Şimdi Ara

Aliexpress Satıcının Ürünü Keyfi Olarak Göndermemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçtiğimiz hafta Aliden Retro el konsolu satın aldım. Ondan önce bir başka satıcıdan sipariş geçmiştim ve tedarik edemediğini, siparişi iptal etmemi istemişti. Bende sorun etmedim para iadesi almıştım.

    Sonra başka bir satıcıdan bir üst seri aldım, kuponlarla da hatrı sayılır bir indirim olmuştu. ama satıcı aynı şekilde iptal etmemi istedi. İfrit oldum ve iptal etmeyeceğimi, ürünü göndermesi gerektiğini söyledim. Hatta müşteri hizmetlerine de konuşma kayıtlarını gönderdim. 4 kez şikayete bağlanmama rağmen herhangi bir yaptırım olmadı.

    Satıcı hala alaycı bir şekilde mesajlar gönderiyor. İptal etmezsem yüksek vergiler ödeyeceğimi vs yazıyor. Anladığım kadarıyla fatura fiyatını yüksek gösterip gümrükte takacak bana.

    Ve de davranışının son derece art niyetli olduğundan sağlam ürün göndermeyeceğine de eminim. 

    Ama iş inada bitti, kendisinin iptal etmesini telkin ediyorum. Çünkü ben iptal edersem herhangi bir yaptırım olmuyor. kendileri satışı iptal ederse ceza yiyorlar diye biliyorum.

    Yıllardır aliden alışveriş yaparım ama böyle keyfi bir ahlaksızlığı yapana ilk kez rastlıyorum.

    Böyle şeyler yaşayan oldu mu daha önce? Olduysa nasıl bir yol izlediniz paylaşır mısınız?








  • kubadibamka K kullanıcısına yanıt
    Ben de senelerdir alışveriş yaparım, böyle bir durum hiç yaşamadım. Hatta ptt’nin kaybettiği ürünü bile adamların yeniden göndermişliği oldu. Kötü bir satıcıya denk gelmişsiniz. Bence destek kısmına yazıp durumu anlatın ve harcadığınız kuponların eşdeğerinde veya üzerinde yeniden kupon tanımlamalarını, mağdur olduğunuzu söyleyin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • masterarchitect M kullanıcısına yanıt

    maalesef beşinci kez yazdım ve yardımcı olmadılar. bende biraz önce siparişi iptal ettim. çünkü böyle bir ahlaksızlığı yapan satıcı ürünü elbette sağlam göndermeyecektir.. gümrükle de uğraşmamak için iptal ettim. işin kötüsü indirimler de aldığım gece bitiyordu.. şimdi elimdeki parayla aynı ürünü veya eşdeğerini alamıyorum.. bekleyeceğiz bakalım.

    müşteri hizmetlerinin kesinlikle bir yaptırımı yok satıcılara karşı. müşteriyi bu tip durumlarda korumuyorlar. tek yapabildikleri refund, başka birşey yok.. birileri sizin zamanınızı çalmış, mağdur etmiş hiç umurlarında değil...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubadibamka -- 26 Aralık 2023; 19:47:26 >
  • kubadibamka K kullanıcısına yanıt
    Destek biriminin kupon falan vermesini beklerdim. Trendyol bile veriyor ürünler iptal edilince :) Aliexpress’e yakıştıramadım. Bir şikayet maili atın genel merkez gibi bir e-posta adresi bulabilirseniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • destek birimi ile görüştünüz mü?

  • hayatımda ilk defa herhangi bir e ticaret platformunda böyle bir olay olduğunu öğrendim. şikayet edebileceğiniz bir yer var mı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.