Şimdi Ara

Acil tablet tavsiyesi verirmisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, evde bilgisayar olduğu için tablet bilgisayara pek sıcak bakmıyordum ama 7 yaşındaki oğlumu apandisit den ameliyat oldu. Hem ameliyat öncesi söz verdim hemde yaklaşık 2 hafta kadar evde yatak istirahati olacak dedi doktor mecburum :)

    3-4 saattir tablet satan siteleri ve forumu inceliyorum çok kararsız kaldım. Alacağım tablet oyun ve film izlemek üzerine olacak.

    4 çekirdekli, 2 gb ram li 16gb hafızalı,wifi olsunkafi, ekran boyutunda da kararsızım 10" veye 8" arasında 500 tl yi geçmeyecek, iyi bir marka düşünüyorum.

    Sizeden ricam bu özelliklerde kullanan veya almayı düşünen arkadaşların aklındaki ürünler hakkında banada tavsiyelerinizi paylaşmanız. Tableti bugün veya en geç yarın almam lazım. Şimdiden yorumlarınız için çok sağolun.











  • erolihsan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Öncelikle piyasada 4 dört çekirdekli ama performansı 2 çekidekliyi bile zor geçen tabletlerden uzak durun derim genelde cortex a7 ve allwinner diye geçiyor bu tablet işlemcileri.buna dikkat edin bence.dört çekirdekte en iyi işlemcilerden biri rockship rk3188 dir.buna uygun olarak size şu ürünü önerebilriim.

    http://www.cesitvar.com/Pritech-P976-97-Tablet-PC-RETINA-EKRAN-Android-42-CIFT-KAMERA-5MP-ARKA-KAMERA-WI-FI-2-GB-RAM-4-CEKIRDEK,PR-143861.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.