Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.077
Cevap
125
Favori
177.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exterminatee

    Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum .

    Poco x6 promu satıp İnfinix GT 20 Pro aldım gerçekten pocoya göre (benim fikrim) çok iyi. Pocoda EN SİNİR OLDUĞUM ŞEY>> 60hz modda arayüzde vs. kasıyorken infinixte kesinlikle böyle birşey yok.

    X6 prodaki gibi aşırı ısınmıyor. Kamerasını söylememe gerek yok herhalde :) gcam falan uğraşmadan dahili kamera ile 4k60fps video çekiliyor. Fotoğraf ve video başarılı.

    Şöyle birşeyde dikkatimi çekti pocoda 67w şarj ile infinixteki 45w şarj hemen hemen aynı sürede dolduruyor. Bu cihazda 1 saatte hemen hemen doluyor pocoda yakın sürelerde tam şarj oluyor.

    Ayrıca arka kapaktaki ışıklandırma (mecha loop) güzel çalışıyor.

    Konu adminliğini isteyen varsa değiştirebiliriz.

    Hayırlı olsun hocam, İnfinix güzel cihazlar çıkarmaya başladı son dönemde. Kıyaslama için de teşekkür ederim. Cihazı kaça sattığınızı öğrenebilir miyim? Benimki de ilanda 1 aylık cihaz piyasası nedir kaça gider fikir olacaktır.





  • Exterminatee kullanıcısına yanıt

    Vietnamda yada çinde mi yaşıyosun başkan cihaz daha globale çıkmadı sen ne ara pocoyu sattında gt 20 pro aldın ? :) hayırlı olsun bu arada.

  • Ben satalı 1 ay falan oldu 8/256. Biraz bekledim yeni telefon çıkınca aklıma da bu cihaz yattı (garantisi falan yok tabi) gayette mantıklı tercih yapmışım.


    GT 20 Pro satılıyor artık satıcılar çıkar çıkmaz getirtiyor 😀 çıktığı gibi aldım diyelim.

    @tesbihcekenhoroz
    @draqpit42



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 15 Mayıs 2024; 0:12:51 >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt

    Bu security uygulamasının bulunduğu ve gizli bölümü görsel olarak paylaşabilir misin? Bulamadım, bende de ram temizleyicide çıkıyor her seferinde, çok sinir bozucu hale geldi.

  • Uygartan U kullanıcısına yanıt

    Güvenlik>veri kullanımı kısmından bahsediyor sanırım. Ben de veri kullanımı izinleri kapalı, cihazı kurarken ihtiyaç duymadığım hiç bir şeye izin vermedim veya kabul et gibi bir seçenek çıkınca reddet/yok say butonuna tıkladım.


    Ama bir şey farkettim. Güvenliğe girip sağ üstten ayarları açtığımda tavsiyeleri/önerileri al kısmı aktifti. Ben bunu kapatmıştım, güncelleme falan mı geldi aktif oldu, neden aktif oldu bilmiyorum. Şu an aşırı soğudum markadan, bir cihaza bu kadar müdahale etmezsin be kardeşim.

  • Başka telefonlara geçiş başladığına göre, x6 pro'da çözülme beklenenden önce gerçekleşmeye başladı, sanırım. 

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Ben zaten geçiş cihazı olarak aldım, HyperOs deneyimi için. X14 öncesi hem performansı üst seviye olsun donup kasma yaşatmasın doğru bir deneyim olsun istedim hem de belki ikinci cihaz olarak kullanırım düşüncesi ile aldım. Şahsen kullanmaktan aşırı keyif aldım, kamera tarafında da beni memnun etti. Poco F6 25K üstünde olursa hala en iyi F/P cihazı olarak kalacaktır X6 Pro ancak 8sgen3 batarya verimliliği anlamında çok iyi olursa F6 tercih ederdim fiyattan bağımsız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vitazz

    Hocam bende de x3 nfc var.3.5 sene oldu hala taş gibi tek sıkıntım bataryasi artık cabuk boşaliyor.yine bataryasi iyidir diye poco alayim dedim ama x6 prodan o konuda şikayet çok.x3 e yeni batarya mı taktırsam x6 pro mu alsam bilemedim.

    Pil süresi X3 NFC'den daha kötü değil. Ama tutarsız, ben telefonu fazla aktif kullanmıyorum çoğunlukla beklemede ama beklemede aldığım süre çok ciddi anlamda değişken. Bazen 100 saat alıyorken bazen 60 saat alıyorum (hala %25 şarj var halde). Hangisini yapmanız daha doğru o sizin bütçenize bakan birşey.


    Bu arada bu telefondaki temizleyici bildirimleri sabrımın sınırlanırını zorlamaya başladı artık. İlgili ayardan kapatıyorum ama belli ki o ayar hatalı zira hala gelmeye devam ediyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 15 Mayıs 2024; 11:28:1 >




  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

    Hocam cihaz donanım olarak iyi de; reklam zımbırtısı, zaman zaman navigasyonda yanlış konum meselesi, mi'nin arama ve rehber uygulamasının kullanılamaması vb sıkıntılar nedeniyle, kullanıcılar bezip başka cihaz arayışına girmekte...


    Ben de camon 30 pro çıksın diye bekliyorum. En azından hiç beklemediğin zamanda ve beklemediğin yerden çıkan reklam zımbırtısından kurtulurum. F5'ten geçiş yapmayı düşünüyorum.

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Hocam maalesef reklam konusu çok sıkıntı ama şimdiye kadar ne reklam, ne de öneri bildirimi almadım. Fakat ayarları yapması falan çok uğraştırıcı ve yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi kapattığım bir ayarı bugün açık buldum. Sisteme müdahale etmesi sinir bozucu.


    İnstgram'da yaşanan bildirim gecikmesi, okuduğum mesajları yeni bildirimmiş gibi ardı ardına göndermesi, markalar arası hyperos özelliklerinin değişmesi, global ve çin sürüm farkı derken stabilite oturmayacak gibi.


    Ben biraz daha şans vermeyi düşünüyorum, olmazsa kaçarım mecburen.

  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Ben bir kac yerden reklam kapattım hic karsilasmadim daha sonra.
    Tarayıcı opera kullanıyorum.
    Instagramda da mesajların geç gelmesini yaşamıyorum hiç.
  • general4242 kullanıcısına yanıt

    Çok iyi hocam yaşamıyorsanız, uygulamayı silip tekrar yükleyeyim belki düzelir ne diyeyim. Çok can sıkıcı bir durum.

  • ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

    Poco X6 pro cihazımda WHATAPPTAN Chrome Dan açması için linke tikladigim zaman Chrome açılmıyor ekran bu şekilde kalıyor

    Bu sıkıntıyi nasıl cozebilirimn

  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

    Hat Vodafone olunca sıkıntı oluyor yalnız. Ben eskiden yapıyordum hattı taşıdığım zaman nete girmez oldu. Kaldırdım düzeldi.

  • Exterminatee kullanıcısına yanıt

    Kaça aldınız? Kayıt durumu nasıl oluyor? Ana konu açıp bilgi paylaşmanız mümkün mü acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kayrabey

    Kaça aldınız? Kayıt durumu nasıl oluyor? Ana konu açıp bilgi paylaşmanız mümkün mü acaba?

    350dolardan aldım tabi o ihtişamlı kutu içeriği yok maalesef. Kılıf ve şarj aleti var. İnfinixte kayıt için ekstra bir engel bulunmadığı için malum yollardan kayıt ediliyor.

    Ana konu için şuan zamanım yok ama açabilirim.

  • Exterminatee kullanıcısına yanıt

    Malum yollardan kayıt ediliyor derken, kaydı kendiniz mi yaptınız ? Yoksa aldığınız yere mi yaptırdınız ? Ben de comon 30 modeli cihazın piyasaya düşmesini bekliyorum.

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Kayıt işini aldığım yer yaptı ben uğraşmadım yazılım kayıtlı yani. sıfırlama ve güncelleme sorunsuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 16 Mayıs 2024; 1:13:33 >
  • arkadaşlar bu telefonda çift ekran kullanma var mı? nasıl yapabilirim?

  • BL kilidini açıp ROM kurmak istiyorum hangi rom iyidir?
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.