Şimdi Ara

Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU


    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU



    Hem insanların hem de iblislerin aşırı su sıkıntısı çektiği bir çöl dünyasına dalın. Fiend Prince, Beelzebub, Şerif Rao ve iblis Thief'in çölde saklı Efsanevi Pınarı aramak için çıktıkları macerayı izleyin ve oynayın.


    Bu aksiyon RPG'de Beelzebub olarak ana karakter siz oluyorsunuz. Kahraman uyumsuzlardan oluşan şirketinize liderlik edin ve Dragon Ball ve Dr. Slump'ın yaratıcısı Akira Toriyama tarafından geliştirilen efsanevi SAND LAND dünyasını keşfedin.


    Çok çeşitli parça kombinasyonlarını kullanarak maceralarınız için tanklar ve diğer araçları geliştirmek için inceliğinizi ve hayal gücünüzü kullanın. Uçsuz bucaksız çölde yol boyunca tanıştığınız insanların yardımıyla operasyon üssünüzü gelişen bir şehre dönüştürün.




    Yayıncı : Bandai Namco Entertainment


    Geliştirici : ILCA


    Çıkış Tarihi : 26 Nisan 2024


    Resmi Site : https://sandland-g.bn-ent.net




    Duyuru Fragmanı



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUBandai Namco Entertainment Americayoutube
    Dive into a desert world from the creator of Dragon Ball, Akira Toriyama! Play as the Fiend Prince, Beelzebub, and set off on an adventure using your wits, brawn, and vehicles to save #SANDLAND! Learn more: https://bnent.eu/Sand-Land Follow Bandai Namco Entertainment: Instagram: https://www.instagram.com/bandainamcous Facebook: https://www.facebook.com/BandaiNamcoUS Twitter: https://twitter.com/BandaiNamcoUS Twitch: http://www.twitch.tv/bandainamcous
    https://www.youtube.com/watch?v=JbKjqVtthPk





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Ocak 2024; 10:49:34 >







  • SAND LAND: İnceleme ve yapımcı ile röportaj! Oyun, insanların ve iblislerin bir arada yaşadığı gizemli bir çöl dünyasını yeniden yaratıyor!



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    SAND LAND PlayStation®5/PlayStation®4 yazılım uyarlaması olarak duyuruldu. Akira Toriyama tarafından 2000 yılında Weekly Shonen Jump'ta tefrika edilen efsanevi başyapıt, modern çağda bir aksiyon RPG olarak yeniden canlandırılacak.


    Bu başlık için medya için bir deneme etkinliği düzenlendi ve bu makalede PS5 versiyonunun bir incelemesini ve Namco Bandai Entertainment'ın yapımcısı Keishu Minami ile bir röportaj sunuyoruz.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    İnceleme.


    Orijinal manga ve orijinal unsurların yeniden canlandırılmasıyla yeni bir "SAND LAND" deneyimi

    "SAND LAND" mangası, insanların ve iblislerin bir arada yaşadığı bir çöl dünyasında geçen, belalı ama saf iblis prens "Beelzebub "ın iblis "Shifu" ve insan şerif "Rao" ile garip bir üçlü oluşturduğu ve çölde bir yerlerde var olan "fantastik bir pınarı" bulmak için yolculuğa çıktığı bir macera fantezisidir. SAND LAND projesi Aralık 2022'de duyuruldu ve filmin bu yıl 18 Ağustos Cuma günü sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Oyunda temel olarak Beelzebub'ı kontrol ediyor ve uçsuz bucaksız çöl dünyasını keşfediyorsunuz. Oyun, insanlar ve iblisler olmak üzere iki farklı ırkı içeren destansı bir hikaye, oyuncuların benzersiz karakterlerle etkileşime girdiği bir macera deneyimi ve Beelzebub ile çeşitli mekaların kullanıldığı yeni bir savaş deneyimi sunuyor. SAND LAND'i karakterize eden çöl dünyasının açık dünyada yeniden yaratılması bir başka önemli özelliktir. Göz alabildiğine uzanan kum ve kayalar ile titreyen parıltılı alevler sert ve susuz ortamı temsil ediyor.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Bu test sürüşü Beelzebub ve ekibinin bir ciple güneye gitmesiyle başladı. Oyun, manganın ilk bölümünden bir gelişmeyle açılıyor; dev bir canavar olan Gezi ejderhası yerden çıkıyor ve onları kovalıyor.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU


    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Oyunda kovalamaca sahnesi, oyuncunun Gezi ejderhalarından sağa sola kaçarken kaçtığı bir kovalamaca sahnesi olarak sunuluyor ve arkadan yaklaşan dev gövde görülmesi gereken güçlü bir manzara. Mangada, Rao'nun hızlı düşünmesi erken kaçmasını sağlıyor, ancak oyunda oyuncu kendi kontrolüyle belirli bir mesafeyi koşmaya devam etmek zorunda, bu da heyecan verici bir deneyim olabilir.


    Her ne kadar Gezi ejderhasının gövdesinin etkisi oyuncuya alışık olmadığı bir anda birkaç kez çarpsa da, oyuncu zorlanmasına rağmen kaçmayı başardı! Bu, eşsiz "SAND LAND" oyun deneyiminin tam da bununla ilgili olduğunu anlamamızı sağlayan unutulmaz bir sahneydi.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Gezi ejderhalarından kaçtıktan sonra, oyunun orijinali olan 'Aro Village Ruins' adlı bir yere geldiler. Cipten indim ve Beelzebub'ı kontrol ederek etrafta hareket edebildim. Aro Köyü'ndeki köylülerle konuşmak ve çevreyi keşfederek hazine sandıkları bulmak gibi keşif unsurlarının da tadını çıkarabilirsiniz.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    İblis Beelzebub'ı ustalıkla kontrol ettiğiniz aksiyon savaşları.

    Çöl dünyası çok geniş olduğundan, etrafta dolaşmanın temel yolu bir cipe veya başka bir mekaya binmek olacaktır. Bununla birlikte, Raptorlar gibi canavarlar çölde dolaşır ve cipten inerek savaşılabilir.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Beelzebub'ın temel kontrolleri şunlardı: normal saldırılar için □ düğmesi, güçlü saldırılar için △ düğmesi (*uysal saldırılar için basılı tutun), büyük hareketler için ○ düğmesi, zıplamak için × düğmesi ve kaçmak için R1 düğmesi. □ düğmesinden sonra △ düğmesine basmak bir dizi kombo gerçekleştirmenizi sağlar ve kombo eylemi □ düğmesine kaç kez basıldığına bağlı olarak değişir.


    Bir komboyu başarıyla vurduğunuzda ferahlatıcı bir duygudur! Komboların ortasında kaçabilir ve zıplayabilirsiniz ve ayrıca düşman saldırılarını hissettiğinizde onlardan kaçabilirsiniz. Beelzebub'ın hareketleri çok çevik ve onu çevik bir şekilde hareket ettirebilmek harika bir his.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Saldırırken, bir düşman sersemletilebilir, bu noktada yaklaşabilir ve büyük bir hareket başlatmak için daire düğmesine basabilirsiniz. Aksiyon dinamikti, düşmanı yakalıyor, etrafta savuruyor ve fırlatıyordu.


    Çeşitli silahların kullanıldığı hararetli tank savaşları!

    Oyunun normal gelişiminde bu noktada bir tanka sahip olmasanız da, bu denemenin özel bir özelliği olarak, bir tanka pilotluk yapmayı ve onunla savaşmayı deneyimleyebildik. Temel tank kontrolleri şunlardır: silah değiştirmek için △ düğmesini, ateş etmek için R2 tetiğini, nişan alma moduna geçmek için L2 tetiğini ve yeniden doldurmak için R1 tetiğini kullanın. Bu test oyununda ana silah ve makineli tüfek kullanıldı, ancak oyun ilerledikçe çeşitli diğer silahların da kullanılabilir hale geleceği söyleniyor.


    Sol analog çubuk hareket etmek ve sağ analog çubuk kamerayı çalıştırmak için kullanılır, bu nedenle özellikle zor kontroller gerekmez. Tank hayranları, tankın hareket halindeyken duruma bağlı olarak yerinde dönmesini sağlayan süper sıkışma dönüşü gibi benzersiz davranışlarından da keyif alacaklar.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Düşmanı görüş alanınızda tutarken etrafta dolaşmak ve ardından güçlü ana silahlardan birini patlatmak oldukça heyecan verici. Ana silahı yeniden doldurmak biraz zaman alır, ancak yeniden doldururken silah değiştirebilir ve makineli tüfekle de saldırabilirsiniz. Bir tankı kullanmaya alışmak biraz zaman alabilir, ancak bu, düşmana sürekli olarak saldırmanıza izin verdiği için muhtemelen önemli bir teknik olacaktır. Elbette nişan alma moduna geçebilir ve uzaktaki ve sizi fark etmemiş düşmanlara da ateş edebilirsiniz.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Bu kez, olağan düşmanlara ek olarak, büyük Alfa Raptor ve devasa dev Makak timsahı gibi patron düşmanlarla da savaşabildik. Her ne kadar oyun süresi nedeniyle deneyememiş olsak da, tanktan çıkıp Beelzebub ile onlara meydan okumak mümkün olabilir miydi? Ancak, büyük düşmanlarla savaşmak için tankları ve diğer mekaları kullanmak daha iyi gibi görünüyor.


    Sadece kısa bir deneme olmasına rağmen, orijinal mangayı yeniden yaşayabildik ve oyuncuların kendileri tarafından kontrol edilen olay sahneleri, Beelzebub'ı kontrol ettikleri keşif ve savaşlar ve tanklarda hareket ve savaşlar gibi oyuna özgü orijinal unsurların tadını çıkardık. Benzeri görülmemiş SAND LAND deneyimine bir göz atabildik ve gelecekte daha fazla bilgi için sabırsızlanıyoruz!



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU




  • Yapımcı röportajı.


    Çöl dünyası Beelzebub'ın gözünden ve mecha oyunuyla tasvir ediliyor.

    Oyunu oynadıktan sonra, oyunun yapımcısı Bay Keisyu Minami ile projenin kökenleri, bu konudaki heyecanı ve oyunun öne çıkan özellikleri hakkında konuştuk.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Namco Bandai Entertainment Inc. - SAND LAND'in Yapımcısı

    Keisyu Minami (Minami Keishu)


    ─ ─ SAND LAND projesi Aralık 2022'de duyuruldu ve filmin bu yıl 18 Ağustos Cuma günü sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor. Oyunun projenin bir parçası olduğunu söylemek doğru mu?


    Evet, oyun projenin bir parçası. Projeyi, video çalışmasının yanı sıra oyunu da içeren tek bir proje olarak başlatıyoruz. Dragon Ball, Akira Toriyama'nın en ünlü eserlerinden biri, ancak başka birçok büyüleyici eseri de var. Tüm ekip SAND LAND'i bu bağlamda bir şirket olarak lanse etmek istedi. Biz de oyunu daha fazla hayrana ulaştırmak için geliştiriyoruz.


    ─ Akira Toriyama bu çalışmaya herhangi bir şekilde dahil oldu mu?


    Genel süpervizör olarak yer alıyor. Kısa süre önce Bay Toriyama'nın da izlediği ilk fragmanı yayınladık. Ayrıca Toriyama-sensei ve Shueisha'dan orijinal manganın dünyasını ve hikayesini nasıl genişleteceğimizi denetleme konusunda çok yardım alıyoruz.


    ─ ─ Oyunun senaryosu açısından, bunu "yeniden düzenleme "den ziyade "genişletme" olarak mı görüyorsunuz?


    Evet, daha çok bu şekilde görüyorum. Oyun deneyimini nasıl ifade edeceğimiz konusunda Bay Toriyama ve Shueisha'dan denetim ve işbirliği konusunda çok yardım alıyoruz.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    ─ ─ Oyun geliştirme ekibi SAND LAND mangası hakkında ne düşünüyor?


    SAND LAND 2000 yılında kısa bir süre için serileştirildi ve "ezici bir mükemmellik derecesine sahip bir başyapıt" olarak tanımlandı. Oyun uyarlaması üzerinde çalışırken ben de bu eserden çok etkilendim. Bay Toriyama'nın kendisi de bu eserin en sevdiği eser olduğunu belirtmişti, bu nedenle geliştirme ekibi "SAND LAND "in cazibesini sonuna kadar yansıtmak ve orijinal esere daha da büyük bir özenle yaklaşmak için çok çalışıyor.


    Bence "SAND LAND" oyununun iki ana cazibesi var. Birincisi dünya görüşü ve karakterler. İnsanların ve iblislerin bir arada yaşadığı çöl dünyası çok çekici ve bence içerik de çok cazip. Diğeri ise bu dünyada bir aksiyon oyunu deneyimi yaşayabilmeniz. Karakterlerin çekiciliğinin yanı sıra, bence oyunun çekiciliği Beelzebub'ı geniş çöl dünyasında hareket ettirebilmeniz ve tanklar ve diğer mecha'larla savaşları deneyimleyebilmeniz.


    ─ ─ Oyunu yaratırken özellikle dikkat ettiğiniz noktalar var mı?


    Dikkat ettiğim en önemli şey Toriyama-sensei tarafından çizilen karakterlerin imajını bozmamaktı. Örneğin siyah çizgiler ekleyerek karakterlerin gölgelerini yeniden üretme konusunda çok titiz davrandım.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    ─ ─ Oyunu gerçekten denediğimde, orijinal hikayenin yeniden yaşatılması ile oyunun orijinal unsurlarını birleştirmek için çok özen gösterildiğini hissettim.


    Henüz size her şeyi anlatamam ama elbette orijinal hikayenin tüm içeriğini ele aldık ve oyunda orijinal unsurlar da var. Bu sefer deneyebildiğiniz şey gerçekten oyunun sadece küçük bir kısmı. Orijinal unsurlar Toriyama-sensei ve Shueisha tarafından kapsamlı bir denetimden geçirildikten sonra dahil edilmiştir.


    Ayrıca, ilk fragmanda da görebileceğiniz gibi, geniş bir "oynanabilir mecha" yelpazesi oluşturmak istedik. Elbette Beelzebub'ı oynanabilir bir karakter olarak kontrol edebilirsiniz, ancak Beelzebub'ın oyun kapsamını genişletmek için sadece tankları değil, çeşitli mekaları da dahil ettik.


    ─ ─ Beelzebub, Rao ve Shifu gibi ana karakterlerin yanı sıra diğer karakterleri de derinlemesine inceleyecek misiniz?


    Rao ve ana senaryodaki diğer karakterlerle yapılan konuşmalara ek olarak, iblislere özgü hikayeler ve başı dertte olan NPC'lerle ilgili pek çok alt görev de var. Bu alt görevleri ve mini olayları karakterleri daha derinlemesine incelemek için de kullanıyoruz.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    ─ ─ Beelzebub'ın hareketleri çok çevik ve kontrol etmesi eğlenceli. Lütfen bize özellikle dikkat ettiğiniz noktaları ve önemli noktaları anlatın.


    Karakterinizi güçlendirdikçe kombolarınızın çeşitliliğini de artırabileceksiniz. Size henüz ayrıntı veremem, ancak oynarken bunları denemenizi çok isterim. Ayrıca, zıplama saldırıları normal saldırılardan ayrı bir türev teknik olarak da mevcuttur, bu nedenle birçok varyasyon vardır - hazine sandıklarına ulaşmak için daha yüksek bir yere tırmanmak için iki adımlı zıplamayı bile kullanabilirsiniz.


    ─ ─ Tankların hareketi hakkında ne düşünüyorsunuz?


    Kullanıcı için çok zor olmadığından emin olmaya özen gösteriyoruz. Tabii ki bu oyun sadece tanklardan ibaret değil, temelde hikayeyi Beelzebub'ın bakış açısından deneyimlediğiniz bir oyun. Beelzebub dışında mech'lerle savaştığınız aksiyon unsurları da var ve biz ikisi arasında net bir ayrım yaptık. Tankla giremeyeceğiniz zindanlar da var, bu yüzden tanktan çıkıp Beelzebub ile ilerlemeniz gerekiyor. Ayrıca zindanlara dalma ve eşya alma şansı da var.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    ─ ─ Test oyununda, sonunda bir tankla dev bir timsahla savaştınız, ancak onu bir tank yerine sadece Beelzebub ile yenmek mümkün mü?


    Eğer iyiyseniz, onu yenebilirsiniz. Acaba ...... adresine gidebilir miyim (gülüyor).


    ─ ─ Şu ana kadar anlattıklarınızdan hikayenin oldukça hacimli olduğu izlenimini edindim. Orijinal hikayede varış noktası olan Hayalet Çeşme'nin "beş günde gidip dönebileceğiniz bir mesafe" olduğu söyleniyordu, ancak oldukça büyük bir macera olacak gibi görünüyor.


    Evet, büyük bir macera olacak (gülüyor).


    ─ Oyunun geçtiği çöl dünyasının açık bir dünya olacağını söylediniz, peki ne kadar büyük?


    Size kaç kilometre olduğu konusunda ayrıntılı bir açıklama yapamam, ancak ana senaryo tek başına 20 ila 30 saat oynanabilir ve alt görevleri ve diğer zorlukları da dahil ederseniz, oyunun tamamlanması 100 saatten fazla sürecektir. Bu geniş haritada çok eğlenileceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.


    ─ ─ SAND LAND'in dünyası çoğunlukla bir çöl, bu nedenle her bölgeye kendi özelliklerini vermek zor olmuş olmalı.


    Bence bu konuda kısıtlandığımızı düşünmüyorum. Bence sadece çölde ifade edilebilecek çok fazla oyun var ve ilk fragmanda görebileceğiniz gibi, zip hattında yüksek yerlere tırmanmak gibi bir oyun da var. Çöldeki deneyimi genişletmek için çalışıyoruz, bu nedenle gelecekte daha fazla bilgi bekleyebileceğinizi umuyorum.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    ─ ─ Son olarak, PS Blog okuyucuları ve bu başlıkla ilgilenen kullanıcılar için bir mesajınız var mı?


    SAND LAND mangası Toriyama Sensei tarafından yazıldı ve defalarca "ezici bir mükemmellik derecesine sahip bir başyapıt" olarak anıldı. Biz ve geliştirme ekibi, bu kez onu bir oyuna uyarlayabildiğimiz için kendimizi son derece onurlu hissediyoruz. Orijinal eseri okuduysanız oyunun daha da keyifli olacağından eminiz, bu yüzden lütfen dört gözle bekleyin!





    Blog : https://blog.ja.playstation.com/2023/06/22/20230622-sandland




  • SAND LAND - Tank ve Jump-Bot oynanışı


    Tank ve Jump-Bot görüntüleri Anime Expo 2023'te sergilendi.


    • 35:21 to 37:20 – Tank


    • 37:20 to 38:32 – Jump-Bot


    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUBandai Namco Entertainment Americayoutube
    The Bandai Namco Summer Showcase panel returns for #AX2023! ✨ 🍡 Featuring exciting updates for #NSC, #SANDLAND, #SAOLR, #BatenKaitos, and more! Follow Bandai Namco Entertainment: Instagram: https://www.instagram.com/bandainamcous Facebook: https://www.facebook.com/BandaiNamcoUS Twitter: https://twitter.com/BandaiNamcoUS Twitch: http://www.twitch.tv/bandainamcous
    https://www.youtube.com/watch?v=LpxwBAxQ9Ug
  • SAND LAND - 12 dakikalık SDCC 2023 oynanışı


    Çöl dünyası aksiyon RPG'sine ilk geniş bakış.


    IGN, geçtiğimiz hafta sonu San Diego Comic-Con 2023'te PlayStation 5 üzerinde oynanabilen SAND LAND demosunun 12 dakikalık bir videosunu yayınladı.


    ILCA tarafından geliştirilen ve Bandai Namco tarafından yayınlanan SAND LAND, Dragon Ball'un yaratıcısı Akira Toriyama'nın çöl dünyası mangasını bir aksiyon RPG'ye uyarlıyor ve oyuncular Fiend Prince Beelzebub olup Sand Land'i kurtarmak için maceraya atılıyor.



    Sand Land 12 Minutes of PS5 Gameplay | Comic Con 2023



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    The one-off Akira Toriyama Sand Land manga series from the early 2000's has leaped off the page to become an action role-playing video game developed by ILCA and published by Bandai Namco Entertainment. Sand Land the game is slated to release in the near future for PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X | S and Windows PC on Steam. 12 Minutes of PS5 gameplay from San Diego Comic Con 2023.
    https://www.youtube.com/watch?v=Nnt4wX0Ayv8




  • TGS2023 trial version of SAND LAND: Beelzebub and tanks in action!



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUVジャンプチャンネルyoutube
    2000年に週刊少年ジャンプで短期集中連載され、2023年8月に劇場公開もされ再び人気を博した『SAND LAND』がゲーム化。東京ゲームショウ2023の試遊版プレイ映像を紹介します。 【Vジャンプ】 ●Vジャンプ公式Twitter https://twitter.com/V_Jump ●VジャンプWEB http://vjump.shueisha.co.jp/
    https://www.youtube.com/watch?v=LSEZYzG63Mo
  • Sand Land - Story Trailer



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUBandai Namco Entertainmentyoutube
    ゲーム『SAND LAND』の世界観を追体験できるストーリートレーラーを公開! 乾ききった砂漠の世界で、人間と悪魔が手を組み、幻の泉を探すことに。 奇妙な3人組の前に、アレ将軍やスイマーズ、虫人間など『SAND LAND』を彩る魅力的なキャラクター達が登場します。 そして映像の終盤には、映画やコミックスでは描かれていなかった新しいキャラクターの姿も…? ===== ー何が待っているのだろう、この世界の向こうにはー 『鳥山明』伝説の名作『SAND LAND』が、 PlayStation(R)5/PlayStation(R)4/Xbox series X|Sでゲーム化決定! ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー 公式サイト:https://sandland-g.bn-ent.net/ 公式Twitter:https://twitter.com/sandlandgame_jp 〇ゲーム概要 タイトル名:SAND LAND ジャンル:アクションRPG プラットフォーム:PlayStation(R)5/PlayStation(R)4/Xbox series X|S プレイ人数:1人 CERO:審査予定 発売日:未定 (C)バード・スタジオ/集英社 (C)Bandai Namco Entertainment Inc.
    https://www.youtube.com/watch?v=vf_124tUhME
  • SAND LAND 'Geliştirici Günlüğü Bölüm 1: Düşmanlar ve Araçlar'



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici ILCA, Akira Toriyama mangasına dayanan aksiyon RPG oyunu SAND LAND için bir dizi geliştirici günlüğünün ilkini yayınladı. İlk bölüm düşmanlara ve araçlara odaklanıyor.


    Video açıklamasında şöyle deniyor: "SAND BOX'a hoş geldiniz! SAND LAND için geliştirici günlüğü serimizle tanışın - Bölüm 1: Araçlar ve Düşmanlar ile hızlanalım! Çölü nasıl geçeceğinizi ve sizi ve Beelzebub'ın ekibini hangi tehlikelerin beklediğini öğrenin."



    SAND LAND – Dev Diaries Episode 1: Enemies & Vehicles


    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUBandai Namco Entertainment Americayoutube
    Welcome to the SAND BOX! Introducing our dev diary series for SAND LAND - let's get rev'd up with episode 1: vehicles & enemies! Learn about how you'll traverse the desert and what dangers await you and Beelzebub's crew. #SANDLAND Follow SAND LAND: Instagram: https://www.instagram.com/sandlandgame Twitter: https://www.twitter.com/sandlandgame Follow Bandai Namco Entertainment: Instagram: https://www.instagram.com/bandainamcous Facebook: https://www.facebook.com/BandaiNamcoUS Twitter: https://twitter.com/BandaiNamcoUS Twitch: http://www.twitch.tv/bandainamcous
    https://www.youtube.com/watch?v=lDgv7CMIoRo




  • SAND LAND — English Dub Debut Trailer


    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUBandai Namco Entertainment Americayoutube
    As the Fiend Prince, Beelzebub has many talents... including speaking English. 😈 Check out the SAND LAND story trailer once more, this time with the first ever reveal of the English dub! Follow #SANDLAND: Twitter: www.twitter.com/sandlandgame Instagram: www.instagram.com/sandlandgame Web: www.sandlandgame.com Follow Bandai Namco Entertainment: Instagram: https://www.instagram.com/bandainamcous Facebook: https://www.facebook.com/BandaiNamcoUS Twitter: https://twitter.com/BandaiNamcoUS Twitch: http://www.twitch.tv/bandainamcous
    https://www.youtube.com/watch?v=H4I-0GCUIn4
  • SAND LAND: Uniride Gameplay Trailer



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUBandai Namco Entertainment Americayoutube
    Follow Sand Land: Instagram: https://www.instagram.com/sandlandgame Twitter: https://www.instagram.com/sandlandgame Follow Bandai Namco Entertainment: Instagram: https://www.instagram.com/bandainamcous Facebook: https://www.facebook.com/BandaiNamcoUS Twitter: https://twitter.com/BandaiNamcoUS Twitch: http://www.twitch.tv/bandainamcous
    https://www.youtube.com/watch?v=ta_lOrG8zrQ
  • Sand Land 26 Nisan'da piyasaya çıkıyor - yeni araçlı oynanış detayları ortaya çıktı



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU


    Dragon Ball'un yaratıcısı Akira Toriyama tarafından geliştirilen tasarımlara sahiptir.


    Bugün duyurulan Beelzebub ve arkadaşları 26 Nisan'da PlayStation 5 ve PlayStation 4'te! Bu aksiyon-RPG oyununda oyuncular Dragon Ball'un yaratıcısı Akira Toriyama tarafından geliştirilen bir dünyada çok çeşitli araçlarla geniş bir haritayı keşfedebilecekler.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Ana karakter Beelzebub olun ve çölde saklı Efsanevi Pınarı aramak için kahraman uyumsuzlardan oluşan grubunuza olağanüstü bir macerada liderlik edin. Haydutlar, vahşi yaşam ve Kraliyet Ordusu arasında kaynağa ulaşmak hiç de kolay olmayacak!


    Son fragman yeni hikaye unsurlarını ve heyecan verici araçlı oynanışı gösteriyor. Sand Land'de ortaya çıkan en yeni araçlar hakkında PS Blog'a özel bilgilerle birlikte çıkış tarihi fragmanını aşağıda izleyin!



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10005459/ Get ready to go beyond! The story expands far beyond the sand dunes in the latest trailer. You'll be joined on your quest for the Legendary Spring by the mysterious mechanic Ann, set to explore more than you may have bargained for. Pre-order SAND LAND now, play April 26, 2024. #ps5 #ps5games #ps4games #ps4 #sandland
    https://www.youtube.com/watch?v=kr1UX_DjJ3U

    Hovercar


    Adından da anlaşılacağı gibi, Hovercar havada durma yeteneğine sahip orta büyüklükte bir araçtır ve sulak araziler ve engebeli araziler üzerinde kolayca ilerlemesini sağlar. Ayrıca, çıkıntıların üzerinden yükselmek ve boşlukları geçmek için daha yüksek bir yüksekliğe çıkmak için güçlendirmesini kullanabilir. Bataklık biyomu gibi geçilmesi zor görünen bir alan bulduğunuzda, zor bir durumdan kurtulmak için Hovercar'ı deneyin.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Araçlarınızı inşa ederken, Seçenekler inşa yuvası ile savaşta ve geçişte sizi desteklemek için benzersiz, güçlü silahlar inşa edebilirsiniz.


    Hovertank


    Benzer havada asılı kalma işlevlerine sahip ancak savaş için daha özelleşmiş bir başka araç da Hovertank'tır. Büyük hasara yol açabilen güçlü uzun menzilli silahlarla donatılmıştır. Bununla birlikte, Hovertank'ın yüzer doğası nedeniyle nişan alma dengesini kullanmak zor olabilir, ancak bir kez ustalaştığınızda, Hovertank cephaneliğinizde neredeyse rakipsiz bir araç olacaktır.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Geniş parça ve silah cephaneliğiyle araçları özelleştirin


    Yukarıdaki fragman ve kliplerde gösterildiği gibi, araçlar ana ve ikincil silahlara, motorlara ve süspansiyonlara uygulanabilen yüzlerce parça ile özelleştirilebilir. Kendi araçlarınızı tasarlamak ve tarzınıza göre oynamak için hayal gücünüzü kullanın! Hazine sandıklarını bulmak ve daha güçlü, benzersiz makine parçaları elde etmek için zindanlara dalın.


    Güçlü düşmanlar güçlü silahlara ihtiyaç duyar. Araçlarınızı tasarlarken özel Seçenek silahlarını donatabilirsiniz. Büyük düşmanları veya birbirine yakın yerleştirilmiş minyonları alt etmek için yüksek güçte bir enerji parlaması göndermek için Nötron Topunu donatın.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Kalabalık kontrolü ile uğraşıyor ve manevra mı yapmanız gerekiyor? Ateş gücünüzü dağıtmanıza yardımcı olması için Otonom C-Drone'un (Otomatik Savaş Dronu) özel Seçenek yeteneğini etkinleştirin.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Araçları kaplamalar ve çıkartmalarla stilize edin


    Özelleştirme sadece performans için değil, aynı zamanda araç rengini değiştirme ve çıkartma uygulama yeteneği ile görünüm için de geçerlidir. Maceranızın ana kampı olan Spino'daki boya atölyesini ziyaret edin ve tarzınızı düşmanlara göstermek için araçlar tasarlayın. Ön siparişe özel Midnight Panther ve Jungle Heart araç kaplamalarına aşağıdan göz atın.



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU
    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU

    Keşfedilecek koca bir dünya ve keşfedilecek daha heyecan verici araçlar var - önceki fragmanlara göz atın ve favori araçlarınızı bulun! Son fragmanda yeni gizemli karakter Ann'in ve yeni yeşil biyomun ortaya çıkmasının ardından, daha fazla Kum Diyarı bilgisi için bizi izlemeye devam edin.



    Blog : https://blog.playstation.com/2024/01/11/sand-land-launches-april-26-new-vehicular-gameplay-details-revealed





  • Sand Land - Release Date Trailer | PS5 & PS4 Games



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10005459/ Get ready to go beyond! The story expands far beyond the sand dunes in the latest trailer. You'll be joined on your quest for the Legendary Spring by the mysterious mechanic Ann, set to explore more than you may have bargained for. Pre-order SAND LAND now, play April 26, 2024. #ps5 #ps5games #ps4games #ps4 #sandland
    https://www.youtube.com/watch?v=kr1UX_DjJ3U
  • Sand Land - Gameplay Overview | PS5 & PS4 Games



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10005459 Get your #SANDLAND primer right here! We've got everything you need to know to be ready starting Day One to traverse the desert and come out on top in this Gameplay Overview video. Pre-order now, venture out April 26, 2024. #ps5 #ps5games #ps4games #ps4 #AkiraToriyama #sandland
    https://www.youtube.com/watch?v=en-ig_F9RWw
  • Sand Land: Exclusive Hands-On Preview | IGN Fan Fest 2024



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    We were quite impressed with our exclusive hands-on session in Sand Land, the new vehicle-based open-world action-RPG set in Akira Toriyama's manga of the same name. Check out our brand-new impressions. Written by Matt Kim. #IGN #Gaming #IGNFanFest
    https://www.youtube.com/watch?v=ZQRtTwpMI-Y
  • Sand Land - Official Custom Jump Bot Gameplay Trailer



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Sand Land is a single-player anime action RPG developed by ILCA Inc. Players will lead a band of heroes across the open world of Sand Land with the assistance of the Custom Jump Bot. Equip the Custom Jump Bot with a gravity bomb for a tactical approach or go all out with Rujiba's Hammer. Take a look at the latest trailer to see gameplay from the Custom Jump Bot in Sand Land, launching on April 26 for PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S|X, and PC.
    https://www.youtube.com/watch?v=uqBjGIt6Y0g
  • Sand Land - Official Custom Motorcycle Gameplay Trailer



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Sand Land is an upcoming action RPG developed by ILCA Inc. Take a look at the latest trailer for the game showing off gameplay for the Custom Motorcycle, making desert travel efficient and easy. The Custom Motorcycle is built to handle sharp turns with dexterity and leave those enemies on your tail in the dust by using the Burning Boost. Sand Land is launching on April 26 for PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S|X, and PC.
    https://www.youtube.com/watch?v=0CWL2kXPJ8o
  • SAND LAND — Custom Car Gameplay



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUBandai Namco Entertainment Americayoutube
    Barrel down the dunes or stroll through the grass lands to pave your own path in the Custom Car. Pre-order SAND LAND and get ready to hit the road on April 26, 2024. http://sandlandgame.com
    https://www.youtube.com/watch?v=85OSFBn3nDQ
  • Sand Land'in oynanabilir demosunda maceraya olan susuzluğunuzu giderin.


    Bugün PS5 ve PS4'te çıktı




    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONU
    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUPlayStation (@PlayStation) on Xtwitter
    Quench your thirst for adventure in the Sand Land playable demo. Out today on PS5 and PS4: https://t.co/xs1vjyR1ct
    https://twitter.com/PlayStation/status/1769846246036938944
  • Sand Land - Forest Land Trailer | PS5 & PS4 Games



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/sand-land/ The journey continues beyond the dunes of Sand Land with a new original story from Akira Toriyama! Explore the open world of Forest Land when you play SAND LAND, out April 26. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #sandland
    https://www.youtube.com/watch?v=ia70ZYVQ4V0
  • Blasting Through A Boss Fight In Sand Land | New Gameplay Today



    Sand Land | PS4 - PS5 | ANA KONUGame Informeryoutube
    Sand Land comes from the mind of Dragon Ball creator Akira Toriyama, and despite the manga existing for over 20 years, it's never received a video game until now. Its eponymous video game debut is an open-world action RPG featuring an original story, and after fans got to try a recent public demo, we traveled to Bandai Namco to play never-before-seen sections of the game. Join Marcus Stewart and Kyle Hilliard as they show off footage of a new dungeon and boss fight, along with peeks at Forest Land and the game's deep vehicle customization. // SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL https://www.youtube.com/@gameinformer?sub_confirmation=1 // FOLLOW US ON SOCIAL Twitter | https://www.twitter.com/GameInformer Instagram | https://www.instagram.com/GameInformerMagazine Facebook | https://www.facebook.com/officialgameinformer/ // BUY A PHYSICAL GAME INFORMER MAGAZINE https://subscription.gameinformer.com/ // BUY THE GAME https://www.gamestop.com/video-games/products/sand-land---playstation-5/395636.html
    https://www.youtube.com/watch?v=kC_RuPZQh2A
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.