Şimdi Ara

Türkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
8.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mehmet Şimşek artık ne yapacağını şaşırdı; yakında sokakta kontrol başlatır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Derdiniz belli, baskı, ağalık. Demokrasi, hak, hukuk, tolerans kelimelerini hiç kullanmayın, paravan bunlar sizin için zaten. O nefret, o öfke kaybolana kadar insanlar yanınıza gelmez, gelmek de istemiyor. Ağalık, krallık tavırlarınız sıktı cidden, biraz olsun olgunlaşın. Tabii yok, zihniyetleriniz değişmez, problemlere bakmazsınız. Ezelden beri aynı nefret, aynı öfke, aynı atar, aynı gider.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kabilede yaşasak bu kadar yasak olmazdı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siz hala mersedes yapmaya devamke

  • Dr.Perga D kullanıcısına yanıt

    Akıllılar ellerine geçecek vergiden de olacaklar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi kaçırmak şuç.

    Vergiden KAÇINMAK HAKTIR...

  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

    Bakın chp'yi siz tanımıyorsunuz.O sebeple hak hukuk demokrasi vs.chp'nin bunları sahiplendiğini sanıyorsunuz.Biraz şöyle cumhuriyetin ilk yılları ve ta bugünlere kadar chp yi bir araştırın,

  • joven kullanıcısına yanıt
    Kendinize göre, zihniyetinize göre hayaller, veriler oluşturuyorsunuz, dayatıyorsunuz, konu ne olursa olsun kendi ürettiklerinizi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Kimseyi dinlemek istemiyorsunuz, dinliyoruz deseniz de buna niyetiniz yok. Ülkenin hikayesini, yaşadıklarını, gördüklerini, çabalayan her insanı yok sayıyorsunuz, yorum ve fikir belirtiyorsunuz fakat bakıyoruz, bunlar gerçeği yansıtmıyor, çözüm de olmuyor. Gerçekçi bakmaya alışın, gerçekçi düşünmeyi öğrenin artık. İnsanlar sürünüyor, ülke de can çekişiyor, hayallerin içindesiniz hala. Acımanız sıfır, gümbür gümbür ağlıyorsunuz, tepiniyorsunuz, iyiyiz havasına girmeyin, değilsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 17 Mayıs 2024; 9:33:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

    CHP, bunların dedelerini, Nazi Helmuttan korumak icin vergi almıs, ceğape zihniyeti yeğenim, büyükbabamın esegini hacılamıslar diye anlatırlar.. Bir de ahır falan yapmıslar güya yersen.. Bunlarla tartısmaya gerek yok..

  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Yıllardır aynı gider ve atar, yıllardır aynı hikayeler, masallar. Gerçekçi baktıklarını söylerler fakat öyle bakmıyorlar. Ellerindeki veriler, konular, faktörler hayallere dayalı, gerçeğe dayanmıyor. Çözüm de sunmuyorlar, çözüm diyorlar, ortada yok. Problemlere bakmıyorlar, kesinlikle bakmıyorlar. Hırsın, öfkenin, inadın peşinden koşuyorlar, gündemleri başka. Türkiye'nin nasıl kurulduğunu, neler yaşadığını, hangi problemlere sahip olduğunu algılamadılar, fark etmediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 16 Mayıs 2024; 16:51:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Devlet sırtımızda kene gibi. Sürekli para istiyor sırf zarar. Bu devirde olmayacak şeyler yapıp hala chp falan diyorlar. 1930'lar nere 2024 nere? Cep telefonunda imei zımbırtısını bunlar icat etti, böyle vergileri bunlar icat etti. Biz önceden gazeteden kupon keserek telefon alırdık. 60-70 kupona zamanın iyilerinden telefon verirlerdi. O zamanlar devlet yokmuymuş? Hani sürekli eleştirilen ecevit dönemiydi. O zamanki yönetim bizim vergi diye gırtlağımıza çökmeyi akıl edememiş.


    Böyle saçma sapan uygulamalar anca kuzey kore gibi dandik ülkelerde olur. Milletin telefonuna takmışlar. Zamanında parfüme, protein tozuna takmışlardı. Sen bu kadar vergi alma millet ülke içinden alır. Hem diyorsun ki yüzde 100 sokarım hem de dışarıdan alma. İnsanlarda salaktı ya tamam diyecek. Cari açık falan diyen olur ülkenin cari açığını sıradan vatandaş mı devletin kendisi mi arttırıyor gidin ona bakın.

  • Arkadaşlar, Suri kardeşlerimizin sağlık sorunları için para lazım.
    Lütfen verginizi zamanında ödeyiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

    Kendisi de itiraf etmis zaten. Diyor ki, kim CHP'yi tokatlarsa, onu desteklerim diyor.. Yani maksat birileri CHP'yi tokatlayacak, nasıl yönettikleri önemli degil. CHP'yi tokatlasın yeter.. Yani siyasete bakısı böyle olan insanların, doğru düzgün oy verme ihtimali yok zaten..

  • jiletosman kullanıcısına yanıt
    Bende biliyorum. Güvenlik diye birşey var kardeşim.
    Sosyal medya ve günlük kullanımdaki telefon içinde oyun uygulama vs barındırıyor hepsi reklamlı arka tarafta bilgi topluyor vs. Şirket telefonu işverenin zorlaması alarm ve kameralar. Banka ve yatırım işlemlerimde hat yok sadece banka programları. İhtiyaç dahilinde internete girilir. Daha açıklama gerekiyorsa ayrıntılı yapayım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

    Siz ve sizin gibiler,sevgi pıtırcıkları ile tavlayanlara sazan misali hemen atlıyorsunuz..Kafanızı deve kuşu misali gömdüğünüz yerden çıkartın gerçeklerle artık yüzleşin.

  • joven kullanıcısına yanıt
    Daima desteklediğiniz, arkasında durduğunuz sözde dindar, hassas, milliyetçi, vatansever bloklar ülkeye katkı sunmadı, sunmuyor, hep sorun çıktı, çıkıyor. 2002'den önce de yarar getirmediniz, görmedik. 2002'den sonra daha da hızlı biçimde geriye gittik, gidiyoruz, bir telefon, bir bilgisayar almak mesele oldu, sorgulamıyorsunuz. Hayallerde yaşıyorsunuz ezelden beri, uyanın yahu. Verileriniz, argümanlarınız hikaye, masal, ülke yıllardır debeleniyor, toplum endişesini bırakamıyor. Gerçek dediğiniz her veri yanlı, taraflı, saptırılmış ögeler, insanlar ağzını açmaktan korktu, korkuyor, doğruları biz biliriz diye zıplıyorsunuz. Güvenlik yok, gelecek yok, ekonomi berbat, üretim alanı berbat, adım adım sonlandırdınız, ne yaptınız da tamam, halledildi denilsin? Yıllardır iktidardasınız, iyiyiz, pozitifiz dersiniz, nasıl oluyor da dedikleriniz görülmüyor?

    Afet olur, kriz çıkar, karar alınır, canımız yanar, adalet, huzur bitmiş, çıtınız çıkmaz. Bilgisayar, telefon hayal oldu, orası öyle, uzaktan bakılıyor, market alışverişi bile bunaltıcı etki yapıyor. Neyi gördünüz, algıladınız? Düşünüyorum detaylıca, iyiliğiniz aklıma gelmiyor, amacınız da bu değil. Faydanız olacaksa gösterin artık, görelim. Olmayacaksa keyif kaçırmayın, yarınımızı bilmeye uğraşıyoruz. Masalla Türkiye ilerlemiyor, tersi oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 16 Mayıs 2024; 18:56:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Batılı bebek katillerine hazır kıta emre amede chp zihniyetinden olmaktansa Milliyetçi vatan severlerin yanında yer alırım.

  • Şu batının kanlı demokrasisini hala içimizdeki bir kesim tav oluyorya,yeminle bunlar harbi kafayı yemişler.


    Dünyanın birçok yerinde bu Batılı katiller kan akıtıyorlar içimizdeki güruh bunlara selam çakıyor.


    Delimidir nedir bunlar kafalar harbi uçmuş.

  • joven kullanıcısına yanıt
    İyi oyuncusunuz, herkese parmak sallarsınız, yükselirsiniz, güzel rol yaparsınız ama terör derdi bitmez, kimlerin sınırlardan geçtiğini, kimlerle beraber olduğumuzu bilmeyiz. İç güvenlik yok, risk zirvede, dış politikada bizi umursayan ülke yok, koca memleket eriyor. Sorsanıza kendinize cidden, neden sorunlar bitmiyor, neden hep fazlası ekleniyor ve çekiyoruz? Sorgulayın yahu. Güya çözüm olacaklar neden konuşamıyor, tepki gösteremiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 16 Mayıs 2024; 19:28:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Rüyadan çıkın artık, cidden çıkın. Araplar önemsemiyor, peşinden koşturuluyor, ABD ve AB umursamıyor, Rusya ve Çin önemsemiyor, tık yok, ağzımızı açamıyoruz. Polonya'nın, Çek Cumhuriyeti'nin, Macaristan'ın yapabildiklerini yapamıyor, onların yarattığı etkiyi yaratamıyor koca memleket. Açın gözünüzü, gazla, atarla ne kafa tutulur ne de ilerleme sağlanır, görün. Halimiz kötü, dünyada yüzümüze bakan yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 16 Mayıs 2024; 19:4:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.