Şimdi Ara

Akıllı saat NFC ile ödeme yapma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
8
Favori
36.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruqaygen

    Bütün app yüklenen nfc li telefonlarda oluyor mu ozaman?





  • faruqaygen F kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba, benim birkaç sorum olacak, öncelikle uygulamayı hangi yol ile saate kurdunuz? Easy Fire Tools ile apk ile ki 200mb ve telefondaki versiyonu göndererek de denedim saatte uygulamayı açmayı başaramadım, dolayısıyla NFC ödeme özelliğini de aktive edemedim, ancak NFC menüsü altında ödeme seçeneği olarak Yapı Kredi Mobil görünüyor app yüklü olduğu için tabi. 1 kez deneme fırsatım oldu, pos cihazına yaklaştırdığımda hiçbir şey olmadı, şifre de belirlememiştim belki de o yüzden ancak sizden detaylı bir guide alırsak çok iyi olur ödeme yaptığınız videoyu da izledim ancak o sırada app açık mı, giriş nasıl yaptınız yoksa bu soruları da cevaplarsanız çok makbule geçer, şimdiden teşekkürler.

  • Samsung watch 5 ile NFC ödeme NAYS uygulaması üzerinde şu anda güncel olarak çalışmaktadır. daha önce iş bankası uygulamsını kullanıyordum ancak son zamanlarda gelen bir güncellemeyle çalışmaz duruma getirdiler. watch 4/ watch 5 saati olanlar yöntem şu şekildedir.

    1) bugjaeger isimli uygulama google play storeden yükleniyor.

    telefonunuzun öncesinde gelişmiş özelliklerini aktif edin. wifi debugger açık olmalı.

    2) bugjaeger yükledikten sonra saatimizin wifi açık bluettoth kapalı vaziyette cep telefonuyla aynı wifi ağına bağlıyoruz.

    eğer wifi ağı yoksa cep teleofonunuzdan wifi ağı oluşturup saatınizi o ağa bağlayabilirsiniz. sonra programdan connect kısmına gelip saatinizin ip nosunu yazıp por numbera 5555 yazıp bağlan diyoruz. işlemi doğru yaptıysanız saate erişim izni gelecektir. okey deyip kabul ediyoruz ve bağlantı hazır.

    2) "Nays"uygulamasının son versiyonunu telefonunuza download edip akabinde bugjaegerde 3.sıradaki upload kısmına gelip yukarda sağ üst kısımdaki + tuşuna tıklayarak uygulamayı seçip saate yüklüyoruz. yükleem birkaç dakika sürebilir bitene kadar bekleyin.

    3) daha sonra programın ilk seçeneğinde sağ alttaki mavi tuşa tıklayıp açılan cursıa "wm density 180" yazıp enterliyoruz. böylece saatimizin çözünürlüğü dpi 180 olarak değişecek ve programları daha ufak görüntüleyeceksiniz. yüklemeler bittikten sonra yine buraya gelip "wm density reset" yazıp eski haline getirmeyi unutmayın.

    4) herşey doğru yapıldıysa programlar arasında nays göreceksiniz tıklayıp kullancı adı ve şifrenizi girip nays kartım , temassız ödeme seçeneği, tıklayıp aktive et diyoruz telefonunuza gelen sms saatinzde bu alana yazıyoruz ve artık saatiniz temassız ödemeye açıldı. Nays hesabınıza bir miktar para yatırıp deneme yapabilirsiniz.


    5) burada önemli olan uygulamanın saatde desteklenip desteklenmediği şuanda nays destekliyor ama zaman zaman uygulama hazırlayanlar saatlerde kullanılmasını update ederek yasaklayabiliyorlar. şimdilik bu aktif ve kullanabiliriz. ileride yasaklanırsa başka programlar deneyebiliriz. benim denediklerim ve çalışmayanlar şöyle : ziraat bank, vakıfbank,enpara, kesin çalışmıyor. iş bankasını bir süre kullandım son 2haftadır çalışmıyor.


    Durum bu şekilde arkadaşlar.

    umarım yardımcı olmuşumdur.





  • yavuztopkan Y kullanıcısına yanıt

    merhaba. işcep 5.17 sürümü nfc ile çalışıyor bilginiz olsun

  • Samsung ve İşbankası arasında yapılan anlaşma ile S WALLET isimli uygulama ile çalışmaktadır.


    Telefonunuza indirip gerekli işlem üyelik vs işlemleri yapıldıktan sonra uygulama içinden saatimi eşle seçeneği seçiliip olay tamamlanıyor.

  • tunahan5252 T kullanıcısına yanıt

    İş Bankası'nın Maximum kredi kartı direkt çalışıyor mu? Yoksa iş banlasından s-walllet'e para mı aktarıyoruz?

  • akıllı saat aldım da wearfit uygulamsını kullanıyor nfc var da nasıl ayarlayabilirim bir türlü bulamadım da kullandığım telefon samsung galaxy a51

  • Konu hakkında bir gelişme var mı ?
    Yoksa hala TR de kullanılamıyor mu ?

    iPhone 11 cihazım var NFC yok ama kimlik vs tarama için ön kameraya yaklaşınca okuyor

    Akıllı saat alıp NFC ile temassız ödeme yapabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.