Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
15
Favori
10.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt

    Bende şimdi eski haritalara baktım da ibiza 50 km civarı bi uçtan bi uca honolulu ise 80 km. Ne haritalarmış ama ya. Beklenti az olsun bakalım. Daha uzun zaman var.


    Birde bu hong kong da trafik soldan mı akıyormuş ya?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayjkartal -- 8 Temmuz 2021; 16:37:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: venom800

    Tahmin ettiğim gibi bir sunum oldu . Elbette gameplay videosu vermediler ki belliydi böyle yapacakları. Şu son yayınlanan video aslında ilk tanıtım videosu olmalıydı, haliyle bu videoda da oyun içi video görmemiz iyi olurdu ama sanırım Nacon henüz bunu gösterme niyetinde değil. Veya oyun yeterince hazır değil ... Neyse elimizdekilere bakacak olursak , bir adet Hong Kong adası ve ışıltılı bir bölge bizi bekliyor .

    Egzotik süper spor otomobiller dışında arazi araçları ve tdu 2 ile oyuna eklenen kumar oyna ve para kazan mekaniği bu oyuna da eklenmiş. Bu mekanik ile yine pahalı ev ve otomobilleri alma durumu dışında online arenada başkaları ile de karşılaşmak mümkün tabi . Yeni bir şey yok gibi şu ana kadar ama test Drive unlimited bekleyen kitle için zaten istenen şeyler belli .

    İyi bir sürüş fiziği, ( unutmayın bu oyun bir simülasyon değil, ama bir nfs de değil. Denge yine çok önemli olacak kısacası ) bolca egzotik araç. Otomobil galerileri ve bu galerilere yapılan ziyaretler ile araçları test etme , çeşitli kurcalamalar yapma ve paramız yetiyorsa satın alma mekaniği :)

    Söylemeye gerek yok aslında ama hatırlatmakta fayda var , kokpit kamerası :)) oyunun geçtiği bölgenin gerçekçi atmosferinin olabildiği kadar iyi verilmesi ...

    Bunlar aşağı yukarı tdu seven birinin bu oyuna bağlanma ve yıllarca oynamasını sağlayan basit ama etkili mekanikleri diyebiliriz . Ben forza da malesef bunların bazılarını bulamıyorum. O nedenle de bir sene sonunda oynamayı bıraktım . Kim bilir horizon 5 her anlamda daha iyi bir oyun da olabilir ama tdu serisi için bir şans daha var bence ... Beklemeye devam .

    Kesinlikle katılıyorum;


    TDU ve TDU2 ile bu Forza'nın olayını elinde tutuyordu aslında seri, ancak TDU bitip Forza Horizon gelmeye başlayınca tahtı kendisine devretti.


    Şu anda bu türü daha iyi yapabilen yok gibi görünüyor. NFS Payback ile falan denedi ama sürüşü Sim-cade olarak yapmayıp, 100'le giderken çaaaat diye neredeyse durup 90 derecelik dönüşler yapılan bebe oyununa çevirince yine olmadı.


    Forza türünün en iyisi gibi nitelendirilse de pek ciddi rakibi olmadığı için tekelliği iyi kullanıyor :) Bakalım 5'te ne yapacaklar.


    Tabi bunların daha iyisini TDU'da yapabilirlerse tadından yenmez. O kadar zamanları da var, tarih çok ileriymiş maalesef. Ama hazır vakitleri var, dandik gundik, tutmayan NFS'ler gibi grafiğe abanmış ama 10 yaşında çocuk oyunundan ileri gidemeyen bir şey yapmazlar inşallah.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayjkartal

    Bende şimdi eski haritalara baktım da ibiza 50 km civarı bi uçtan bi uca honolulu ise 80 km. Ne haritalarmış ama ya. Beklenti az olsun bakalım. Daha uzun zaman var.


    Birde bu hong kong da trafik soldan mı akıyormuş ya?

    Evet maalesef soldan.. yani 15 km hong kong adası tekrar baktım oda en uzun mesafe.. Nası olcak merak ediyorum.

  • TDU 2’ye BMW ekleyip remastered yapsalar neler olur neler. Muhteşem Hawaii plajları, anılarım depreşti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test drive ilk cd li oyunumdu kaç sene önce.Yıllarca disketten oyun oynayıp onu bilgisayarcıda görünce babama zorla cd rom aldırmış oyunuda hediye etmişlerdi.O zaman güya arabanın arka camına ağaçların gölgesi vuruyordu vay be demiştim.İnşallah bu oyun da vay be dedirtecek cinsten olur.

  • kuzeyogi kullanıcısına yanıt

    TDU bana da Logitech momo aldırmıştı zamanının en iyi oyunuydu bana göre. Benim tek istediğim bunda da ilk tdu gibi sim modu koymaları.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasuta

    TDU bana da Logitech momo aldırmıştı zamanının en iyi oyunuydu bana göre. Benim tek istediğim bunda da ilk tdu gibi sim modu koymaları.

    Keşke tdu daki gibi "hardcore mode" olsa tabi ama bu durum maalesef pek mümkün değil gibi . Hardcore mode kısmı tamamen eden games in bir armağanıydı bize ve ikinci oyunda çok farklı şekilde karşımıza çıktı ve ilk tdu daki gibi de tatmin edici değildi bana göre. Ama benim beklentim epey fazla tdu solar crown oyunundan :) bakalım daha epey vakit var malesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 29 Eylül 2021; 16:37:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Valla bana hiç kısmet olmadı direksiyon seti ile oynamak ama bu sefer oynayacağım.

  • ilk tdu çok zevkliydi, logitech driving force gt ile uzun saatlerce oynamıştım. 2. den ise zevk almadım oynanışı mekanikleri bozmuşlardı bana göre

  • MetalWave kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle aynı fikirdeyim.

  • Eylül ayında piyasaya sürülmesi beklenen TDU Solar Crown 2023'e belirsiz bir tarihe ertelenmiş. Ayrıca Xbox One ve PS4 versiyonları da iptal edildi.

  • TMRT kullanıcısına yanıt

    xbox one ve ps4 iptal olması gayet iyi, lkendilerini kısıtlıyorlar sonra

  • Süreçle ilgili yeni bir yazı yayınlandı linkten okuyabilirsiniz. Eğer vaad ettikleri şeyleri yapabilirlerse efsane bir oyun geliyor.


    store.steampowered.com
    Test Drive Unlimited Solar Crown - Update from the Solar Crown Team - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/1249970/view/3192501139825395531?fbclid=IwAR2_Ok6h_5UZxQ__-NJcwG4mernVme4IOKEaj3Ze_DIcZRfunPzTtm4vMcY
  • Erteleneceği belliydi az çok. Düzgün bir oyun gelsin de, varsın 24'e sarksın.

  • Bu yıl çıkmasını beklediğim bütün oyunlar ertelendi. Bu yıl pc yükseltsem mi acaba diye düşünürken bir anda vazgeçtim. Sistem zorlayacak oyun yok piyasada. RTX 4000 serisi, yeni gelecek ryzen'ler, DRR5'ler filan bu yıl tamamen gereksiz.

    Bu yıl direksiyon seti de almıştım. O da gereksiz. ETS bitti. Otobüs oyunları leş. Araba oyunlarında aynı kısır döngü devam ediyor. Berbat bir yıl geçiriyoruz.

  • TDU ve TDU2 keyifli oyunlardı, çok ümit vermese de bir şeyler bekliyorum.

  • Bu oyunu ilk duyurudan beri takipteyim. İstek listemde ilk sırada, Son yazılarında bahsettiklerini uygularlarsa ve içeriklerle sürekli desteklenirse cok başarılı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

    Test Driver diye bir oyun vardı,o oyunu sanırım Steam'dan kaldırmışlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 temmuz 2022 itibariyle Nacon Connect etkinliği olacak. Muhakkak tdu:sc videosu olacaktır , daha doğrusu olmalı . Geçen sene yayınladıkları ve adanın Hong Kong olması dışında pek bir şey göremediğimiz kısa fragmandan beri ne yeterli bir açıklama geldi ne de oyun içi video . Geçenlerde bir açıklama yaptılar gerçi ama yine yeterli değildi malesef. Eski tdu yapısının korunacağı ve üzerine yeniliklerin eklenmesi gibi şeyler ben ve benim gibi tdu hayranları için güzel bir haber olsa da icraat görmek en büyük hakkımız. Ortada ne oyun içi video var ne de net bilgiler. Sadece ada belli, ha bir de bol bol kumar olacak (!) Yani bunlar kaçınızı tatmin etti bilemem ama benim gibi hala ilk tdu yu keyifle oynayan bir test Drive hayranı için hiçbir anlam ifade etmiyor... Daha önemli bilgiler , oyun ile ilgili daha net söylemler gerekiyor. Bakalım 7 temmuz daki etkinlik bizim için yeterli olacak mı göreceğiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.