Şimdi Ara

2023 SAMSUNG QD OLED S90C (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
24
Favori
12.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vatanın internet sitesine özel 55 inc 44200 ₺ aldım, horoz lojistikle gece 23:00 de geldi, sabah samsung servisi geldi kurulumu yaptı; çok şükür hiç bir problem çıkmadı ( ölü piksel, panel eyikliği gibi ) samsung servisine burn in olayını sordum bizde öyle birşey yok o sorunlar Lg de var dedi 😂

    Ekran okadar parlakki dinamik modda izlenemeyecek kadar göz yakıyor resmen mağazada Lg G2 yide gördüm ben onunla karşılaştırılamayacak kadar parlaklık var tv de %100 farklı denilebilir, parlaklıktan kasıt renklerin doygunluğu kontrastı muazzam, Aslında şöyle acıklayayım, QDOLED VA panel gibi WOLED de ips panel gibi düşünebilirsiniz aralarındaki o kadar fark var.

    Bu tizenin nesini beğenmedimiz anlamadım yani ne bekliyorsunuki sadece blutv yok geri kalan tüm uygulamalar var, apple tv 4k 2. nesil var hdmi 2.1 kabloda var zannedersem kullanmayacağım gerek yok şimdilik.

    Tv nin eksi bir yanını yazayım diyorumda yokki 😂 sadece bu kadar ince olmasına gerek yoktu 4 mm ne alaka, uydu kanal geçişleri olması gerektiği gibi, çok hızlı kanal geçisine meraklıysanız tv+ kullanın kendi çihazıyla anormal hızlı.

    Tüm burn in önlemlerini aldım logo kaydırma logo parlaklık azaltma gibi, yeni tv alacak arkadarşlar bu zamandan sonra va ips panel artık alınmaz, bence olede şans verin cünkü çok farklı, arkadan aydınlatma olayı tam bir rezillik, mini led olsun hatta şimdide micro led çıkacak saçma, karanlık yıldızlı gökyüzü sahnelerinde oled ekranda daha fazla yıldız var ben özellikle buna tav oldum.

    Tv yi alan arkadaşlar olursa sorunları ve deneyimleriyle alakalı yazsın buraya paylaşalım bilgilendirelim

    Dip Not: Lg G3 ve C3 ü beklemeye hiç gerek yok aralarında mukayyese edilemeyecek kadar parlaklık farkı var








  • S95b s90c arası fark nedir?
  • S90C güzel tv ama yüzeyinde yansıma engelleyici kaplamaya dikkat et hiçbirşey sürme. Parmak değdirme , ter yağ lekesini yoketmek zor.


    Fiyatıda yerinde , 40.000 Tl yi bir tvye verebilecek kişi sayısı çok az TR de




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 6 Mayıs 2023; 10:24:11 >
  • tv ye 44200 verebilecek bir ekonomim yok çok sinirlendim bu bu hafta sipariş edilen 3. tv 50QN90B aldım Allahtan forumdan biri uyardı izleme açısı problemi olduğunu 50 ve 43 incte kargoyu teslim almadım, 55QN90C aldım rtings sitesindeki inceleme yayınlandı tambir kabus bütün boyutlarda izleme açısı sıkıntısı var üstelik ips ekran hemen iptal ettim. yeter artık dedim oled aldım memnunum çok şükür, izleme açısı problemi yüzünden 2 tv yi eşe dosta verdim, bu olay aklımı bozdu benim yoksa tv ye 44200 tl verilirmi 😂

  • Hayırlı olsun geçen sene yaşanan kasada eğilme problemi de bu seneki seride çözüldü. Piyasadaki en iyi tv lerden birisi ama ben yine de oled almam, alırsam mini led alırım yanma riski yüzünden.
  • gerçekten oled tv çok farklı muazzam, korkarak kullanmakta hiç hoş olmuyor açıkcası, elim yüreğimde piksel yanmasından, haber kanallarını pek uzun süre izlemiyorum artık kocaman ekran logoları ve yazılar yüzünden :)

  • Merhaba ;

    Bu televizyonu 55 inç 32.900 alabiliyorum.

    65 inç 40,500 geliyor.

    TV den memnun musunuz?

  • 654three2 kullanıcısına yanıt

    televizyon harika oled alınacaksa mutlaka samsungun S90C ve S95C serilerinden biri alınmalı

  • 654three2 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar 32900 tl fiyatı nerden aldınız ? Ordan verelim bizde siparişi

  • 654three2 kullanıcısına yanıt
    hocam 65 inc 40500 nereden fiyat aldiniz?harika fiyat
  • Hocam Samsung.com dan aldım fiyatı. Ama kişiye özel fiyatmış.
  • 654three2 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • O s90c değil qn90c fiyatıydı hocam. Karıştırıyorsunuz. Ki o da sadece bir firmanın çalışanlarına tanımlanmış bir indirimdi. S90c'yi o fiyata alma imkanı yok. Ki bunu özelden de konuşmuştuk sizinle. @654three2

    @popturceyn


    @Beckonn




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 16 Mayıs 2023; 10:15:34 >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    kimseyle özelden konusmadim?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.