Şimdi Ara

ABD Kongresi’nde tarihi UFO oturumu: “ABD insan olmayan biyolojik canlılar buldu” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Benim tasarımım hem yukarı, hem aşağıya ve hem ileri hem de geri hareket edebilecek özelliklere sahip. Şu anda yapım aşamasındayım. Ne kadar zamanda tam başarılı prototip yapabileceğimi zaman gösterecek. Dediğim gibi sadece tasarımımın doğruluğunun kanıtı olarak yere doğru olan hereketi elde edebildim. Yukarı hareket için ek parçalara ihtiyaç var. Yapmam gereken üç parçadan birini dün yaptım. Diğerlerini de bugünlerde yapacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 27 Temmuz 2023; 18:22:29 >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Saygı çerçevesinde konuştuğunuz için çalışmam hakkında bir detay daha vereyim; yere doğru hareketi bir deney düzeneği sayesinde gözlemledim. Bu deney düzeneği tahterevalli biçiminde bir yapının üzerindeki prototiple oluşturuldu. Tahterevallinin üzerindeki prototipin bulunduğu kısım havada dururken ve tahterevallinin diğer tarafı yere basıyorken prototipi çalıştırdım ve ağırlık artma ivmesi kazanarak yere doğru hareket ederek tahrerevalliyi denge konumuna getirdi.

  • Görsel tasarımlarım olup olmadığını merak edenlere açıklamamdır; anti yerçekimi projesi benim elli yıla yakın bir hayalimdir ve üzerinde dokuz yıldır çalışmaktayım. Bu işi çok ciddiye aldığım için ve proje ile kendimi de riske atmamak için hiçbir yerde video paylaşımı yapmama kararı almış bulunmaktayım. Anti yerçekimi konusu basite alınacak bir konu değildir ve insanoğlunun geleceğine etkisi çok büyük olacaktır. Ben bu projeyi başaracağıma inandığım için bu uğurda hırsımın ve azmimin yansıması olarak yorumlar yapmaktayım. Yorumlarımdan herhangi bir menfaat beklentim yoktur.

  • Fravor
    quote:

    "Karşılaştığımız teknoloji, sahip olduğumuz her şeyden çok daha üstün. Ve bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok, hiçbir şey." dedi.


    Bu kısma aynen katılıyorum , gözünüzle görmezseniz hiçbir şekilde inanmazsınız. Ben de 2000'li yıllarda böyle bir şey görmüştüm , bir arkadaşıma da göstermiştim emin olmak için. Sen de görüyorsun bunu değil mi, diye!
    Bu arada kendim de RC araba, drone ve uçak ve tekne yapabiliyorum ama bu teknolojiye en yakın şey ışınlanma olabilir. Sanki bizimle dalga geçiyormuş gibi hareket ediyordu benim gördüğüm. Bir süre önündeyken bir anda arkanda beliriyordu hiç bu kadar hıza hiç sahip olmadık. Gerçi bizi bağlayan bir şey yok ; en kötü ihtimalle gelişmiş ülkeleri köleleştirmişlerdir ,onlarda bizi köle gibi kullanıyorlar zaten. Kimin kölesi olduğumuzun ne önemi var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 27 Temmuz 2023; 21:00:47 >




  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt
    Yaw her yerde ayni yorumu yapiyorsun iste sunu yapiyorum ama bise paylasamam, ama sana soranda yok birsey paylas diye amacin nedir cözemedim ?

  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt

    Username anti-gravity olduğu için inandım sana.  

  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    Senin anlaman ve çözmen için yazmak zorunda değilim, anlayan anlar sayın yawcı. Sen de kötü yorumunla kirlilik yaratma. Tek bir olumsuz yazı yazarsan seni engellemek zorunda kalırım. Bana senin gibi fazla zekiler lâzım değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 27 Temmuz 2023; 23:06:00 >
  • O nasıl bir başlık yahu. ABD insan olmayan biyolojik canlılar mı buldu?

    Çok uzağa gitmelerine gerek yokmuş. Bir sokağa çıksalar kedi köpek falan da insan olmayan biyolojik canlı.

  • Hocam, bu yaptığınız tahterevalli, hem yukarı, hem aşağıya ve hem ileri hem de geri hareket edebilecek demişsiniz. Sağa sola da hareket edebilecekmi onu merak ettim. Bir de ne işe yaradığını anlayamadım. Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amerika 'da bu canlı yayında herkesin erişimi olan bir ortamda (kongre ya da bir komite önünde) herkesin gelip hesap verdiğini düzeni çok seviyorum. Helal olsun adamlara.

  • ABD, ilgi çekmek isteyen 5 yaşındaki çocuk gibi. Salla!

  • c36ab7c4 kullanıcısına yanıt
    :))

  • Nedense hep ABD ziyaret ediyor UFO lar.

  • insan dışında biyolojik canlı kedi olur, at yaprağı olur, boz ayı olabilir. olayın üstü kapalı bir esrarı var. tüylerim tiken tiken.

    biride dememiş mi FUCK YOU AMERICA

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Para çekiyor hocam :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.