Şimdi Ara

Amfi Kulaklık Çıkışı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Roland marka elektronik baterim var ve üzerindeki modülün kulaklık çıkışını uzun senelerdir kullandığım SONY marka amfiye arka jak girişlerinden giriyorum ve amfinin önündeki büyük kulaklık çıkışına küçük kulaklık çeviriciyi takarak Philips SHP2000 kulaklığı bağlayarak çok güzel ses alıyorum fakat kulaklıklar büyük olduğu için bateri çalarken daha çok terlememe sebebiyet veriyor yani rahatsız oluyorum.

    Yakınlarda aldığım KZ AS10 5 Balanced Armature Driver Kulak İçi Kulaklığı Philips kulaklıkları bağladığım çıkışa bağladığımda ses aşırı kötü çıkıyor, bu kulaklık yerine iPhone kulaklığı bağladığımda da aynı yani sanki kulaklık çıkışı güçlü ve kulaklıklar az geliyormuş gibi oluyor ve ses patlayarak çıkıyor doğru düzgün bir şey anlaşılmıyor.
    Direk baterinin modülünün kulaklık çıkışından ses aldığımda da bas doğru düzgün duyulmuyor her şey tiz gibi o yüzden ses kaliteli değil, tizlerde patlayarak çıkıyor.

    Amfiyi direk kolonlara bağladığımda 10 numara ses alıyorum, büyük Philips kulaklıklara bağladığımda da güzel ses alıyorum sadece küçük kulaklık içi kulaklıklara bağladığımda ses alamıyorum. Bunun için nasıl bir şey kullanmalıyım?

    Bilgi verirseniz sevinirim.







  • Kulaklıkların empedansı ile ilgili olabilir diye düşünüyorum. Philips olanın empedansı 32 ohm, KZ'ninki ise 14 ohm. iPhone ise belirtmemiş. Kaynak 14 ohm için fazla güçlü olabilir. Başka bir şey gelmedi aklıma.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim ve muhtemelen yorumunuz doğru.

    Enterasan olan ise benim amfi olarak kullandığım cihazın kulaklık çıkış ohm değerinde ise “sadece yüksek ve alcak ohm değerlerini destekleyen tüm kulaklıklar kabul edilir” yazıyor, resmini ekledim asagiya ama benim kulaklık çalışmıyor. Nasıl çözerim bilmiyorum. Amfi çıkışının ohm değerini düşürecek bir cihaz var mı bilmiyorum ama onu da bir araştıracağım.

    Amfi Kulaklık Çıkışı Hakkında




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.