Şimdi Ara

2023 Fabia Arkadan Gelen Tıkırtı Sesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    1 hafta önce Fabia Premium aracımı teslim aldım. Son 2-3 gündür özellikle parke taşlı, bozuk yollarda ve sert kasislerde arka tarafta bir tıkırtı, gıcırtı karışımı ses geliyor. İşk aklıma gelen pandizot olduğu için çıkararak aynı yola girdiğimde ses devam etti. Arka koltukları yatırıp sertçe yerine oturttum fakat çare olmadı. Bagaj bomboş. Galiba servis yolu gözüküyor gibi. Başına gelen, çözüm üreten veya yorumu olan var mı?




  • Hocam bu sorunu buradan kimse tahmin edemez. Aracınız garanti kapsamında, servise götürün, hallederler.
  • aynı araç, aynı sorun bende de var. ben aracımı kurcalatmak istemediğim için idare ediyorum öyle. müzik açıyorum duymamak için.

  • Merhaba, ben de 2023 Haziran ayında sıfır olarak aldım ve 1 hafta sonra bu tıkırtı sesi bende de geldi. Siz nedenini bulabildiniz mi? Ben de bayiye götürmeyi düşünüyorum.

  • Merhabalar,


    Uzun kullanım sonrası (~11000Km) araçta çözdüğüm veya devam eden trim sorunları şöyle;


    *İlk attığım mesajdaki konu için aracımı iki kere servise götürerek soruna çözüm buldum. Servisin verdiği bilgi benzin kapağının alt kısmında aktif karbon filtresinin izolasyonunu yapıldığı ve çözüme ulaşıldığı.

    *Kadran üstündeki piano black fabia logolu plastiklerden ses özellikle güneş altından kaldıktan sonra trim sesi bulunuyor.

    *Ön cam direk bakaliltlerinden (özellikle sağ taraf) gelen ses için yine servis ziyaretiyle çözüldü. Detayı hakkında bilgi vermediler.

    *Vitesin bulunduğu orta konsoldaki sağ bacağımı yaslaığımda gelen trim sesine çözüm bulamadım. Aklıma geldikçe veya sesi duydukça bacağımı yaslamıyorum :(


    Özetle aracı severek aldım fakat trim sesleri konusunda problemleri bulunuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.