Şimdi Ara

3 Otomobil Arasında Kaldım Karar Veremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. İlk arabamı alacağım. Acemi sayılırım. Bütçeme göre 3 araç belirledim. Aranızda illaki araçları kullanmış arkadaşlar vardır. Seçmemde yardımcı olursanız,deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. Araçlar şu şekilde ;

    Peugeot 206 1.4 XT 2004 model otomatik 119binde lpgli 32bin tl
    Opel Astra 1.6 enyoy 2006 model yarı otomatik 188binde lpgli 38bin tl
    Renault Clio 1.2 expression 2008 model yarı otomatik 110binde benzinli 36binde



  • astra varken clio ve 206 tercih edilmez.
  • 206 model yılı itibariyle zaten saf dışı kalmış. Kalan 2 araçtan birisi B diğeri C segment olduğu için astra açık ara tercih sebebidir. Ayrıca 105 hp motor var sanırımm clioda 75 hp.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lagun@

    206 model yılı itibariyle zaten saf dışı kalmış. Kalan 2 araçtan birisi B diğeri C segment olduğu için astra açık ara tercih sebebidir. Ayrıca 105 hp motor var sanırımm clioda 75 hp.
    Evet Clio 75 , Astra 105 hp. Astraya lpg 50bin km önce takılmış. 188bin kmde olduğu için ve viteslerinde çok sorun çıkardığını duyduğum için biraz kafama takılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smtz

    Evet Clio 75 , Astra 105 hp. Astraya lpg 50bin km önce takılmış. 188bin kmde olduğu için ve viteslerinde çok sorun çıkardığını duyduğum için biraz kafama takılıyor.

    Alıntıları Göster
    Sağlam bir hasar analizi yapabiliyorsanız 4-5 parça boyalı ama mekanik olarak iyi durumda olan ve düşük km'li araçları inceleyin. Dar bütçeli herkese bunu öneriyorum. 3 gün geç satarsınız, 3 kuruş fazla zarar edersiniz ama sanayiyle akraba olmaktan iyidir.
  • Astra hakkında yeni bilgiler edindim. Satıcı katalizörünü söktürmüş. Araç vize muhayenesinden bu parçasız geçmiyormuş. Katalitik konventörsüz araç alınır mı? Sanırım astra kullanan bi çok kişi o parçayı arıza çıkardığı için iptal ediyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astra üst segment ama kmsi yüksek sende kullanacaksın ve iyice artacak satarken zor olabilir birde lpg astralarda subap erimesine neden oluyor bildiğim kadarıyla. ilk araba için benim tercihim clio olurdu biraz güçsüz kalır ama çok dağlık yokuşlu biyerde yaşamıyorsan sıkıntı olmaz
  • Düşük hacmi sahip motorlar daha çabuk kendini yer arti yönleri ise az yakmalaridir arkadasin dediği gibi yokuş gerektiren bir yerde ikamet etmiyorsaniz 1.2 tercih edersiniz kalite istiyorsanız masraf çıkarma sin diyorsanız opel i alın yakıt tüketimi fazla olur lakin sorun çıkarmaz pejo Citroen araçları en son tercih edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçü arasında astra ön plana çıkıyor. Fakat astralar lpg de sıkıntılı diye biliyorum. Subap arızası açabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.