Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1949. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chuckchucky , chuckchucky , tilgaz , tslmdysr Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil2 iOS
5 sn
38.976
Cevap
304
Favori
2.227.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 19451946194719481949
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gün batımında güneş arkadan vurunca sağ ön kapı ile çamurluk arasında şöyle birşey farkettim. Kapının bir bölümü çamurluğa göre hafif yüksekte kalmış. Elimle kontrol edince de bariz sıfır olmadığı belli oluyor.

    Benzer şekilde olanlar var mı acaba?

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön cam çatlamış bayi'ye gidicem bu hafta veya önümüzde ki hafta tekrar sorarım ben hocam,ama yeni kasa çıkana kadar bence bu modeli kitlemeye devam edicekler bize 😁

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

    ne kadar fiyat çektiler hocam?

  • elonardo kullanıcısına yanıt
    hocam istanbul'dan ayrılcağım için gitmedim Bursa'ya gidince orda ki bayiye gidicem,kasko'dan ücretsiz cam değişimi vardı 1 adet onunla yaptırıcam ama normal fiyatınıda sorup buraya yazarım 👍🏻

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

    geçmiş olsun

  • Arkadaşlar hepinize merhaba. 2013 vw polo olan aracımı değiştirmek istiyorum artık. Bütçem 1.350 bin. Evliyim henüz çocuk yok. Mevcut aracımı 2017 de 35 binde aldım şuan 95 binde. Bulunduğum ilçe tamamen motorsiklet kullanımına yatkın olduğu için aracı anca tatile gidersem, ailecek köye vs gezmeye gidersek kullanıyorum.Yıllık araç sürme ortalamam 8000 km. Onun için yakıtı pek dert etmiyorum. Tek isteğim bayılmaması, gaza bastığımda arabanın uzaması yürümesi ve genişlik konusu. Hatchbackten bıktık artık
    Seçeneklerim arasında

    1- 2021-22 model Honda Civic Elegance 182 bg ya da executive plus paket

    2- Audi A3 2019-20 model 35 Tfsi

    3- Seat Ateca Fr 2019-20 model

    4- Ford Focus 2022-2023 model


    Endişelerim Honda için ses yalıtımı konusu. Yine de pek takılacağımı sanmıyorum çünkü işim gücüm araba sürmek arabanın üstünde geçirmek değil.

    Audi için servis masraflarının pahalı olacağını düşünüyorum ve göze batma endişesi. Orta halli bir memurum civic binsek göze batmaz Audi binsek audi biniyor lafları

    Ateca için seat kapanıyor, yoluna cupra ile devam edecek diye biliyorum. Piyasada çok tanınmıyor

    Ford için ford tasarımları hoşuma gitmiyor herhangi bir yeniliği vs yok, konsolu hoşuma gitmiyor. Marka, daha çok ticari araca kaymış binek otomobilleri işte yapıyoruz bundan da dermiş gibi bir izlenim bırakıyor bende.

    Şimdiden yardımcı olacak olan değerli forum üyelerine teşekkür ediyorum 🙂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete3535 -- 22 Nisan 2024; 12:42:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Mete3535 kullanıcısına yanıt
    Civic kullanıcısı olarak,bakım masrafı honda'da ucuz değil ama yüksek model araç alınca,bakım masrafları her firmada pahalı artık,ben sizin yerinizde olsam honda veya audiden birisine karar verip alırdım,hondanın tek eksiği bana görede yalıtım ben yüksek hızlarda kullanıyorum rahatsız ediyor gerçekten yalıtım ama ekstra biraz masraf yaparak çözülebilecek bi olay,audi zaten premium'a yakın markalardan birisi çoğu olayda üzmez sizi bakım fiyatlarını bilmiyorum,daha dün hanıma yolda söyledim focus görüp şu araba 2022 model ama ne kadar eski tasarımı var diye,bugün karşıma sizin yorumunuz gelince güldüm :) civic alırsanızda bence iyice araştırıp piyasayı exc plus alın hocam elegance alınca exc plusta gözü kalıyor insanın benim gibi arada fiyata değer farklar var bence :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak. 2023 model benzinli ile aranıza katıldım. İlk sorum turbo araba daha önce hiç kullanmadım, ilk çalıştırmada yola çıkmadan biraz beklememiz lazım mı ? İkinci sorum ise rodaj yapmak gerekir mi uzun yola çıkıp yoksa şehir içinde kendi kendine bin km tamamlamak da yeterli olur mu ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İmanPower kullanıcısına yanıt
    Ekranda mavi bir termostat ışığı vardır, o sönene kadar rölantide beklemeniz yerinde olur. İlk 1000km ani dip gaz, sürekli sabit yüksek süratlerden kaçınmaya çalışın, dengeli kullanın. Motor olarak sorun yaşanacak bir araç değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2021 civic için lastik tavsiyeniz var mı? Üzerinde fabrika çıkışlı Bridgestone var aynısından devam mı etmeliyim yoksa daha iyi öneriniz var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ciddimisiniz ne idüğü bilinmeyen,servisi,yedek parçası vs vs olmayan çinli arabayı alamaya....Çok cesaretlisiniz....Bence önce 5-10 sene rüştünü ispatlaması lağzım...piyasada satılık 2.elde çok araç var..ama satanı duymadım daha..Leona bir şey diyemem..

  • volker55 V kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 ay önceki mesaja cevap vermişsiniz. Maziye gittim şuan. O süreçte 2020 exe eco civic sattım. A3 sportback sıfır aldım ama küçük geldiği için bir ay sonra sattım. Şubatta sıfır 408 gt aldım fakat tesla model y kampanyası için onu da mayıs başında satıp model ymi beklemeye geçtim. Civic eco exe plus da alabilirdim ama makyajlısı çıkacağı için ve fiyatı model y ile aynı olduğu için düşünmedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tslmdysr kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun ,408 in + ları - leri nedir? gecen bayide yine direksiyona gectim bi turlu kadranı duzgun goremedim,direksiyonu asagı alsam bacaklarıma carpıyor daralıyor,yukarı alsam rahat surusum olmuyor..gorunusunu halen begeniyorum ama yuksek sedan gibi oluşu Civicden inip biraz yuksek Civic e biniyormsu gibi olacagını dusunmek soguttu beni.Sizin hem Cvici hemde 408 kullanıcısı olarak yorumunuz??? Ben hatırlarsınız C Suv sevdasıyla Civic i sattım 408 C suv hissiyatı verir mi?

  • tilgaz kullanıcısına yanıt
    Sizde austral vardı sanırım. 408 gt ile ilgili tek eksik diyebileceğim husus autohold olmaması. Onun haricinde konforu, performansı, donanımı vs. inanılmaz keyifli bir araç. İki noktaya da değinebilirim : 1- Motor 1.6 olsa daha iyi olurdu. 2- Ses sisteminin focal olmaması.
    Kadranı çok rahat bir şekilde görebildim 1.81cm boyla. Direksiyon inanılmaz güzel. Koltuklar baldır desteğine kadar var. Ses yalıtımı civicden kat kat iyi, önceki aracım olan a3 sb ile aynı diyebilirim. Tesla model y sr fomosuna kapıldık bakalım, zam gelmeden alabilirsek ne mutlu. Evden şarj imkanımın olması ve yılda bir ya da iki kez uzun yola çıkmam sebebiyle bana hitap ediyor düşünüyorum. Bu modelin bir de 600km menzili var, eğer o da %10 ötv ile gelebilirse efsane olur işte.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tslmdysr kullanıcısına yanıt

    Teslanız hayırlı olsun,uzun menzillide kısmet olur inş. Evet Austral var bende :)) aracımdan memnunum ama 408 daha spor ve albenisi daha çok yoksa bana yuksek sedan gibi geliyor Australde C suv formunu koruyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 9 Mayıs 2024; 15:11:7 >
  • tilgaz kullanıcısına yanıt
    Sedansever biri olarak 408 de hem sedan hem de suvu yansıttığı için inanılmaz popüler. 1850’den sıfır, 1700 civarına ise 3-5 bin kmde ikinci elleri satılıyor. Tesla için de teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19451946194719481949
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.