Şimdi Ara

Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
10
Favori
22.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebedidevlet

    65ggu8960 cihazım kuruldu. beklentimi karşıladı henüz pek inceleyemedim menüde kabul edilebilir hafif yavaşlık dışında sorun yok. ses çok iyi. görüntü de öyle. foto çekebilirsem paylaşırım
    Hocam çek resim memc ayarından yükseğe alin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    çekeceğim. nereden yapabiliriz bu ayarı ve ince ayarlar konusunda yardımcı olabilir misin?

    edit: memc ve diğer ayarları buldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebedidevlet -- 20 Şubat 2023; 19:35:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65ggu8960 görüntüler 1080p arka ışık ayarı yüzde 50. memc yüksek. diğer ayarlar default. kamera ışığı kıstı daha parlak normalde. bu hafta içinde series x bağlayacağım bakalım onda nasıl olacak. şu an memnunum güncelleme sonrası biraz hızlandı arayüz. fiyata göre alınan performans üst seviyelerde.
    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B KullananlarArçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar
    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    Bulutlanma nasıl?

  • Informed I kullanıcısına yanıt

    ışık sızması ve bulutlanma göremedim

  • Bu panel çok iyi çıktı gerçekten hdr 10 da 450 niye kdr cikiyor maşallah siyahida.cok.iyi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    Çok iyi o zaman. İyi günlerde kullanın

  • teşekkür ederim siz de öyle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grundig 55GGU 9760 A için ilk gün izlenimlerim.


    TV'yi açtığımda çok parlak olduğunu gördüm. Evdekileri rahatsız etmemiş. Beni etti. Ayarlara baktım. Arka aydınlatma 100 değerinde. Onu 70 değerine indirdim. Daha güzel oldu. Herşey daha net anlaşılmaya başlandı.


    TV yayınlarında videonun hangi çözünürlükte olduğunu göstermesi çok iyi. Daha önce hiç bir TV'mde bu yoktu. HD kanallar 1080İ yayın yapıyormuş. Bu beni üzdü. 1080p olmasını tercih ederdim. TV 1080i görüntüleri yükseltip UHD ekrana yayıyor. Bu kaliteyi bir parça düşürüyor ama rahatsız edici değil. 40 inc Vestel'de TV yayınları daha net. Bu da net ama bayağı bir uzaktan bakmak gerekiyor. Belki de beni yanıltan buydu.


    DVD filmler 576p. Bu filmleri yükseltip 4K yapıyor ama böyle büyük ekranlı 4K TV'lerde DVD seyretmenizi tavsiye etmem. Çok iyi olmuyor. Bunda diskteki DVD görüntü kalitesinin de direkt etkisi var. Mesela Terminator 2 DVD filminin görüntüsü çok iyi değilken Tenten filminin görüntüsü çok iyiydi.


    Blu-ray performansına gelince: Ben bu TV'yi alana kadar sanki hiç Blu-ray film seyretmemişim. Denediğim 4 film var. I Robot, Yenilmezler, Matrix ve Arabalar animasyon filmi. Özellikle I robot filmi inanılmaz netti. Gerçekten 4K film seyrediyormuşum gibi oldum. Keza ses te öyle. Cam kırılmasında kırılan tüm parçaların seslerini duymaya başladım. Animasyon filminde de inanılmaz bir netlik vardı. Blu-ray filmler 1080p olduğundan ve UHD TV'de de bunun tam 4 katı çözünürlük olduğundan herşey sabit oranla arttığı için görüntü inanılmaz kusursuz oldu.


    Kumandasını kullanmayı öğrenmek bana sıkıntı oldu. Ses tuşunu hatasız kullanmayı hala beceremedim.


    Kumanda da olumsuz bir şeyden bahsedeyim. İki kanal arasında geçiş tuşu yok. 10 sen önce yapılan kumandalarda bile bu varken bu kumandada maalesef yok. Olmasını isterdim.


    Bunların dışında iyi ki metalik gri olan kasayı almışım. İnce çerçeve olunca da çok güzel görünüyor. Kardeşimde 55 inc Philips var. Kasası 4 taraftan biraz kalın. Annemle kardeşim beraber oturduklarından annem hep o TV'yi görüyor. Benim TV'yi gördü annem. Bunun ekranı bizimkinden büyük mü dedi. Hayır dedim. Büyük görünüyor dedi. Çerçeveleri ince. O yüzden öyle görünüyor dedim.Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar 


    Son olarak; sabah karanlıkta açtım. Panel ışık sızmasını kontrol ettim. Sadece Sadece sağ üst çerçevenin orada çooooook az bir sızıntı var. Ama hiç rahatsız edici değil. Çünkü karanlıkta da siyah sahnelere baktım. Hiç bir sıkıntı yok.


    Alacak olanlara tavsiye ederim.


    TV yayın ve Blu-ray film görüntüsü. (Fotoğrafa aldanmayın. Gerçeği çok net.)



    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar


    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 21 Şubat 2023; 10:19:54 >




  • evet ekran çok parlak. panelde değil ama kasada plastikenjeksiyon kalıbı veya hammadde ısı girdisi kaynaklı hafif yamukluk olan bir yer var 3cm kadar. beni rahatsız etmedi. kalite kontrolün tolerans kullandığı bir hata gibi. işlevde sorun yok. dikkatsiz gözlerin göremeyeceği bir kusur


    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servis Ekran koruma camı satmak istedi. Bizden alırsanız 1.100,00 TL. Mağazalarda 1.500,00 TL dedi. Kabul etmedim. Neden kabul etmedim. 2 sebebi var.


    1. Evde küçük çocuk yok. En küçük 17 yaşında.
    2. Mağazada personel bana gösteri yaptı. Bunların panelleri çok sağlam deyip panele yumruk vurdu. Renkler bile oynamadı.


    Hani parmağınızı LED veya LCD cama bastırınca o bölge tuhaf bir renk hali alır ya. Öyle bir şey olmadı. Zannedersem panelde kendisinden koruyucu bir katman var. Evde vurmadım ama panele parmağımı bastırdım. Renklenme veya dalgalanma olmadı. Sadece hanımdan fırça yedim. Bir daha yapma dedi.Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar  Yanlış bilmiyorsam eğer LG panel kullanılmış. LG panellerine koruyucu katman koyuyor.

  • IPS panelin kanunu bu renk atması solması dsrbeye karşı bozulma olmaz evet LG panel kullaniyor TB bir nevi LG bu fiyata ancak 50 inç LG leş gibi düşük segment alınıyor ekonomi okdr leş vallaha en iyi karar ben de aldım geçtim OLED kulanan ve yanikli biri olarak bir TV ye 20 bin 30 bin vermek bana göre değil hepsi bir nevi aynı yapacaklarımız hep aynı yani en baba tv ge vov demiyorsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    sizin cihaz da kuruldu mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    Geldi ancak TV ünitesi de aldım onu bekliyorum kurdurmak için

  • Merhaba


    Bu sabah bir kaç foto daha çektim. Özellikle panelin ışık sızdırıp sızdırmadığını, ne kadar sızdırdığını, rahatsız edip etmediğini kontrol ettim.


    Bir defa şunu söyleyeyim. Kameralara çok fazla inanmayın. Abartılı gösterdiklerine inanıyorum.


    Mesela 2. ve 3. resimde bayağı bir ışık sızması gözlemleniyor. Ama çıplak gözle bakınca bu kadar yok. Kameranın lensi mi nedir, bilmiyorum. Abartıyor. Hemen ardından TV yayınını açtım. Rahatsız edici hiç bir şey yok.



    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar


    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar


    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar


    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar




  • Benimde geldi 8960 beğendim, hdr10 açık 4k Blu-ray Avengers filminden,birde ekran parlaklığı 70 yaptım baya parlaktı 100 de ,odada LED aydınlatma TV arkasıda var nasıl olsa

    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 23 Şubat 2023; 1:5:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • hayırlı olsun güle güle kullanın. 65" mi aldınız?

  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

    arka aydınlatma için kullandığınız ürünü paylaşabilir misiniz güzelmiş

  • çerçevenin sağ üst tarafında 2mm civarında yukarı doğru bombe var. sanki çerçeve çıtası uzun gelmiş esnemiş gibi bir görüntü. elimle bastırınca esniyor tekrar eski halini alıyor. sıcak işlemde bu hale gelmiş gibi düzelmesinin tek yolu o çıtanın değişimi gibi gözüküyor. görüntüye zararı yok ancak sanki çok hafif bir ışık sızması veya karartı tarzı bi görüntü oluşuyor siyah ekranda. en düşük ihtimalse altında bir şeyin sıkışmış olması.. ekranda rahatsız edici seviyede ışık sızması, bulutlanma sorunu yaşamıyorum. görmek için çok dikkatli ve yakından bakmak gerekiyor. son olarak 1 adet ölü piksel tespit ettim. bu durumda servis talebi oluşturup oluşturmamak konusunda tereddütteyim. değişim istemeli miyim yoksa bu şekilde kullansam mı bilemiyorum. tamir tercih etmiyorum çünkü %90 her yeri çizilmiş bir şekilde ve daha fazla sorunla bana dönecektir cihaz.

    bombe:
    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar

    ölü piksel:
    Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

    Grundig, Arçelik ve BEKO için parlak piksel garantisi var. Bir tane bile olsa TV'yi değiştiriyorlar. Ama dediğim gibi. Parlak piksel olması lazım. Ölü piksel siyah ise kanaatime göre, değiştirmezler. Pasif ölü piksel tanımına giriyor.


    TV'yi bu sabah yine çıplak gözle kontrol ettim. Işık sızması yok değil. Var ama öyle aman aman rahatsız edecek bir durum yok. Telefon kamerası aldatıcı oluyor.


    Şunu merak ediyorum. Bazı kanallarda insanların yüzleri biraz parlak oluyor. Bazı kanallarda normal oluyor. Kanalın yayın kalitesine göre değişiyor galiba.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.