Şimdi Ara

Turkcell E Sim... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
10
Favori
38.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcknight

    Aynı sıkıntıyı bende yaşadım iphone 11 de, fiziksel sim e geçtim problem kalmadı. Bence sistem tam oturmadı henüz beklemek lazım



    Alıntıları Göster

    Bendeki cihaz da 11. Ya bu cihazlarda var bir sıkıntı, ya da e-sim de. Bende fiziksel karta geçmeyi düşünüyorum, olmuyor böyle.

  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Ben fiziksel sim kartı esime ücretsiz olarak Turkcell bayisinden çevirdim. Ve para alacaksa da sadece yeni kart parası olan 30 küsür lirayı alır esim için fazlasını alamaz. Benim çıkmam ücretsiz alma sebebim ise Turkcell Platinum müşterilerine sim kart değişikliği ücretsiz o nedenle.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Bende 11 kullanıyorum. Dediğiniz gibi sıkıntı bende de oldu onu sebebi telin içindeki eski sim kartı çıkarmamamdı onu çıkarınca düzeldi sıkıntısız kullanıyorum. 1 aydan fazla süredir.
  • medulla06 M kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam bilgi için bende vodafone'da 40 liraya e sim'e geçiş yaptım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noxco

    Bendeki cihaz da 11. Ya bu cihazlarda var bir sıkıntı, ya da e-sim de. Bende fiziksel karta geçmeyi düşünüyorum, olmuyor böyle.



    Alıntıları Göster

    Fiziksel karta geçtikten sonra bi problem kalmadı, Problem için bide diğer operatörlerden esim denemek lazım ona göre kendini belli eder zaten

  • vodafone'dan hat taşıma için gittiğim turkcell'de e-sim olarak istedim. ücretsiz olduğu için vermediler resmen. sorun çıkıyor falan diyerek vermediler :)) sonradan 32 tl'ye e-sim alabiliyormuşum istersem :))

  • Bunu yapınca bankalar yine bloke koyuyordur herhalde.

  • Turkcell aynı teraneyi uyguladı. Dedim ben yeni sim alıyorum, ücretsizse ister fiziksel ister e-sim fark etmez. Ben kendi isteğimle değiştirdiğimde para alman normal, yok kem kem falan filan, hat taşıma sürecinde e-sim'i aldım. Yok işte oraya soralım buraya soralım kısmı hallettiler, biraz bastırım, yok olmadı başka bayiye gidin.

  • cormen kullanıcısına yanıt
    Evet koyuyorlar, ayrıca adına kayıtlı başka hat varsa sana Yasal uyarı sms'i geliyor

    437**58 TCKN ADINA 905357**08** NOLU HAT ICIN "SIM KART DEGISIKLIGI" ISLEMI 09.04.2021 TARIHINDE YAPILMISTIR. RIZANIZ/BILGINIZ DISINDA ISE LUTFEN TURKCELL ILE ILETISIME GECINIZ B002

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merak ettiğim pandemi süresince uygulama üzerinden yapılabilecek bir hizmeti neden yapmazlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-sim de mobil imza kullanılıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07HASAN89 0 kullanıcısına yanıt

    denemedim ama mantıken kullanılamaması lazım...

  • İkincil sim olan e sim Turkcell hattımda numaram gözükmüyor bunu nasıl birincil sim yapıp numaramı da gösterebilirim boş çıkıyor numara kısmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facetime aktif ettiğinizde numara gözüküyor.Akıllı fatura tanımlı ise Facetime'a sms gönderemiyor bu yüzdende facetime aktif olmuyor, ya akıllı fautrayı iptal ettirmeniz gerekiyor yada yurtdışı sms paketi almanız gerekiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selim010

    Facetime aktif ettiğinizde numara gözüküyor.Akıllı fatura tanımlı ise Facetime'a sms gönderemiyor bu yüzdende facetime aktif olmuyor, ya akıllı fautrayı iptal ettirmeniz gerekiyor yada yurtdışı sms paketi almanız gerekiyor.

    Akıllı faturayı iptal ettim 1 ay sonra iptal olacak o zamana kadar böyle numara olmadan kullanmaya devam edeceğim değil mi? Bir de içinde fiziki olarak bulunan hatta SMS gelmiyor whatsapp business doğrulama kodu gönder diyorum gelen SMS yok. Nasıl çözebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YURTDISI 30 yazıp 2222 gönderip deneye bilir misin? akıllı faturayıda iptal etmene gerek yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Selim010

    YURTDISI 30 yazıp 2222 gönderip deneye bilir misin? akıllı faturayıda iptal etmene gerek yok.

    Merhaba oldu sayenizde son olarak e sim Turkcell fiziki hattımda Turkcell fiziki hattıma SMS gelmiyor neden olabilir? Hattı başka telefona taktığımda patır patır döküldü SMS’ler bunda SMS gelmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 23 Mayıs 2021; 11:45:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt

    Sms konusunda bir bilgim yok ama normal şartlarda gelmesi gerek, ben fiziki olarak Vodafone hat kullanıyorum e-sim olarak Turkcell hat sorunsuz şekilde sms, arama, WhatsApp kullanıyorum. İsterseniz 532 yi arayıp hattınızı güncellettirin.

  • Turkcell E-sim aldım, bayide tablet üzerinden kare kodu göstererek tanıtmayı yaptım, eş zamanlı e-sim mail adresime geldi. Şu an 1 adet fiziksel, 2 adet dijital simim tanımlı, eş zamanlı Vodafone ve Turkcell’i kullanabiliyorum.



  • Leon79 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, e sim için herhangi bir akıllı telefonu kullanabiliyormuyuz ve farklı operatörden turkcell e geçerken e sim i ücretsiz seçebilme şansımız var mı?

    Teşekkür ederim..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.