Şimdi Ara

97-98 Honda CR-V 2.0 ler nasıldır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-cemil-den-otomatik-vites-honda-crv-sirali-sistem-lpg-li-129689212/detay

    şu araba hoşuma gitti

    yakıtı nasıldır?
    parça usta sıkıntısı olmaz heralde
    marka honda söze gerek yok

    yorumlarınızı bekliyorum



  • Dostum CR-V nin 4x4 konusu ile ilgili başlığa yazdıgın mesaja araç ile ilgili kısa yorumumu yazdım.

    Bu ilandaki araçla ilgili dikkatimi çeken noktaları yorumlayım

    1- Araç galeriden ve açıklamada hiç bir bilgi yok. Tahminimce arabaya bakma gidince yağlandırıp ballandırıp sana satmaya çalışacaklar. Dikkatli ol.
    2- Kesinlikle ilk gördüğün CR-V yi alma, en az 2-3 tane kullan öyle karar ver. Gidip bunu denedikten sonra gelip benim aracımı deneyebilirsin, Ankara-Dikmendeyim
    3- Aracın lastikleri bitik gördüğüm kadarıyla. 4 lastik = 800 TL
    4- Sol arka teker jant göbeği düşmüş. Bulması zor, bulursan da 50-100 lirayı gözden çıkar :) Bu hali bence çok çirkin.
    5- Kilometre ile oynanmış olma ihtimali var, mutlaka sigortacı bi tanıdık bulup TÜVTÜRK muayene geçmişini araştır.
    6- Dyno teste sokup motora baktır. Arkaya aktarım yapan şaft ı kontrol ettir. Arka torsion burçlarına baktır. Ben alıp servise soktuğumda başıma masraf açanlar bunlar oldu.

    Özetle bence başka bi araç bak ve mümkünse sahibinden olsun sana herşeyini anlatabilsin.. 2000 lira ucuz diye galericiden bitik bir araç alma sonra hem arabadan hem hayattan soğursun. Geçenlerde 22.500e sahibinden LPG takılmamış bi tane bulmuştum ama fazla durmadan satılmış. Araba ile ilgili her türlü soruya yanıt vermeye çalışırım




  • Devamlı değişen balata bilya kayış amortisör rot vb parçalarda sıkıntı yok heryerde bulunabilir. Fakat bazı parçaları bulmak mümkün değil, ya çıkmacı geziceksin ya da yurtdışından sipariş. Far yıkama motorunu hiç bi yerde bulamıyorum. Bagaj alt kapağını ittiren amortisörünü sordum 280 tl dediler ve zaten stokta yok, Japonyadan bi tedarikçi buldum sipariş ettim gemi ile geldi 3 ayda 180 TL ye mal oldu.

    Usta sıkıntısı genel olarak Türkiyenin kanayan yarası. Her usta arıza tespiti sırasında deneme yanılma yoluna gidiyor, doğru düzgün okumuş etmiş eğitimli usta yok. Ama bu araç için diğer araçlardan farklı bi durum yok, usta bol.

    Yakıt'ı nası sürdüğüne göre çok değişir. Ben 100km de ortalama 9 litre yaktırırken aynı araba ile 13-14 litre yakmayı başaranlar var. Otomatik olanlarda trafikte ya da ışıkta durduğunuzda hemen D den N ye atmazsanız araba durduğu yerde benzini içiyor. Eski tip tam otomatiklerin hepsinde var bu durum. Onun dışında sürekli gaza basmak yerine arabanın kendi kendine hızlanmasına izin verirseniz, trafiği okuyarak gereksiz fren yapmaktan kaçınarak kullanırsanız şahin doğan dan daha az bile yakar :)




  • özetle alınacak araba değll
  • Tam tersine o yaşta o paraya sınıfında alınabilecek en mantıklı ve iyi araç...
  • Sanayiye abone, tamircilerle akraba olmak için alınabilecek bir araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.