna geçiyoruz diyip 1 sene oyunu ertelediler. Şuan da Ruslara karşı aşırı bir nefret var bu bitmediği sürece bence yıl sonunda zor görürüz.


    21 Şubat'tan beri hiç gönderi paylaşmamışlar, hatta kendi oyunlarını bile adam akıllı tanıtamadılar üzücü ya.

  • Umarım ertelenmez ama Rusya ya yaptırım uygulanıyor finansal vb. konularda. Firma sıkıntıya girerse finansal açıdan oyun ertelenebilir.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.