Şimdi Ara

Apple iMac'in yeni rakibi: Samsung All-In-One Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple iMac'in yeni rakibi: Samsung All-In-One Pro
    Samsung, Apple iMac tarzında yeni bir hepsi bir arada masaüstü bilgisayarını tanıttı. Şimdilik yalnızca Güney Kore’de satışa çıkacak olan Samsung All-In-One Pro, birçok alanda Apple iMac’ten daha iyi performans göstermenin yanı sıra Apple’ın hepsi bir arada bilgisayarında bulunmayan yükseltme seçeneklerini sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Yeni MacBook Pro ve iMac modellerinin Türkiye fiyatı belli oldu



    Samsung All-In-One Pro özellikleri ile neler sunuyor?



    Apple iMac'in yeni rakibi: Samsung All-In-One Pro
    All-In-One Pro, ultra ince tasarımlı metal çerçeveye sahip. Microsoft Copilot AI tuşunun olduğu tam boyutlu kablosuz klavye ve fare de metal malzemelere sahip. Geçen yılın modeline kıyasla %13 daha büyük olan 27 inç 4K ekrana sahip. Dolby Atmos uyumlu 3D hoparlörlerle donatılmış. Bilgisayarda Intel Core Ultra işlemci (model numarası belirtilmedi) bulunuyor. Önceki modelde 13. Nesil Intel Core i5 işlemci vardı. Bellek ve depolama tarafında, 16GB RAM ve 256GB depolama alanıyla geliyor. Samsung’un RAM ve SSD yükseltmesine izin verip vermediği bilinmiyor.



    Samsung’un yeni All In One PC’si, HDMI portu, Ethernet portu, birkaç USB-A portu ve 3.5mm kulaklık bağlantı noktası sunuyor. Kablosuz bağlantı özellikleri arasında Bluetooth 5.3 ve WiFi 6E bulunuyor. Görüntülü görüşmeler ve konferanslar için yerleşik web kamerası mevcut. Windows 11 Home işletim sistemi üzerinde çalışan Buds Auto Switch, Multi Control, Quick Share ve Second Screen gibi çeşitli Galaxy ekosistemi uygulamalarıyla geliyor. Galaxy telefon veya tabletten PC’ye ya da tam tersi dosyaları sürükleyip bırakarak kolay dosya aktarımı yapılabiliyor. Windows Phone Link uygulaması sayesinde Samsung telefona gelen bildirimleri bilgisayardan görmek ve yanıtlamak mümkün. Telefonun kamerası bilgisayarın web kamerası olarak da kullanılabiliyor.



    Samsung All-In-One Pro fiyatı ne kadar?



    Samsung All-In-One Pro, 1.470 dolar fiyat etiketiyle Güney Kore’de satışa çıktı.




    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/samsung-all-in-one-pro-pc-launched-south-korea/







  • Aynen kesin rakip olur agsjfjg

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonra niye Apple çok satıyor aynı konfigürasyonlu iMac 1499 dolar, 12 taksit te yapıyor, üstelik Apple kredi kartıyla alırsan %3’te iadesi var. Yani 1454 dolara geliyor ürün.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Windows dedin mi iş bitti zaten,apple tercih edilir yine çünkü bu tarz sistem alacaklar genelde mac os a yöneliyor, rakip ama çok ciddiye alınacağını sanmam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İmac gibi 10 cm çerçevesi yoksa satmaz

  • I Macin tek rakibi bir sonraki nesil I Mac olur Samsung olamaz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tasarımla uğraşan, reklamcılık vb işler yapan kişiler kullanacak mı ona bakmak lazım. Yoksa her sene yeni bir donanımın çıktığı, insanların konfigürasyon güncellemek için yırtındığı ortamda, sırf iMac’e benziyor diye almazlar. Kullanılabilirlik ve kullanıcı dostu olması önemli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Iphonu anladım tarz satti mi para ediyor da. Mac bilgisayarın ülkemizde (yayinci edit işleri ile uğraşanlar ayrı tututtum) kullanım alanı yok. Ticari yazılım ,oyun calistirmaz. Tipine bakıp alan sanal makina windows kullanıyor. Sadece İnternete görmek için performans yoksunu makina alinmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iMac' e rakip olmak sadece donanımla oluyorsa iyi, kolaymış. Apple iMac'in yeni rakibi: Samsung All-In-One Pro 

    Samsung, kendi işletim sistemli makinelerini bugün piyasaya çıkarmaya başlarlarsa 30 sene sonra -belki- iMac' e "rakip" üretmeye başlayabilirler.


    Kasıtlı değilse çok bilgisizce bir başlık atılmış.

  • Hala bunlar ile uğraşıyorlar, arkadaş, ben artık modüler/tek parça olmayan ana kart istiyorum ki pc kasaları küçülsün.

  • dotan D kullanıcısına yanıt

    windows dedin mi seçenek çok hocam orada patlıyor, ucuz da değil, soru işareti bol yani

  • Bende 2 tane 27 inç Imac 5k var, ikisine de aldığım ilk gün macOS'u tamamen silip Windows yükledim. Tahammül edemedim.

    Yeni Imac'lere Windows kurulamadığı için almıyorum. Sanal makine saçmalığıyla uğraşılmaz.

  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    niye imac e para verdin ki o zaman güzel 2 tane monitör alıp birde sistem toplasaydın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim için bir numaralı önceliği sessizliğiydi, ayrıca yer kaplamayan stabil cihaz, parasına göre seçmedim, iş, internet vs. için kullanıyorum.

    Alışırım belki diye Mac mini m2'i de aldım, işkence görerek kullandım, Windows ne zaman gelecek diye araştırıyorum arada, şu anda dolabın çekmecesinde bekliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 9 Nisan 2024; 8:21:53 >
  • Eskiden bunun gibi, görüntüsü aynı ama yazılımı ve kalitesi farklı cihazlara "çakma" diyorlardı. Şimdi "rakip" demeye başlanmış.

  • Ne saçma yorumlar yazılmış. Gayet de rakip olur. O hep ballandıra ballandıra anlatılan ekosistem özelliklerinin neredeyse hepsi Samsung ekosisteminde yer alıyor, haberde de belirtilmiş zaten. Her işletim sisteminin kitlesi ve yetenekleri farklı, olumlu ya da olumsuz yönleri var. İyi ki macOS kullanan çok kişi tanıyorum da her gün sorunlarını duyuyorum. Bu Apple ürünleri ne kadar abartılıyor ya. iMac ve Mac mini fikir olarak uzun yıllar gerçekten de rakibi olmayan ürünlerdi ama şimdi öyle değil. Fiyat olarak da M serisi işlemcilerin Apple için daha ucuz olması nedeniyle avantajlı durumdalar, Samsung da Exynos işlemcileri iyice geliştirip bilgisayarlarda kullanabilir, neden olmasın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dotan D kullanıcısına yanıt
    Evde windows işte mac kullanıyorum ikisinin de artısı eksisi bol ihtiyaca göre alındığı sürece sorun yok ama bilmeden babasına aldıran mühendislik kazanmış pelinsuların solidworks yüklemek için attığı taklaları görmek paha biçilemez

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt
    Hergün ne sorun duyuyorsun??. 20 yildir windows tan kopuk macos sisteme gecmis birisi olarak üstelikte bilgisayarin canini cikartacak kadar yoran birisi olarak eko sistemde vede kendi sisteminde nerdeyse yok denecek kadar az sorun yasadim. Apple in avantaji artik islemcisi , isletim sistemi ve cihazlari tek bir elden ve kendilerine üretildigi icin soeun yasamiyorlar. Isin icine 2. Part 3. Part yazilim donanim firmalari girdigi zaman ve bu donanimlarin isletim sistemine entegre edilmeye calisildigi zaman daha cok sorun ve problem olusuyor..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dotan D kullanıcısına yanıt

    Mac’de kod yazmak windowsa göre daha rahat. Windows cihazda debug açınca fan sesinden beynin patlıyor, mac ise mouse kadar sessiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple bir tarikat...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.