Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (15563. sayfa)

5 sn
334.856
Cevap
8.150
Favori
73.533.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1596 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • berkan0zmen kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun size de, oldukça zor bir sürec gecirmissiniz sizde. Cabalariniz ve yardimlariniz için ayrica milletin bir bireyi olarak teşekkur ederim. Tekrar yaşanmamasi tek dilegimiz ve maalesef yapabilecegimiz pek de bir sey yok. Bazi konularda vatandas olarak ancak dua edip, yakarıyoruz. Maalesef cok acı ve üzücüydü. Kendimizce biz işte simdiden her ihtimale karşi, olmaz demeyerek onlem alalim, cadirdir, ilk yardim malzemeleridir. Uyku tulumudur vs. Yeri geliyor, bir toplu iğne bile insan hayatini kurtarabilecek bir sebep olabiliyor. Saygilar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Alternatif belirtir misiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kappa ISABEIL Pantolon Kadın

    274₺


    2 Adet Alımda 411,75 TL

    amazon
    Kappa Kadın ISABEIL Pantolon, Siyah, L
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYZYS8SM/r



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmert96x -- 27 Aralık 2023; 6:43:38 >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin öncelikle vatandaşı, sonra memuru olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösterdik hocam. En rahat uykuyu(gidene kadar) afet bölgesinde uyudum. Diğer türlü evde yediğim içtiğim boğazıma düğümlendi, yatak battı bildiğiniz. Eşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allah'a tevekkül et demişler. Hem bireysel hem de devlet olarak tüm gereklilikleri yerine getirdikten sonra, gerisi onun takdiri.
  • volismo V kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an İnternet fiyatı nedir bilmiyorum ama Tahmis'in macun karışımı vardı(Menengiçli). Bir kahve fincanı Süt, yarım küp şeker ve bir tatlı kaşığı macun karışımını önce soğukken iyice Süt ve şekerle harmanlayıp, Süt ısınana kadar pişireceksiniz. Lezzet ve aroma çok güzel. Muhakkak tavsiye ederim. Fiyata aldanmayın, denemelik bir kere alın, başka ürün alamazsınız.
  • krstarica kullanıcısına yanıt

    Tulum için şöyle bir öneri sunabilirim. Yazılan değerler genelde ütopik oluyor. Isı performansı yüksek kaliteli tulumlar da pahalı oluyor.

    Eğer trekking tarzı sırtınızda taşımıyorsanız iki ayrı tulum öneririm. Çok soğuk havalarda iki tulumu iç içe kullanıyorum. -10 derecelerde dâhi üşüme olmuyor. O derecede sıcak tutacak tulumlar pahalı oluyor ve sıcak havada kullanılmıyor ama dediğim gibi iki ayrı tulum olunca hem sıcak tutuyor hem de yaz aylarında da kullanılabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingdeviL kullanıcısına yanıt

    Hocam bu alet 5A'den fazla çekiyor, çıkış geriliminizi kontrol etmenizi tavsiye ederim. Aşağıdaki mesajda bir video paylaştım. Cihazın çektiği akımı video sonunda gösteriyorum.


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157610579

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Evet haklısın. Sorun yok kargolarda.

    Genel olarak son zamanlarda Cuma-Cumartesi uçak kalkıyor ve pazartesi-salı günleri de gümrük işleri döngüsü olduğunu düşünüyordum. Yani pazartesi sipariş versem diğer pazartesi ülkede olur ve sonrasında 3. 4. günde kapımda olmuştu önceki son bir kaç siparişimde. Dikkat etmiştim.


    1 hafta kadar uçak inmeyince şaşırdım bunlarda. :) Muhtemelen noel dönemi biraz yavaşlama olmuş olabilir.


    2 üründe Türkiye'de ve KolayGelsin ile herhalde en geç Cuma-Cumartesi gelmiş olur.

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Ben bir tanesini Moza R5 ' de kullanacağım muhtemelen. 2 tane daha alıp yedekli yedekli bir gün lazım olur şeklinde kenarda mı tutsam diyorum. :)

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Burada bir arkadaş led trafosu uygun fiyatlı olarak gösterince sipariş etmiştim. İşimi görür diye düşündüm. Lakin normal adaptörler bu amper sınıfında kallavi ve pahalı.

    Led trafosu 10A'sı enerji kesti, 15A'sı çalıştı günün sonunda.


    12v 10A wellpower bir adaptörle de elektronikçide çalıştı. Powermaster kenarda duran adaptörle de yine aynı şekilde güç kesiyordu.


    Artık devresel mi yoksa iki tane sorunsal ürüne mi denk geldik bilmiyorum.


    120w güç talep ettiği yazan bir ürüne de 5A adaptörle 3-5 saniye çalıştırıp bıraktım. Motoru elimize alırız falan gerek yok dedim. Diğer arkadaşların 3-4A çekiyor demesine anlam veremedim.

    Ürün üzerindede küçük prospektüsünde 12v 120w yazıyor. Bu durumda 36-48w ile kullanımda günün sonu ne olur bilemem. Adaptör fazla amper olması sorun değilde bu yorumlarla 12v 5a adaptörle uzun süre çalıştırmaya kalkışınca motor arızası ile geri döner diye düşünüyorum.


    Yine de herkesin kendi tercihi diyelim. İyi günlerde kullansın herkes.





  • sonsukua S kullanıcısına yanıt

    Gece yapıştırdım. Geçende alamamıştım su sefer yakaladık iyi oldu kediye köpeğe iyi olacak inşallah.

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

    benim de cumadan beri

    22 Aralık, Cuma 15:21 Paket, kargo şubesinden çıktı Hoofddorp, NL


    şeklinde. büyük ihtimal yılbaşı yoğunluğu diye düşünüyorum.


    b uarada sizn koltuk kılıfına baktım da iyimiş aslında. benim bi adore koltuk var atık suni deri si döküle döküle ortalığı batırııyor. siz yeni koltuuğ korumak için m ialdınız yoksa benmi düşümdüğüm gibi eski koltuğu kurtarmak için mi

  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

    İki tane Xdrive var. Biri koltuk şeklinde biri sim kokpitimde. Hem oturmadığımda tozdan korusun, hem de kullanırken terletmeyi azaltsın diye aldım.





  • Arzum AR5046 Fold Away 2300 W Saç Kurutma Makinesi Mürdüm


    619 TL


    amazon
    Arzum AR5046 Fold Away 2300 W Saç Kurutma Makinesi Mürdüm
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07HSGYBD1
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.