Şimdi Ara

144hz 1080p çözünürlük için ideal ekran kartı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bütün üyelere selamlar,iyi akşamlar dilerim.

    Sistemim normalde AMD Ryzen 5 1600AF - Kingston HyperX 8GB - 256GB SSD - 650w Power ve RX570 8GB ekran kartım bulunuyor.Ekran kartımdan istediğim verimi alamadım. Monitörüm giriş seviyesi ViewSonic 24inch Curved olan 144hz monitörün ta kendisi.Oynadığım oyunlar Black Desert Online,League Of Legends ve Warzone.Tabii dönem dönem bunlar değişebiliyor.Şimdi sizden istediğim bu konfigürasyonu bozmadan sadece ekran kartımı yükselterek işlemcimin sağladığı optimum dengeyi sağlayabilmek.Black Desert Online oynarken "Remastered" modunu akıcı bir şekilde monitörümde akmasını istiyorum.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Saygılarımla.



  • Ram tek 8 GB ise önce onu 2x8 yapın bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ram tek single çalışıyor anladığım kadarıyla. Dual yapmadığın sürece ramleri rtx 2080 taksan dahi yüksek fpslerde verim alamazsın. önce 1 adet daha 8 gb almalısın. daha sonra 1660 süper işini görücektir
  • Öncelikle samimi yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.Kartın fiyatı da şu anda benim için makul görünüyor RX570'i verip alabileceğimi düşünüyorum nihayetinde.Biraz aceleye getirip aldığım için tek 8 ile idare edebilirim diye düşündüm açıkçası bu kadar etkileyeceğini tahmin etmedim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.