Şimdi Ara

AKP Seçmeninin sabır taşına taş çıkartan sabrı ve bitmek bilmeyen kredisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilindiği gibi geçen seneki genel seçimde akp seçmenleri, hayatlarının en ağır ekonomik buhranını yaşatan reislerine bir ders vermek yerine, ona kıyamayıp yine ona oy vermişlerdi.


    Bu seneki seçimde ise akp seçmeni, partisine olan tepkisini başka partilere oy vererek değil, sandığa gitmeyerek göstermişti. Ben merak ediyorum acaba başka partilere oy vermek için memleketin nasıl bir kötü durumda olması gerekiyor...


    Akp seçmeni, bu kıyamadıkları Reislerinin kendilerine yaptığı ve çektirdiği eziyetleri, bunların arkadaşları yapsa küserlerdi, eşleri yapsa boşarlardı, kardeşleri yapsa gönül koyar, akrabaları yapsa onlara akrep der, sevgilileri yapsa hemen ilişkiyi bitirirlerdi amma reisleri yapınca sabır taşına taş çıkartırcasına sabrederek dillerini tutuyor, her seçim bitmek bilmeyen ve sonlanmayan kredileri erdoğana vermeye devam ediyor ve bu şekilde ona oy vererek iktidara taşıyorlardı.


    Onların bu yaptıkları çok büyük hata, 2028 e kadar daha sürüm sürüm sürünmelerine neden olacak ama maalesef kurunun yanında yaş da yanacak; hemi de cayır cayır..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 12 Nisan 2024; 9:14:26 >







  • AHaha hala chp seçmeniyle kıyas yapan bir aktroller var. La ülke yıllardır sizin kontrolünüzde, bu hale getirende sizsiniz, hala utanmadan chp kitlesi şöyle böyle, chp iktidara geldi de ekonominin, yargının, eğitimin içine mi etti de seçmen kitlesi aaa dur bunlara bir ders verelim dedi. Şaka gibiler valla bu aktrolar.  

  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt

    Bir küfür kelimesi ile Allahü tealanın ismini aynı cümlede kullanmamalısın. Silersen veya düzeltirsen iyi olur.

  • Akp secmenini ekonomiyle, aclikla korkutamazsin. 40 uzeri olanlar zaten aclikla, yoklukla buyumus. Bi lokma ekmek, bi yudum su bulurlar yine Allah'a RTE icin sukrederler.

    40 alti da o askeri & burokratik idare tarafindan dislanmayi Allah'ina kadar yasadiklari icin, su an gayet iyi farkindalar ki devleti yonetenler bizzat kendilerinin aynilari.

    Bi de muhalif siyasetcilerdeki, medyadaki samimiyetsizligi de goruyorlar yani bu kadar ferasetsiz de degiller. Imamoglu niye kazandi 3 kere, cunku samimi. Yoksa hdplilerle de takildi, ickisini de icti.

    Insallah iyice gucu ele gecirir de kapatir su partiyi diyecem de kesin bu da guc zehirlenmesi yasar Allah'in laz muteahhiti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 12 Nisan 2024; 10:56:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim lisede bir sınıf arkadaşım vardı bildigin part-time torbacıydı. Bunla her dışarı cıktıgımızda polisler gbt için defalarca çeviriyordı. Bir insanın tipinden torbacı oldugu nasıl anlasılır diye sasiriyordum. Tarikatlardan çıkmazdı. Bir gün benle gezi parkı protestolarına geldi beşiktaşta ıssız sokakta protestocu kızın biri annesine bunu kastederek “ıyyy bunlar da bu bahaneyle buraya doluştu” dedi ulan bir insanın akpli oldugu polisden gaz yerken bile nasıl anlaşılır diye düşündüm. Bu arkadaş gibi keko/köylü/potansiyel suçlu olduğu tipinden akan %20 seçmen vardır bunları akpden baska parti kabul etmez. Hatta öbür partilerin vaadi bunları toplumdan temizlemek, onlara oy vermelerine imkân yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğan ekmek yemeye devam etsinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

    Tabi onları alacak paraları varsa; zira reisleri yüzünden fakirin gözdesi bu gıdalar da artık erişilemez durumdalar.. Bunlara köpeğin nanesini yemek düşer ancak...

  • dekareme kullanıcısına yanıt

    Hocam herkes hakettiğini yaşar benim babamda o güruhtan gram acımıyorum 30 sene çalıştı aldığı emekli maaşı 10 bin dışarda yemek bile yiyemiyor ama açlıktan ölsemde erdoğan diyor  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabır taşı falan değil. Aldıkları yardımlar kesilecek korkusu. 22 sene önce parti ilk kurulduğunda kapı kapı erzak dağıttık. Şimdi halen bu durum devam ediyor. Oy verenlerin bazıları torpil ile işe giren avantacılarla aç kalan erzak yardımı a101 şok bim kartı ile geçinen kesim. Geri kalan seçmen zaten akp ye oy vermiyor. Yani oy verenler düzen bozulmasın derdinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes hak ettiğini yaşar akp seçmeni böyle istedi böyle yaşıyor

    Hindistan bile Türkiye nüfusundan daha çok milyarder var ama halkı bokun içinde yaşıyor Türkiye'de de belli bir kısma hiç birşey olmaz benim için hava hoş oy veren emekliler vs düşünsün vatan millet din ile kandırılan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP ve kemalist kitleyle kıyas dahi kabul edilemez kredidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erdoğan’a oy verirken aslında ekonominin de bu kadar kötü olduğunun farkında değillerdi o kadar hissetmemişlerdi. Ekonominin kötülüğü yeni yeni metropollerden küçük şehirlere ilçelere kayıyor. Mayıs seçiminden önceki aralık ayında emekli maaşı 3 bin küsür lira iken mayıs ayında 10 bin lirayı bulmuştu 4-5 ayda 3 kat artan gelir insanları kandırdı. Nisan ayına yetişen EYT, kanun değişikliği ile sosyal yardım verilen ek 2-3 milyon insan, doğalgaz yardımı bunlar insanların ekonomi görüşünü perdeledi, tüketici güven endeksi AKP döneminde ilk kez bu seçimde 80 in altına indi. Karşılığı da AKP’nin 2. Parti olması oldu. Ozan Gündoğdu Trend Topic podcast de çok güzel anlatıyor dinlemenizi tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThumpS -- 12 Nisan 2024; 12:33:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Niye sandığa gitmeyen seçmeni AKP partizanı olarak görüyorsunuz??

    Gitmeyenler genellikle kendi taleplerini karşılayan bir tane partinin olduğünu düşünmuyorlar. Gayette haklılar...

    Ayrıca sandığa gitmek gerçekten saçmalık kimini görüyorum aç otururken gidip sandığa birilerinin daha fazla milletin sırtından geçinip maaş alması için oy veriyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları söyleyebilen bir chp seçmeni olması KOMİK BİLE DEĞİL

    Kendinizle mi dalga geçiyorsunuz 

    Sözde demokrat dede diye 13. Seçim peşinden koşan MALUM KİTLE birilerine akıl vermeye kalkmış

    Koyunlar sizin bahçede  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradaki genel seçimde Faşist Ümit'e oy atacağım, Kaos'un dozunu arttıralım.

  • Gelip. gidip ak parti giydirmeleri yok mu? Ah bu tarafgirlik

    CHP seçmeni nedir ? Hiç sorgulama yapma , bir Atatürk sözü alıntıla , herşeyi yap sıkıntı yok

    O maviş gözler de tamamdır hemen +10 puan

    Sahil kesimine çöreklenmiş zamanında ülkenin kaymağını yemiş

    Dine saldır, dindar olanları hayvan de , aşağılayıcı laflar et

    Kendini entelektüel aydın say 🤣 ateist ligi ov abiiii şaka mı bu de 😂😂


    Bu profili de CHP'nin %20 dir zerre şaşmaz illa bir özeliği vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altta kalanın canı çıksın,

  • AHaha hala chp seçmeniyle kıyas yapan bir aktroller var. La ülke yıllardır sizin kontrolünüzde, bu hale getirende sizsiniz, hala utanmadan chp kitlesi şöyle böyle, chp iktidara geldi de ekonominin, yargının, eğitimin içine mi etti de seçmen kitlesi aaa dur bunlara bir ders verelim dedi. Şaka gibiler valla bu aktrolar.  

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.