Şimdi Ara

AÖF Office 365 Öğrenci Lisansını Sonlandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesi öğrencilerine sağladığı ücretsiz Office 365 lisansını Haziran 2024 itibarıyla sonlandırıyor. Verilerinizi yedeklemek için son süre bu şekilde duyurulmuş.


    "02.04.2024Office 365 Bilgilendirme

    Değerli öğrencimiz;

    Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi öğrenci hesaplarına ait Office 365 hizmetlerinde 30 Haziran 2024 itibari ile değişiklik gerçekleşecektir. Bu kapsamda e-Posta hizmeti dışındaki tüm hizmetler kapatılacaktır.

    30 Haziran 2024 tarihi itibari ile Office 365 hizmetlerinde yeni durumda e-Posta kotası 150 MB olacaktır. Belirtilen tarihe kadar OneDrive ve e-posta kutunuzdaki verilerin yedekleme/silme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

    30 Haziran 2024 tarihine kadar Onedrive ve e-posta kutularınızın yeni güncellenmeye uygun hale getirilmemesi durumunda yaşanacak olan hizmet kesintileri, veri kaybı vb. durumlardan e-posta sahibi kullanıcı sorumludur.

    Konu ile ilgili genel bilgilendirme Office 365 | Anadolu Üniversitesi web sayfasında yayınlanmaktadır.

    NOT : İnternet Hesabının Silinmesi | Anadolu Üniversitesi web sayfasında belirtilen şartlara göre hesapların silineceğini ve verileriniz geri dönüşü mümkün olmayan şekilde kaybolacağını hatırlatırız."








  • Mesaj bana da geldi. Acaba sadece aöf öğrencilerini mi kapsıyor yeni karar yoksa farklı üniversitelerin öğrencileri için de aynı durum geçerli mi merak ediyorum.
  • ercanp.44 kullanıcısına yanıt

    Altı ay kadar önce İstanbul Üniversitesi açıköğretim öğrencileri için Google Works üzerinde aynı kısıtlamaya gitti. Muhtmelen öğrenci sayısının fazla olması maliyetleri çok fazla arttırıyor veya Microsoft bu anlamda bir tedbir geliştirdi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.