Şimdi Ara

11 Yasindaki Kedimin Bobrek Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 11 yasinda bir ragdoll a sahibim 11 yaşına kadar hep proplan dermaplus ile besledik ve bu zamana kadar hiç büyük bir hastalığı olmadı. Ancak 10 gün önce durgunluk, iştah kaybı, aşırı tuy dökümü ile vet e gittik ve böbrek değerleri kötü çıktı.


    Bir suru test yapıldı, lösemi, korona cart curt hepsi temiz çıktı 3 adet ilac aldi ve bütün bu bunlarin hepsi 8500tl civarı tuttu ve 5 6 gün hergun serum aldi tanesi 300tl. En son dün vet son serumu verdi ve bir kan testi daha yaptı + virback kidney mama verdi yine bir 6.5k lik olduk toplam 16k para harcadık ancak gelişme sifir.


    Kedi, serumu kestiğimiz günün ertesi günü öldü resmen, kuru mama kesinlikle yemiyor sadece az miktarda yaş mama yiyor ve su içiyor. Daha sonra yine gidiyor bir kuytuya yatıyor 1 ay önce kapıda beni karşılayan oraya buraya atlayan kediden eser yok resmen yaşayan ölüye dondu hayvan.


    Simdi aklim da birkaç soru var.


    1. Bu kan testlerin ve ilaçların bu kadar pahali tutmasi normal mi? Burada çok suistimal e açık bir ortam var, adam ne dese inanacağız çünkü kıyaslama yapma imkanımız yok.

    2. Bu kedi için daha ne yapabiliriz, internette araştırdigim kadari ile bazı tesisler diyaliz hizmeti sunuyormus bobrek yetmezliği olan kedilere sizce taa Muğla dan İstanbula kalkıp gelmeye deger mi bunun için, çünkü vet in verdiği takviyeler ile bu işin olacağını sanmıyorum. Hayvan her geçen gün daha kötüye gidiyor.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.