Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.181
Cevap
82
Favori
293.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Hocam öncelikle bayi ile mi görüşünüz SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM 

    Sadece bayi, evde üyelik varken başka bireye satış yapar.


    Modem konusunda bende zte wifi6 model olduğu için diğeri hakkında yorum yapmayacağım.

    Fark eden olacağını sanmıyorum.


    Dikkat edin eşinize ait olan üyelik iptal olsun ve cihazlar iade edilsin, yoksa fatura devam edebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssDiz kullanıcısına yanıt
    Bayi olabilir orasına bakmadım, büyük bir sitede oturuyorum reklam panosunda turkcellsuperonline nin reklamı vardı, aradım konuştum. benim 2 günlük tecrübemde huawei nin daha iyi olduğu yönünde fikrim var. örneğin sadece 2.4ghz de çalışsın diyorım wifi, 5ghz yi kapatıyorum, 100mbit internetim olmasına rağmen sadece 60mbit hız alıyorum hız testinde, bazen 2-3 mbit e düşüyor. 5ghz i açtığımda da bazen iyi bazen kötü hız alıyorum, ayrıca uzak noktalarda internet var gibi gözükse de sanki yok gibi davranıyor cihazlar, bekliyorlar. yarın bunları söyleyeceğim bakalım ne dicekler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam

    Genel merkez 08502220222

    7x24 herşey için arayabilirsiniz.


    Evet aradığınız bayi, çünkü genel merkezde evde abonelik varsa 2. Satışa ikna yasak, cezası var.


    Neyse, ben Huawei vs zte konusunda kesin kanaatim yok fakat benim 100 fiberi sorunsuz alıyorum.


    Şimdi çağrı merkezini arayın size gelen hat vs sorun neredeyse görüyor onlar.

    Gerekirse ekip gelir, hat modem vs ne lazım gelirse düzenlenir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemi değiştirdiler direkt problem çözüldü, bu ZTE modem bende problem çıkardı , direkt kötülemek de istemiyorum bilemedim ama bence uzak durun. tv+ pro cihazda da kanal geçişlerinde yavaşlık problemini kabul ettiler, bir çok şikayet geliyormuş, android cihaz diye direkt atlamayın eski sagemi koruyun :) kanal geçişleri sagemde 0.5sn pro da 2-3sn.


    kanal geçişleri benim için problem değil diyorsanız o zaman pro alınabilir. lakin kanal geçiş hızı çok önemli bir konu, tv izlerken beklememek çok keyif verici.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerxnx -- 25 Nisan 2024; 16:44:25 >
  • Hocam sagem uydu alıcı, TV+ pro S905X4 işlemcili Android tvbox.

    Çok ayrı cihazlar aslında.


    Sadece tv odaklı ise sagem çok iyi tabiki, Android TV box lar ise artıları ile şuanda revaçta.

    Uygulama market çeşitliliği açısından çok daha iyi noktadalar.


    Uydu alıcı farklı port ve ip ile yayın alırken, tvbox dâhili fiber hattı kullanıyor olabilir.


    TV+ pro açık ve kapalıyken seri birkaç hız testi yapıp durum anlaşılabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt

    251 m2 evimiz var dubleks dubleksi kullanmıyoruz modem daha önce salondaydı arka odalar yatak odası çocuk odası gibi çekmiyordu. ev tadilata girdi modemi giriş kapısının yanındaki portmantonun üzerine tesisat çektirip modemi oraya aldım alt kattaki 5 odada sorunsuz kullanıyorum 100 mbps internetim var en dip odada 73 mbps leri görüyorum 2.4 Ghz bağlantıda modeme yakın odalarda 5 Ghz ile kullanıyorum.

  • A bahsettiğiniz OTN değil ama ONT (= Optical Network Terminal ), Evet bu cihaz da 220Vac/12Vdc adaptörle beslenir ve ayrı bir cihazdır. Yani size ZTE H3600P "modem" dışında ikinci bir cihaz olarak bir de ayrı ONT verilmiştir. (TV+ kutusun da ayrı...).



    Buradaki önemli konu şudur: ONT ile Santral'daki OLT (= Optical Line Terminal ) denilen kaynak cihazl ya aynı markalı ya da birbirleriyle uyumlu olmalıdır. Eğer sizin eski Huawei Modem yerine ZTE H3600P'nin her ikisi de Santral OLT'si ile uyumluysa mesele yok; eski modemi kullanmaya devam edebilirsiniz.


    Dahili ONT'si bulunan "eski modemlerin" Wi-Fi konusunda bir sıkıntısı olmaması lazım (teorik olarak). Şu anda güncel ONT'ler teknik olarak 1000 (bin) Mbps hızlarını kabul ediyor ve çalışıyor. Eski Huawei modemin içindeki ONT devresi diyelim sadece 100 (yüz) Mbps DL hızında çalışıyorsa bahsettikleri bu olabilir. Sizin yeni SOL paketiniz de 100 Mbps ise eski modemi kullanmanızda Wi-Fi açısından sorun çıkmaz ama daha yüksek DL hızlarında sorun çıkabilir.





  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 15 senelik Superonline+TV+ kullanicisiyim. Taahhutum bitmek üzere. Geçen ay kabloları değiştirip ont cihazı eklediler evin içine, ben de fırsat bu fırsat yeni teknoloji olsun diye wifi 6 modem (wifi 6 destekleyen cihqzim olmamasına rağmen) ve TV+ kutunun değişimini istemeyi düşünüyorum, cihaz kalabalığı olmaması için dahili ont olan modem varsa onu istemeli miyim sizce? Bir de bende eski kaba sagem 4k kutulardan var, aynı markanın daha inceleri çıkmış galiba, ondan kullananlar memnun mu acaba? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolalper E kullanıcısına yanıt

    Dahili ont olan modem vermiyorlar artık normal 2 cihaz birden alacaksınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolalper E kullanıcısına yanıt

    bir kaç gün önce dahili otnli huawei wifi6 modemi alıp ZTE h3600p modem taktılar, bağlantıda problemler oldu, hız da bir yükseliyor bir düşüyordu. Aynı zamanda sagem 4k cihazı da aldılar yeni tv+ pro android cihazı taktılar, kanal geçişleri 0,5sn den 2-3sn ye çıktı, kanallarda ara ses kesilmeleri de oluyor.


    modemi huawei ile tekrar değiştirdiler otnsi içinde tek priz ile çalışıyor, bağlantı problemleri çözüldü. tv+ pro yu istemiyorum eski sagem 4k cihazımı istiyorum dedim lakin bu cihaz artık takılmıyormuş, keşke bu değişim olaylarına hiç girmeseydim. şimdi turkcell uğraşıyor tv+ pro yerine eski sagem 4k yı takmak için, kolay da bir iş değiş anladığım eski cihaz olduğu için.


    lakin şunu anladım, turkcellsuperonline tamam birşeyler yapmaya çalışıyor da ne varsa bozmuş gibi, yeteri kadar test etmiyorlar anlaşılan. eski cihazlardan memnun iseniz devam etmekte fayda var yenisini istemeyin.


    tv+ pro android cihaz içinde netflix, youtube, amazon gibi uygulamalar var lakin benim tvde bunlar zaten var ihtiyacım yok, kanal geçiş benim için daha önemli o yüzden eski sagemi korumak istiyorum. sizin için kanal geçiş hızları problem değil ise tv+ pro alınabilir. tabi bu ara ara ses kesilme olayını anlayamadım. 1sn boyunca ses gelmiyor mesela bazen.





  • Teşekkürler hocam bilgi için. Benim kastettigim TV+ pro cihaz değil. Aşağıdaki kutu var bende ama bunun daha ufaklari çıkmış. Sizdeki hangisiydi?

    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolalper E kullanıcısına yanıt
    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

    1 yıldır kullandığım solda, yeni gelen sağda. sağdaki cihaz kanal geçişleri yavaş, inşallah onu geri iade edicem şimdilik bekliyorum turkcelli.

    sendeki cihaz sanki bendeki yani soldakinden büyük gibi ama emin olamadım. ben turkcelle tv+pro yu istemiyorum dediğimde bendeki sagem in biraz daha büyüğünü getirdi ama değişim yapmadı eski olduğu için. sanki o getirdiği sendekinden. beklemediyim o süreci dediğim gibi. sendeki cihazda kanal geçişleri nasıl? sagemde 0.5sn gibi çok hızlı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerxnx -- 27 Nisan 2024; 20:41:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Evet bendeki sagem çok önce verilmişti, daha büyük soldakinden, benimkinin geçişleri de çok hızlı ama menülerde biraz yavaşlık oluyor artık. Sen soldaki sagemden şaşma, pro olan anladığım kadarıyla ayrı bir uygulamadan giriliyor, o haliyle daha yavaştır. Sen soldakinden memnunsam ben de ondan talep edeyim o zaman.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolalper -- 27 Nisan 2024; 21:30:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolalper E kullanıcısına yanıt
    tv+pro içinde tv+ ın uygulaması da var direkt hdmi dan girince açılan tv de. yani aslında mantık eskisi ile aynı. uygulamadan girmenin anlamı yok uğraştırır o. yani direkt hdmi den izlememe rağmen kanal geçişleri yavaş. turkcell in arıza bölümündeki arkadaş da zaten yeni serilerde ciddi problem var hem bizi uğraştırıyorlar hem de müşteriyi mağdur ediyorlar dedi. eski iyidir kısaca :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erolalper E kullanıcısına yanıt

    şuan en iyi cihaz bu 4k da daha üstü çıkmadı

  • erolalper E kullanıcısına yanıt
    Hocam sakın resimdeki cihazı değiştirmeyin.
    Artık bu cihazdan yok. Yeniler ufak da olsa sagem deki hız ve kaliteyi bulamazsınız.
    Benimde elimdeki sagem cihazı umarım bozulmaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xxpp kullanıcısına yanıt
    Bir yanlışınız olmasın
    bana wi-fi 6 dahili ont li cihaz bağladılar.
    Hatta harici olanlar eski kullanmıyoruz dediler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • behicefe kullanıcısına yanıt

    Yine sagem'in daha ufak 4k kutusu var. Kısa sureligine baktım menüleri daha hizliydi. Uzun süre kullanimda nasıldır bilemem ama gayet iyi gelmişti bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolalper E kullanıcısına yanıt
    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM söylediğin resimdeki soldaki sanırım. evet bunu çok beğeniyorum ve uzun zamandır da kullandım. şimdi turkcell sağdakini kullanmamı istiyor lakin kanal geçişleri çok yavaş diye istemiyorum. turkcell halletmeye çalışıcam dedi bakalım ne olacak. takmak istediği de bu soldakinin biraz daha büyüğü yine sagem cihaz. onda da siz menüler yavaş diyorsunuz yine aklım karıştı. menüler ne kadar yavaş bilemiyorum tabi bendeki ufak olan sagem gibi mi bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Şimdi bu ikisi de sagem 4K
    Peki bunların hangisi yeni olan
    Kafam karıştı


    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.