Şimdi Ara

Alacağım için icra başlattım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yol gösterici olması adına deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

    Bugün itibarıyla benden türlü yalan ve bahanelerle borç para alıp ödeme konusunda isteksiz davranan eski iş arkadaşıma 'ilamsız icra' yolu ile icra sürecini başlattım.

    İcra dairesine gittim, durumu belirttim ve bana bir A4 kağıdı verildi. Kağıtta istenen verileri doldurdum. Arkasından iki adet ödeme yapmam gerektiği söylendi ve ağzı düz 80 lira ödeme yaptım. Davayı kazandığım takdirde yasal faiziyle birlikte o para bana geri ödenecekmiş.

    Eğer alacaklı olduğum kişi, borcu reddecek olursa elimde 'borç' yazılı dekontlar ve defalarca borcunu itiraf eden yazışmalar mevcut. Benim borcum yoktur diyerek itiraz etmesi durumunda itirazın iptali başvurusunun ardından yargılama süreci başlayacakmış. Yargılama sürecinde tüm delilleri sunacağım. Bakalım kazanabilecek miyim?

    Gelişmeler oldukça gönderiyi güncellemeye çalışacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • GÜNCELLEME

    Kıymetli dostumun iş yerine icra tebligatı gitti ancak alan olmamış geri dönüş yaptı. Sonra MERNİS adresine tekrar tebligat yapıldı. Yine alan olmadığı için muhtara teslim edildi. İcra iflas kanununa göre icra kesinleşti. İcra başlatma dilekçesi verdim. Benden önce 5 kişi daha icra talebinde bulunmuş. Bakalım bundan sonraki gelişmeleri de güncellemeye çalışacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilginç

  • Büyük ihtimalle maaşının belli bir kısmına icra yapıcaksınız kolay gelsin. Sizi arayıp duygu sömürüsünde bulunacaktır kesinlikle acımayın son kuruşuna faizine kadar alın. Kolaylıklar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kolay gelsin hocam. Gelişmeleri bekliyoruz :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.