Şimdi Ara

2006 JAZZ CVT YARDIM LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba
    mart ayında 2006 model 105 bin km de otomatik jazz aldım 2 - 3 gün sonra araç geri vitesteyken garip bir sürtme sesi duymaya başladım cırt cırt cırt diye hareket halinde ya da duruyorken fark etmiyor geri vitese taktığım anda başlıyor ses.
    burada ( bodrum ) pek çok ustaya gösterdim ama hepsi doğal olarak şanzumanı açıp bakmamız gerekiyor dedi servise gittim yağı değişecek dedi değiştirdik fakat sorun yine aynı devam ediyor servis daha sonra biz otomatik şanzumandan anlamıyoruz sen en iyisi izmir e git dedi.

    neyse 2 hafta önce başka bir iş için izmir e gittim geçerken terakki ye uğradım ayak üstü bi usta baktı şanzuman dan geliyor araç 3 gün burada kalacak açıp bakıcaz dedi peki maliyet dedim haklı olarak açmadan bişey diyemem ama sadece araya sürdüğümüz conta 850 tl. dedi bende vaktim olmadığı için teşekkür edip çıktım.

    biraz önce fark ettim ki araç boşta geri geri giderken de benzer bi ses çıkarmaya başlamış. Sizce ben şimdi ne yapmalıyım cvt şanzuman dan anlayan usta neredeyse hiç yok yakın çevremde. daha önce böyle bi durumla karşılaşan oldu mu acaba hiç aranız da sorun tam olarak ne olabilir maliyeti ortalama nedir ve de bu şekilde kullanmak tehlikelimidir ses sadece geri geri giderken oluyor.

    şimdiden herkese teşekkürler
    saygılarımla







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.