Şimdi Ara

Atölye tarzı içerik oluşturma seçenekleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fotoğraf çekmeye gelince, neye ihtiyacım olduğu konusunda oldukça bilgiliyim ama burada bilgi kapsamımın dışındayım. Öncelikle atölye çekimlerinden oluşacak bir Youtube kanalı açmayı düşünüyorum (Gitarların tamir ve bakımını yapıyorum ve yakında gitar yapımına ve bazı genel ahşap işlerine dalacağım). Her türlü seçeneğe baktım ve açıkçası tam olarak ne aradığımı bilmiyorum.


    Daraltmayı kolaylaştırmak için, neye ihtiyacım olduğunu bildiğim ve/veya onu nasıl kullanacağım hakkında birkaç düşünceyi burada bulabilirsiniz.


    Altörnekleme yapabilmem, dijital olarak yakınlaştırabilmem, çerçeveyi dinamik olarak hareket ettirebilmem ve gerektiğinde dijital görüntü sabitlemeyi yapabilmem için 4k60 tercih edildi.


    Elde çekim yapmam pek olası değil.


    Nispeten toz geçirmez veya toz geçirmez muhafazalar içeren bir aksesuar pazarı.


    DSLR'dir. Standart mesafelerin yanı sıra bazı yüksek detaylı makro çekimlerin bir kombinasyonunu çekeceğim ve çekim gerektirdiğinde odağı kilitleyebilmek ve lensleri anında değiştirebilmek istiyorum.


    Tercihen bütçeye duyarlı, ancak aynı zamanda eski ekipmanı satıp yükseltme zamanı geldiğinde değerini koruyacak bir şey için para ödemeye de istekli. (Benimle birlikte hareket edebilecek sağlam bir lens ekosistemi çok büyük bir artı olacaktır)


    192.168.0.1
    192.168.0.1
    https://19216801.one/


    Router Login
    NETGEAR Router Login - www.routerlogin.net
    https://routerlogin.dev/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alled -- 13 Nisan 2024; 14:23:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.